Belçika, Bruxelles
...İyi süt varsa, iyi tereyağı da olmalıdır! Kremsi ve lezzetli tereyağımız farklı ağırlık, şekil ve tatlarda mevcuttur.
Almanya, Duesseldorf
...RNK Impex GmbH tahıl şirketi, gıda üretimi, biyoyakıt tesisleri, yem karışımı üretimi ve diğer zootehnik ihtiyaçlar için ham ve rafine ayçiçeği ve soya yağı sunmaktadır. Ayrıca üretimlere şunları da sağlayabiliriz: - mısır - tahıl - lesitin - un - şeker - tereyağı - süt tozu - yoğunlaştırılmış süt...
Forneria Veneziana'nın macerası 2009 yılında tamamen glütensiz bir laboratuvar ile başladı. Biz, sadece glütensiz değil, aynı zamanda farklı özelliklere sahip tatlılar, atıştırmalıklar, bisküviler ve tuzlu atıştırmalıklar üreten bir firmayız: alerjenlerden (süt ve türevleri, yumurta) ve vegan içeriklerden arındırılmış. Ürünlerimiz ayrıca GDO'suz, hidrojenize yağ ve palmiye yağı içermemektedir. Bis...
Fransa, La Rochelle
...Pineau ile Karamel, Glukoz Şurubu (Menşei: Fransa), şeker, tereyağı (A.O.P. Charentes-Poitou) %17, tam yağlı süt, Pineau %3,5, tuz %0,7, sorbitol, tersine çevrilmiş şeker, Île de Ré'den fleur de sel %0,5, baharatlar Ağırlık: 0,140 kg...
...Yaz tereyağı (orta sertlikte doku) Kış tereyağı (sert doku) Sert kış tereyağı (çok sert doku) Ekstra sert kış tereyağı (yüksek sertlikte doku) özellikler İşleme Türü: %100 Pastörize Krema. Süt Yağı Min. 82.0% Nem Max. 16.0% Raf Ömrü: 1 Yıl Renk: Sarımsı Şekil: Blok ek Bilgiler Min. Sipariş Miktarı: 10 Metrek Ton Ödeme Şartları: 25 kg'lık gıda sınıfı kartonlar, polietilen iç torba, 8 ve 10 gramlık plastik kaplar ambalaj Detayları: 10, 100, 200, 250, 400 ve 1,000 gramlık yağla sarılı ambalaj...
ufs.country_names.RU, Saratov
...Soya, en eski tarımı yapılan bitkilerden biridir. Bu kültürün tarım tarihi en az beş bin yıl olarak tahmin edilmektedir. Baklagiller ve yağlı tohumlar arasında en yaygın olanıdır. Gıda, yem ve teknik kültür olarak yaygın bir şekilde kullanılmaktadır. Tereyağı, süt ve süt ikameleri, un yapılmaktadır. Soya yağı, dünya bitkisel yağlarının yaklaşık %30'unu oluşturmaktadır. Soya unu, protein takviyesi...
Belçika, Namur
...İçindekiler: Şeker, %25 kakao tozu, doğal patates nişastası, dekstroz, tam yağlı süt tozu, Himalaya tuzu, aromalar, guar sakızı [E412], ksantan sakızı [E415], vanilin, tarçın. Alerjenler: Bölgedeki varlığı nedeniyle süt, gluten, kuruyemiş ve doğal sülfür izleri içerebilir. Seçenek: Poşet - 500 gr Enerji: 422 Kcal / 1783 Kj Besin öğeleri: 100g için Yağ: 8,8g Doymuş yağ: 5,4g Karbonhidrat: 79,2g Şeker: 53,6g Protein: 6,5g Tuz: 0,35g...
Fransa, Objat
...İçindekiler: %30 beyaz çikolata, AB dışı köken (şeker, kakao yağı, tam süt tozu, kakao, emülgatör: kolza lesitini), şekerlenmiş portakal kabuğu, fındık, yaban mersini, incir, kızılcık, antep fıstığı, badem. 100g için besin değerleri: Enerji 2063Kj, 501Kcal, yağ 36g, doymuş yağ asitleri 16g, karbonhidrat 36g, şeker 34g, protein 6.2g, tuz 0.02g.
Polonya, Wrocław
...Çikolatalı frenk üzümü. Kakao yağına ek olarak, çikolata bitkisel yağlar içerir. İçindekiler: şekerle kaplanmış frenk üzümü %69 (frenk üzümü, şeker), çikolata (kakao kitlesi, şeker, kakao yağı, emülgatör: soya lesitini, aroma). Ürün süt içerebilir. Şehir: Wroclaw...
İtalya, Cadorago
...Süt asidi bakterileri üretimi, her ihtiyaca uygun, doğrudan ve dolaylı inokülasyon için dondurulmuş veya kurutulmuş. Yoğurt, peynir (sert, yarı sert ve yumuşak), fermente süt, krema, tereyağı ve süt ürünleri sektöründeki her uygulama için starter süt asidi bakterileri. - Lyofast, süt işleme sırasında doğrudan inokülasyon için özel olarak tasarlanmış kurutulmuş süt asidi bakterisi...
Fransa, Malataverne
...Susam, keten tohumu ve haşhaş tohumu ile üçgen şeklinde hamur işi. Fırında tepside hafifçe ısıtıldığında daha da lezzetli olur. İçindekiler: buğday unu, %29,63 tereyağı, modifiye mısır nişastası, %4,15 susam tohumu, %4,15 siyah susam tohumu, tuz, %2,02 haşhaş tohumu, doğal aroma (süt dahil), karabiber, süt proteinleri, dekstroz. Soya, fındık, badem, yumurta izleri içerebilir.
Fransa, Montauban
... tasarlanmış ve seçilmiştir. Instant Bougies'in süt reçeli parfümü, IFRA (Uluslararası Parfüm Derneği) tüm önerilerine uygundur. Görünüm: sıvı ve sarı renk Ateşleme noktası: >80° Üst nota: süt, vanilya, tereyağı Referans: LB-PARCONFITUREDELAIT...
Fransa, Les Pavillons-Sous-Bois
...İçindekiler (malzemeler); %48 erimiş peynir (süt) (yüzde 45 süt tozu, orijinal rennet [peynir (süt), %29 camembert (süt), su, tereyağı (süt), eriyen tuz proteinleri (E452, E331), nişasta, tuz], un (buğday, maltlanmış arpa), su, kanola yağı, tuz, kabartma maddeleri (E450, E500), ayçiçeği yağı, sirke, maya, emülsifiye edici maddeler (E471 (kanola), E322) kampanyalardan, kuru maydanoz hazırlığı; fritöz; 2’30 dakika 175°C’de kızartın, fazla pişirmeyin. Ürünleri, altın rengi alana kadar kızartın veya pişirin.
İtalya, Roma
...İçindekiler: Tereyağı (SÜT) %93,5, Beyaz Trüf %5 (Tuber borchii Vitt), aroma, Beyaz Trüf %0,5 (Tuber magnatum Pico). Son Kullanma Tarihi: 36 ay. Saklama Koşulları: Oda sıcaklığında. Açıldıktan sonra +2° / +4°'de saklayın ve 7 gün içinde tüketin. Kullanım Şekli: Ürünün kalitesinden en iyi şekilde yararlanmak için kişi başına 20 g ürün kullanılması önerilir. Krutonlar ve aperatifler için dolgu...
Fransa, Illkirch-Graffenstaden
...GELENEKSEL AROMALAR Limon Vanilya Çilek Portakal Kahve… Daha özgün aromatik notlar: gül, menekşe, lotus, deri, nougat vb. Birleşimler: kayısı-calisson, yaban mersini-menekşe, elma-kaneel, karamel-tuzlu tereyağı vb. Uygulamalar: içecekler, süt ürünleri, fırıncılık, pastacılık, bisküvi, şekerleme, çikolata, diyet ürünleri, … Tüm aromalarımızı sıvı veya toz halinde sunabiliriz. Ürünler veya uygulamalar listesi kapsamlı değildir. FİYATLAR VE NUMUNALAR TALEP ÜZERİNE >...
Fransa, Saint-Omer
...Tamamen yeni tuzlu karamelim, bataklığımın Fleur de Sel'i ile hazırlanmıştır. El yapımı olarak üretilmiştir. İçindekiler listesi Glukoz şurubu, şeker, tam süt tozu, tereyağı, dextroz, Île de Ré tuzlu çiçeği (<%1), Île de Ré tuzu, sodyum karbonat, emülsifiye edici: ayçiçeği lesitini...
Fransa, Essey-Les-Nancy
...Yumuşak dokulu ve yoğun baharat tadına sahip zencefilli ekmek. İçindekiler: BUĞDAY unu *, BAL, tam yumurta (serbest gezen), tereyağı, esmer şeker *, SÜT *, zencefilli ekmek baharatları (tarçın, anason, zencefil, kakule, kişniş, karanfil, yıldız anason). * Organik tarım ürünleri Portiyon yaklaşık 140 gr. Kuru, sıcaklık ve ışıktan korunaklı bir yerde saklayın. 100 g için ortalama besin değerleri: 1421 KJ / 463,7 Kcal, yağ: 25,4 g, doymuş yağ asitleri: 15,7 g, karbonhidrat: 52,6 g, şeker: 27,4 g, protein: 5,6 g, tuz: 0,7 g 150:g...
...P500, taze peynir, tereyağı, sürme ürünler, reçel, soslar ve benzeri birçok süt ve gıda uygulaması için porsiyon kaplarını işleyen yüksek performanslı bir form, doldurma ve kapama makinesidir. Ayrıca, geniş bir kap tasarımı yelpazesini de işleyebilmektedir. Saatte 108.000 porsiyon kapı nominal bir çıktı ile garanti eden P500, maksimum verimlilik için kutu ambalajlamayı da entegre eden nihai FFS...
Fransa, Charmes
... bir dekorasyona cesaret edin! Tamamen el yapımı bir gurme mumu olan bu ürün, kokusunu optimum şekilde yaymak ve sıcak bir ortamın tadını çıkarmak için 1 pamuklu fitil içerir. YENİ FORMAT 2023 ! Dağıtım süresi: 30 saat Mumun ağırlığı: 120g KOKU PIRAMİDİ: Koku notları: Gurme / Süt / Vanilya Üst notlar: süt / tereyağı / fındık Kalp notları: kurabiye / gurme akor Alt notlar: vanilya / çikolata İçerik: GMO içermeyen sebze wax'ı, kurşunsuz 1 pamuklu fitil, CMR ve ftalat içermeyen Grasse parfümü, kahverengi sebze boyası.
Fransa, Paris
...Badem, hoş tadı nedeniyle oldukça sevilen bir gıda olmasının yanı sıra, mutfakta ve kozmetikteki çok çeşitli kullanımları ve sayısız faydasıyla da dikkat çekmektedir. Tek başına, tatlılarda veya yemeklerde tüketilebilir. Süt, yağ, tereyağı yapımında kullanılır ve güzellik ürünlerinde yer alır. Badem, badem ağacının meyvesidir ve tatlı badem, Prunus amygdalus var. dulcis ile acı badem, Prunus...
Fransa, Feurs
...Özel karamel, diğer malzemelerin varlığında gıda şekerleri üzerinde kontrollü ısı uygulaması ile elde edilen karameldir: süt, krema, tereyağı, tuzlu tereyağı, meyve özleri, bal, malt, çikolata, bitkisel yağlar... Özel karamel, toz, parçacık, sıvı, macun şeklinde ve ayrıca organik (BIO) çeşitleriyle mevcuttur. Bu, kaplama, dolgu, dahil etme ve mermerleme "ripple" için kullanılan bir doku ve...
Fransa, Talant
...Kıtır ve gevrek dokunuşlar ekleyin, Fransız yapımı palmiye yağı içermeyen pırıltılı dantel krepimizle (Gavotte kırıntıları). Kıtır tatlı tabanları, tabak tatlıları, bisküvi ve dondurma hazırlamak için idealdir. Palmiye yağı, renklendirici ve koruyucu içermeyen pırıltılı dantel krep, buğday unu, şeker, tereyağı, ayçiçeği yağı, süt tozu ve arpa maltından oluşmaktadır. Bu dantel krep, kıtır tatlı...
İsviçre, Cormagens
...Koekstrüde kompozit filmler (çok katmanlı filmler) farklı türde plastiklerden (örneğin PS/PE veya PS/EVOH/PS vb.) RENK şeffaf, doğal, renkli. KİMYASAL ÖZELLİKLER Yağ ve yağ ile temas: PE uygundur, gerilme çatlaklarına karşı çok iyi dayanıklılık. KULLANIM ALANLARI Hazır yemekler Uzun ömürlü süt ürünleri Peynir ambalajı Derin dondurulmuş ürünler Hazır salatalar Margarine ve tereyağı ambalajları...
Yunanistan, Halandri
...Cam ve plastik gıda ambalaj ürünleri - Yağ/sirke şişeleri (klasik, mini) • Şarap ve alkollü içecek şişeleri • Bitki çayları • Bal, soslar/baharatlar/reçeller için kavanozlar ve ambalajlar • Süt ürünleri (tatlılar, yoğurt, peynir, kahve, tereyağı) • Pastacılık (tatlılar, çikolata, bisküvi, cips, dondurma) • İnsan/hayvan gıdası (reçel, soslar, kahve, anlık içecekler, hayvan mamaları)...
Belçika, Herentals
...Tam otomatik dolum ve paketleme makinesi ile ilgili özellikler: - Paketlerin boşaltılması - Doldurma - Kaynatma (makara folyosu veya önceden kesilmiş folyo) - Kapaklama İstenilen çıktıya bağlı olarak 3 farklı tip mevcuttur. Döngü başına paket sayısı: 1 ila 8 Kapasite: 3.000 ila 24.000 paket/saat Dozaj aralığı: 20 - 1.700 ml (dozaj silindiri ile ilgili) Seçenekler: - Birden fazla dozaj sistemi - Boşaltıcıda otomatik depo doldurma - Servomotor tahrik - Gazlama - CIP temizliği, laminer hava akışı ... İdeal kullanım alanları: tereyağı, tatlılar, salatalar, soslar, süt ürünleri, pate, ...
Avusturya, Gerasdorf
... aroması); bitter çikolata (kakao kitlesi; şeker; kakao yağı; emülgatör: soya lesitini; doğal vanilya aroması); emülgatör: gliserin; glukoz şurubu; tereyağı; kristalize invert şeker şurubu; stabilizatör: sorbit; boyalar: E120, E100, E133, E150b.
İtalya, Brusaporto
...“Scarpinòcc” geleneksel bir özelik olup, Parre halkının ve Bergamo iline bağlı yüksek Valle Seriana bölgesinin mutfak tarihinin sembolüdür. İsim, birkaç on yıl önce kullanılan, köy kadınlarının aileleri için diktiği el yapımı kumaş ayakkabıların şeklini çağrıştırmaktadır. Taze hamur, grana padano, galeta unu, yumurta, süt, tereyağı ve baharatlardan oluşan hafif bir iç harç ile doldurulmuştur. Pastificio Davena'nın “Scarpinòcc De Par” ürünleri, Ticaret Odası tarafından verilen “Bergamo Città dei Mille... Sapori” markası ile sertifikalandırılmıştır. 250g ve 500g'lık paketlerde mevcuttur.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play