...Deniz ürünleri, Norveç kıyılarındaki soğuk ve temiz sulardan temin edilmektedir. Balık, bütün balıklar, fileto ve porsiyonlar dahil olmak üzere çeşitli kesimlerde ve boyutlarda mevcuttur.
...Oceandrive Baharat Karışımı Karibik usulü balık baharatı, tüm ızgara veya kızartılmış balıklar için. Karibik'teki bir plajda açık ateşin etrafında olmanın muhteşem aromasını sunar, BALIK böyle tadılmalı. Her zamanki gibi, en iyi malzemelerle el yapımı. Premium baharatlar, her zamanki gibi glütensiz, vegan, yapay katkı maddesi veya aroma içermeyen. %100 doğal.
Fransa, Lyon
İspanya, La Seca-Valladolid
...Yeşil kenarları olan sarımsı renk. Yoğun birinci aromalar, ot ve rezene notaları ile yeşil elma ve şeftali kabuğu meyveleri arasında bir uyum buluyor. Ağızda taze ve kremamsı, uzun bir yolculuk ve yüksek bir kalıcılık sunarak, çeşitliliğin özelliklerini hatırlatan hoş hislerle dolu bir bitiş bırakıyor. 6º ile 8º C arasında servis edilmesi önerilir. Deniz ürünleri, yağlı balıklar, deniz güveçleri, beyaz etler, pilavlar ve taze peynirlerle eşlik etmek için uygundur. Menşei: Rueda Çeşit: Verdejo Yıl: 2019 Yaşlandırma: Geleneksel yöntemle, %100 verdejo üzümünden, bağlardan seçilerek üretilmiştir.
Fransa, Mietesheim
...Daha pratik ve optimal bir kullanım için tüp içinde horseradish seçin. Tat açısından güçlü olan horseradish, özellikle keskin tadıyla öne çıkar. Bu daha yumuşak ve aromatik versiyon, hafif bir horseradish sunar. Hazır tarif, horseradish çok kolay bir şekilde sürülür. Aperatif tostları, sandviçler, surimi, tütsülenmiş balıklar, şarküteri veya Bourguignon fondüsü için mükemmel bir şekilde lezzet...
Fransa, Talant
...Stéphane Glacier ve Jerôme Le Teuff tarafından yazılan Paskalya Tarifleri Kitabı, çikolata teknikleri üzerine oldukça kapsamlı bir eser olup, gurme kütüphanenizde "zorunlular" arasında yer alacaktır. Bu kitap, 5 ayrı bölümden oluşmaktadır: temel teknikler (çikolataların hazırlanması, boş kalıpların dökümü, jelatin kalıbı, sprey cihazı...), klasik konular (balıklar, civcivler, çanlar...), dolgulu...
Almanya, Wonneberg
... veya aynı zamanda altlık olarak işlev gören bir teknik raf gereklidir. Balıklara uygun bir yaşam alanı sunmak için yeterli su miktarı önemlidir. Deniz suyu ve tatlı su akvaryumculuğundaki çeşitli alanlarda, yuvarlak silindirik akvaryumlar, büyüleyici yuvarlak şekli nedeniyle oldukça popülerdir. Bu form, bizi büyüler ve bir akvaryumu iç mekan tasarımında tarif edilemez bir vurgu haline getirir. Ayrıca, yuvarlak akvaryum şekli balıkların yön bulma yeteneklerini etkilemez; çünkü balıklar, taşlar ve bitkilerle yönlerini bulurlar.
Almanya, Hachenburg
...En yüksek su kalitesi talepleri için filtre medyaları Tatlı ve tuzlu su akvaryumları, bahçe havuzu filtre sistemleri Kimyasal katkı maddesi olmadan En yüksek su kalitesi talepleri için filtre medyaları Koi ve yüzme havuzları ile tatlı ve tuzlu su akvaryumculuğunda su kalitesine büyük önem verilmektedir. Kağıt/keçe filtresi seçtiniz. Keçe malzemelerimizle bir araya geldiğinde, temiz ve sağlıklı su için en iyi koşulları sağlarsınız. Kullanım alanları: - Tüm piyasa ve ticari filtre sistemleri Avantajlarınız: - Temiz su - Sağlıklı balıklar - Havuzda keyif...
Fransa, Ostwald
... oranı olan 1/3 ile zengin ve dengeli bir şekilde Omega-3 ve 6 içermektedir. Kullanım önerileri: Isıtmayın! Soğuk ve sıcak yemeklerinizde (salata sosları, pesto, salatalar, balıklar, ekmek üstü, taze peynirler, sebzeler, pirinç, makarna, maki vb.) çiğ olarak kullanın. Ayrıca organik kozmetik malzemesi olarak da kullanılabilir. Saklama: Işık ve sıcaktan koruyun, açıldıktan sonra serin bir yerde...
Fransa, Issy-Les-Moulineaux
... şenlendirecek ve tadımda sizi heyecanlandıracak. Tam bir zarafet içinde, denge ve incelikle dolu bir lezzet. Balıklar, deniz ürünleri ve keçi peynirleri ile mükemmel uyum sağlıyor! Hacim: 75cl Tür: Beyaz Şarap Üzüm Çeşidi: %100 Sauvignon AOC: Sancerre Saklama: Şu anda içilebilir ve 2031'e kadar saklanabilir Servis Sıcaklığı: 8-10°C...
Tunus, Hammam Sousse
... konusunda çok bin yıllık Tunus kültürünü takip ederek el yapımıdır. Tunus genelinde, Harissa genellikle önceden hazırlanır ve çeşitli yemeklerde kullanılmak üzere saklanır. Bu turuncu-kırmızı renkteki sos, sadece ızgara etler ve balıklar için bir sos olarak veya çorbalara ve güveçlere acı bir tat katmak için kullanılmaz, aynı zamanda sayısız tarifin ve birçok Tunus yemeğinin ayrılmaz bir parçasıdır. Ürün Adı: Berber Harissa Tat: Acı, baharatlı Brix (%): 10 Raf ömrü: 2 Yıl Marka Adı: MEDILIFE Menşei: Tunus...
Tunus, Tunis
...Estragon, salatalar, mayonezler, sirke, etler, balıklar, kümes hayvanları ve soslar için kullanılır. Sindirim özellikleri vardır. Kategoriler: Gıda Tarım Baharatlar & Aromatik Otlar Aromatik Otlar Net ağırlık: 15 g Paket başına miktar: 20 Paket başına net ağırlık: 300 g Palet başına paket sayısı: 156...
Fransa, Auxerre
...Nez Meyvemsi, çok olgun bir burun; şeftali, incir ve zencefilli ekmek karışımı. Hava ile temas ettikten sonra, yerel özellikler belirginleşiyor. Bouche Gergin, denizsel bir yapı ile tükürük artırıcı bir bitiş. Accord metvin Balık turta, ince balıklar, şarküteri veya "Chablis tarzı" jambon ile uyumlu. Vinification Pnömatik presleme, dışarıdan maya kullanımı yok, enzim eklenmiyor. 12 ay boyunca...
Fransa, Grigny
...Geleneksel Hollandaise sosu, tereyağı, yumurta sarısı ve limondan oluşan sıcak bir emülsiyondur ve balıklar, sebzeler ve hatta ızgara etlerle birlikte servis edilebilir. Düz levrek, somon, morina, midye, salsifi, brokoli, karnabahar, kuşkonmaz, yeni patatesler, Saint Jacques kabukları gibi lezzetli yemeklerle harika bir uyum sağlar. Ayrıca, bir kraliçe lokması ile garnitür olarak da oldukça lezzetlidir.
İspanya, Córdoba
...KALİTE VE GELENEK, GARANTİMİZ San Leandro, ustamız tarafından soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen bir sızma zeytinyağıdır. Hafif, hafif baharatlı bir bitişe sahip ve yeni hasat edilmiş zeytinlerin özünü yakalayan belirgin bir aromatik lezzete sahip olan bu yağ, salatalar, balıklar ve ızgara sebzeler için idealdir. Sağlıklı ve lezzetli bir diyet için mükemmeldir. San Leandro sızma zeytinyağı, “BBC Good Food Magazine” tarafından Birleşik Krallık'taki 25'ten fazla sızma zeytinyağının kör tadımında en sevilen hafif ve meyvemsi sızma zeytinyağı olarak seçilmiştir.
Fransa, Mitry Mory
...Berndes'ten harika bir taşınabilir mangal. Her türlü ızgara için idealdir; sebzeler, etler, balıklar vb. Referans: 502022 Paketleme: 1 Malzeme: Paslanmaz çelik Renk: Siyah ve gri Ağırlık: 5,4 kg Yükseklik: 23,5 cm Genişlik: 39,5 cm Uzunluk: 38 cm Bileşim: paslanmaz çelik Şekil: kare Renk: Siyah ve gri...
Birleşik Krallık, Brentwood, Essex
...Kuş yemi, kümes hayvanları, evcil hayvan yemi ve balıklar için BSF kurutulmuş larvaları...
Fransa, Lys Haut Layon
... kuru beyaz şarap. Dégustation önerileri: 10°C'de soğuk servis edilmelidir. Deniz ürünleri, balıklar ve Valençay gibi keçi peynirleri ile iyi gider. İyi bir saklama için şişeler, serin ve karanlık bir yerde yatay olarak 3 yıl boyunca saklanmalıdır. SOUS SOL: Kalker Yüzölçümü: 4 Hektar...
Almanya, Bremen
... sızdırmazlık  Çok iyi mekanik dayanıklılık  Su ile temas için uygundur  Balıklar, amfibiler ve sürüngenler gibi hayvanlar için güvenlidir  Kalıcı renkler  Çok kolay uygulama Parametreler Renkler: şeffaf, siyah Kabuk oluşum süresi: 10-20 Dakika Kürlenme hızı: 3 mm / 1 Gün %100 uzama modülü: 0,49 MPa Hareket alma: ±20% Shore sertliği A: 25 Sıcaklık dayanıklılığı: 50°C  +180°C...
Fransa, Roubia
... aromaları. Ağız Geniş, ince egzotik meyve notaları, vanilya notaları, yağlı tanenler, yumuşak, hafif mineral, yapılı bir gövde, iyi yoğunluk, iyi kalıcılık. Yemek & şarap eşleşmeleri Saint-Jacques carpaccio, Lobster, Havyar, Morina filetosu, Beyaz soslu balıklar Servis sıcaklığı: 10° - 12° Renk: Beyaz Üzüm çeşidi: Clairette, Grenache blanc, Marsanne, Roussanne, Ugni blanc Alkol: %13 Hacim: 75 cl (Şişe)...
Fransa, Perpignan Cedex
...Estragon, Latince adı (dracunculus) "küçük ejderha" anlamına gelen, Fransız mutfağının bir incisi! Özellikle yoğun anason tadı ve hafif kafur aroması ile tanınır. Estragon, ince otlar arasında yer alır; aromaları yumurtalar, etler, balıklar ile mükemmel bir şekilde uyum sağlar ve çoğu sosu zenginleştirir: béarnaise, tartar, mayonez, vinaigrette, domates sosu veya aromalı tereyağı gibi. Sadece bir dalını şişeye koyarak sirkeyi aromalandırmayı sağlar. Demleme şeklinde, yatıştırıcı özellikleri ile ünlüdür.
Fransa, Frepillon
...Dört karışık 6 seviyeli GN 2/1. Elektrik veya gaz ile besleme. 68 mm aralıklı, çıkarılabilir çerçeveler üzerinde kayar. Uzunlamasına yerleştirme. 7 pişirme modu + finishing: tavuklar – etler – balıklar – yumurta bazlı ürünler – tatlılar, garnitürler – sebzeler – fırın ürünleri ve 4 işlem: soteleme – haşlama – ızgara – fırın ürünlerinin pişirilmesi. Akıllı asistanlar: > iDensityControl: sensörler, yüksek güçlü ısıtma ve buhar jeneratörü arasındaki etkileşimle iklim yönetimi. Mükemmel ve eşit bir pişirme sıcaklığı için aktif nem alma ve düşük enerji tüketimi.
Almanya, Munchen
... iletişimle başlar ve tüm olası sorular netleştirilir. Bu basit ama çok güzel bir dalıştır, dalış dünyasına adım atmak isteyenler için idealdir; çünkü bu kadar az derinlikte muhteşem balıklar, deniz anemonları, mercanlar ve deniz altında inanılmaz bir dünya görebilirsiniz. Kaliteli ekipman dahil edilmesine rağmen, müşteri kendi maskesini ve dalış kıyafetini getirebilir, çünkü bunlar daha kişisel ekipmanlardır. Ayrıca, daha fazla deneyim için kendi su altı kameralarını, örneğin Gopro Hero 7, Olympus TG-4, Sony FDR-x1000 gibi, getirebilirler.
İspanya, Murcia
...Patates çubukları, ham maddelerin titiz bir seçimi sonrasında ve yüksek kalite standartlarına uygun olarak hazırlanır. 80g'lık paketlerde sunulmaktadır. Espinaler patates çubukları, etler, balıklar ve çırpılmış yumurtalar için mükemmel bir eşlikçidir! Ağırlık: 0.080 gr...
Birleşik Krallık, London
... kat dökerek, bu toplar zahmetsizce her şekle uyum sağlar ve %91'den fazla yüzey alanını kaplayan pratik ve çekici bir örtü oluşturur, böylece oksijenlenmeyi sağlar ve durgunluğu önler. Koi Karp gibi balıklar için, kış aylarında bir örtü sıcaklığı korumaya yardımcı olur ve onların hareketsiz kalmak yerine aktif kalmalarını sağlar. Toplar sadece hareket ettiğinden, balıklar kolayca beslenebilir veya izlenebilir ve 10°C'nin üzerinde kalan balıklar yıl boyunca aktif kalır, böylece büyümeye devam eder ve sağlıklı kalır; 4°C'nin altındaki sıcaklık ise ölümcül olabilir.
Fransa, Rouvres Les Vignes
... tamamen alışılmadık bir durumdur. Ayrıca baharatlı, vanilya ve tarçın notaları da bulunmaktadır. Ağızda, narenciye ve ananas aromalarıyla canlı bir başlangıç vardır. Champagne Claude PERRARD Brut Blanc de Noirs'un tazeliği, her türlü aperatif ile servis edilmesini sağlayacaktır. Ayrıca, marine edilmiş balıklar ve beyaz etlerle de eşlik edecektir. Meyve bazlı bir tatlı ile de servis edebilirsiniz.
...Zencefil mutfakta birçok zarafet getirir. Taze, limonlu ve neredeyse meyvemsi aromalarıyla takdir edilir. Beyaz etler, tatlılar, balıklar vb. üzerinde son dokunuşlar olarak, biberin yerine kolayca kullanılabilir.
Fransa, Brissac Loire Aubance
...MİLLESİME : 2020 ÜZÜM ÇEŞİDİ : Sauvignon blanc. TOPRAK : Kil-sabunlu. ŞARAP YAPIMI VE OLgunlaşma : Nazik presleme. Meyvenin aromatik gençliğini korumak için düşük sıcaklıkta fermantasyon. İnox tanklarda ince tortuda olgunlaşma. APELLASYON : IGP Val de Loire Sauvignon. TADIM NOTLARI : Parlak, yeşil yansımaları olan açık sarı renkte. Yoğun, zarif bir burun, çiçeksi notalar (genêt, bağ çiçeği) ve narenciye (greyfurt) ile. Canlı, uyumlu ve taze bir ağız. YEMEK/ŞARAP UYUMU : Başlangıçlar, deniz ürünleri, balıklar. SERVİS SICAKLIĞI : 8°C. 6 adet 75cl şişe içeren karton...
İtalya, Acicastello
...Zeytinyağında balık öneriyoruz; ton balığı, uzun yüzgeçli ton balığı, hamsi, uskumru, Sicilya sızma zeytinyağı ile tatlandırılmış, sadece Akdeniz ve İyon denizlerinde avlanan balıklar, geleneksel yöntemlerle işlenmiş, hiçbir tür koruyucu veya katkı maddesi eklenmeden. Ayrıca, şirket ton balığı ve uzun yüzgeçli ton balığı pate'leri de sunmaktadır. Çok cazip fiyatlar.
Fransa, Saint-Etienne
CENTRALE D, Saint-Etienne'de bulunan bir toptancı gıda işletmesidir ve hem profesyonellere hem de bireylere hizmet vermektedir. CENTRALE D, profesyoneller ve bireyler için geniş bir gıda ve ambalaj ürünleri yelpazesi sunmaktadır. CENTRALE D'de, geniş bir gıda ürünleri yelpazesi bulacaksınız: - Espace Frais'imizde: peynirler, süt ürünleri, meyve ve sebzeler, etler ve balıklar, şarküteri ürünleri,...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play