İtalya, Racale
... var. Makarna çeşitlerimiz, limon, portakal, kalamar mürekkebi, domates, zerdeçal ve ıspanak ile zenginleştirilmiştir; en çok talep edilen formatlara sadık kalıyoruz. Formatlar arasında trie, sagne incanulate, orecchiette, makarnalar, zeytin yaprakları, salentini ve anellini bulunmaktadır. Şaraplarımız, bazı kategorilerde şarapların asil sınıflarına girmesinin yanı sıra, DOC ve IGP tanınırlığına sahiptir.
Avusturya, Engerwitzdorf
Hava ile kurutulmuş ince makarna üreticisi: vegan spelt erişteleri, tam tahıllı spelt erişteleri, yumurtalı makarna, spagetti, tagliatelle, darı erişteleri, çavdar erişteleri, irmik erişteleri, sert buğday erişteleri...
İtalya, Manfredonia
...gibi malzemeleri içeren silolar veya tanklar bulunan un değirmenleri, fırınlar, şekerleme sanayileri, makarna fabrikaları, kavurma tesisleri ve bisküvi fabrikalarına yöneliktir. Bu tesisler, CE Regülasyonu 852/04'ü uygulamak amacıyla, silolarının sanitasyonunun gerçekleştirildiğine dair sertifikasyon için uzmanlaşmış ve tanınmış bir müdahale talep etmektedir.
Bölgesel tarımdan elde edilen saf unların işlenmesi, paketlenmesi ve ticareti, kendi un karışımlarımız, tam buğday unları ve fırın unları, makarna, çorbalar, soslar ve baharatlar ticareti.
Yüksek kaliteli, doğal lezzet ve gıda ürünlerinin üretimi ve dağıtımı, örneğin çavdar ekmekleri, tam tahıllı ekmekler, buğday ve çavdar unları ile makarna ve yemler, geleneklere sıkı sıkıya bağlı olarak.
İtalya, Pernucari Di Rombiolo
... 5.000 m²'lik bir alanı kaplayan tesis, el işçiliği ile modern üretim tesislerinin birleşimini sunmaktadır. Şirket, en iyi sert buğday irmiklerini kullanarak, soğuk, bakteriyolojik olarak saf su ile yavaş bir hamur yapımı ve düşük sıcaklıkta yavaş bir kurutma ile elde edilen tipik ve doğal el yapımı makarna üretimi ile övünmektedir. Bazı makarna çeşitleri ise bronz kalıplarla işlenmektedir.
İspanya, Madrid
...Alım/Satım: Gıda (Yağ, hayvan yemi, pirinç, şeker, arpa, kakao, et, sucuklar, bisküvi ve makarna, buğday unu ve buğday, soya, şarap, meyve, deniz ürünleri); Banka; gemiler; Arabalar; Elmaslar; Mermer; Metal; Altın; Deriler; Petrol ve türevleri (Asfalt, D1, D2, D6, benzin 93/89/87, GLP, Jet Yakıtı -JP5 - JP8 - JP54, uçak yakıtı A1-91/91, M100/75; 100/99) Ülkenizin en iyi ürünleri makul fiyatlarla. Ödeme - L/C, BG, MT103, ancak peşin ödeme yok. Yeni bir ürün eklemekten memnuniyet duyarız. Şirketinizle büyük bir ekip kurmayı umuyoruz, bu hizmetleri müşterilere sunarak.
İtalya, Padova
...Taze ve dolgu makarna üretiyoruz, geniş bir şekil yelpazesi ile, mevsimlik en iyi sebzelerin ve İtalyan mutfak geleneklerinin kullanılmasına bağlı olarak 40'tan fazla farklı lezzette tortellini ve ravioli. Ayrıca erişte ve gnocchi, Venedik Dağları'ndan gelen bir mutfak spesiyalitesi olan "Fioretta Peyniri" ile spaetzle ve gnocchi üretiyoruz. Sadece durum buğday unu ile üretilen taze veya kuru...
Slovenya, Miren
Şirketimiz, kaliteli taze ve kuru makarna üretmektedir; sert buğday irmiği, tam buğday, kavrulmuş buğday, tam irmik ve karabuğday kullanıyoruz. Üretim sürecimizde yumurta, koruyucu veya herhangi bir katkı maddesi kullanmıyoruz; makarnamız yumurta intoleransı olanlar, vejetaryenler veya sağlıklı ve dengeli bir yaşam tarzı benimseyenler tarafından tüketilebilir. Ayrıca trüf, domates, ıspanak...
İtalya, Ispica
... tüm kimyasal katkı maddelerinden uzaktır. Mağaza, şarap ve bira gibi tüm ürünleri, tam buğday unu, az gluten içeren eski buğday çeşitleri olan Russello ve Timilia ile yapılan makarna, tam pirinç, baharatlar, baklagiller, glutensiz, laktozsuz, %100 bitkisel Modica çikolatası, Bronte fıstığı, Avola bademleri, Sortino balı, kozmetikler ve daha birçok ürünü kapsamaktadır. Ürünleri İtalya ve Avrupa'nın...
Yumuşak buğday unu ve makarna üreticileri için irmik. Organik irmik üretimi.
...Şirketim, yalnızca yüksek kaliteli hammaddelerle organik üretim yöntemleri kullanarak kuru makarna, badem kreması ve sert buğday irmiği üretmektedir. Tarım işletmemiz Lombardiya'da yer almakta olup, yaklaşık 80 hektarlık bir alanı kapsamaktadır. 40 kişi istihdam edilmektedir ve 8 yurtdışı pazarında faaliyet göstermekteyiz.
İtalya, Saviano
Şirketimiz, en modern makinelerle, tamamen el yapımı bir şekilde, sert buğday irmiğinden makarna üretmektedir. Yavaş ve uzun kurutma işlemi (yaklaşık 3-4 gün) çok düşük sıcaklıklarda (40°-45°) gerçekleştirilir. Kalıplar tamamen bronzdandır, bu da benzersiz bir gözeneklilik sağlar. Tüm bunlar, özel irmik seçimi ve Usta Makarna Ustamızın bilgeliği ile birleştiğinde, eşsiz bir ürün ortaya çıkarır.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play