Fransa, Noyal Sur Vilaine
... zamandan beri MERAND, hem yarı endüstriyel hem de endüstriyel hatlar için her türlü ekmek için makinelerinin ürün yelpazesini sürekli olarak genişletti. Ve 60 yılı aşkın süredir, şirketimiz modern, genişletilebilir ve kullanımı kolay iş ekipmanları tasarlayıp üretmektedir. Bugün, ihracat MERAND'ın cirosunun %60'ını oluşturuyor. Sloganımız: "Fırıncının hizmetinde yenilik ve fırıncılık geleneğine saygı". Bize telefon edin veya yazın, tüm sorularınıza memnuniyetle yanıt veriyoruz!
Fransa, St Agathon
Daunat, Fransızların beklentilerini karşılamak ve hatta bunları önceden tahmin etmek amacıyla ekmek ve malzeme konusundaki uzmanlığını kullanmayı her zaman hedeflemiştir. Örneğin, 1996 yılında Daunat, büyük marketlerde yer alan ilk baget sandviç markası olmuştur! Daunat, sürekli yenilikçilik ve Fransız yaratıcılığı ile yeni dokular ve tatlar sunarak, mirasımızı ve ekmeğe olan geleneksel sevgimizi...
Belçika, Brugge
...Oud Huis Deman, Brugge'de ekmek, kurabiye, bisküvi ve speculaas'ı geleneksel ve el yapımı bir şekilde pişirmektedir. Biscuiterie De Man, sadece Aziz Nikolaus zamanı speculaas yapmıyor, aynı zamanda Paskalya'da da speculaas kurabiyeleri hazırlıyoruz. En iyi tereyağı ve doğal malzemelerin kullanımı sayesinde, bugün hala işin özel ürünü olan: bademli ekmek, Brugge bisküvisi, Brugge sekizlisi, Yunan ekmeği, mokka, kletskop, makaron, tereyağlı speculaas, Brugge sigaraları, florentinler vb. ürünlerimizi sunuyoruz.
Belçika, Lixhe-Visé
Benoit Segonds, fırıncı - pastacı. En iyi kalitedeki unlardan geleneksel ve el yapımı ekmek yapıyorum, böylece ekmeğe eski zamanlardaki lezzetini geri kazandırıyor ve masadaki yerini yeniden sağlıyorum. Organik un ile çalışmayı tercih ettim. Organik sertifikası, unların ne katkı maddesi ne de yardımcı maddeler (doğal veya kimyasal) içerdiğini garanti ediyor.
Birleşik Krallık, Chipping Norton
...Matthews Cotswold Un, Cotswold'un kalbinde yer alan uzman bir un değirmenidir. Cotswold Değirmeni, hala 5. ve 6. nesil olan Paul Matthews ve Bertie Matthews adlı baba-oğul ekibi tarafından sahiplenilmekte ve işletilmektedir. Güzel Cotswold tepelerinin kenarında, Shipton under Wychwood köyünde bulunan bu geleneksel Cotswold değirmeni, kaliteli el yapımı, organik ve özel mutfak ile ekmek unlarının geniş bir yelpazesini üretmektedir. 1912 yılında tamamlanan orijinal binayı hala kullanıyoruz.
İtalya, Castel D'azzano
... Birleşik Devletleri'nden Güney Afrika'ya kadar Avrupa ve dünya genelinde talep görmektedir. Şirket, pizzalar için fırınlar, tatlılar için fırınlar, ekmek fırınları ve glütensiz ürünler için fırınlarını her yere ihraç etmekte ve her zaman her ülkenin özel ihtiyaçlarına dikkat etmektedir. Cad, müşterilerine ürünleri geleneksel ödeme çözümleriyle veya %1'lik geri alma opsiyonu ile fırın kiralama gibi özelleştirilebilir formüllerle satın alma imkanı sunmaktadır.
Belçika, Vellereille-Les-Brayeux
...Sodebs'in amacı, bulundukları bölgeyi ve işbirliği yaptıkları zanaatkarları tanıtmaktır. Şirketin ürünleri arasında bira, ekmek, pâté ve peynir bulunmaktadır. Bonne-Espérance Manastırı'nın birası, Quenast'taki Lefebvre Bira Fabrikası tarafından geleneksel yöntemlerle üretilmektedir. Peynir (yarı sert peynir) ise, AA kalitesinde çiğ inek sütü kullanılarak el yapımı olarak üretilmektedir. Pâté de tamamen el yapımı olarak birinci sınıf malzemelerle üretilmekte ve hem ekmek hem de pâté manastırın kendisinde yapılmaktadır; ekmek ise gri renkte ve taş fırında pişirilmektedir.
Bosna-Hersek, Foča
...Turlar, tam pansiyon bazında bir günlük ve çok günlük paketler şeklinde organize edilmektedir. Rafting Merkezimiz, nehir kanyonunda misafirleri ağırlamak için inşa edilmiş, alpin tarzda bir bungalov-kamp sunmaktadır ve misafirlere yüksek kaliteli konfor sunmaktadır. Ayrıca, geleneksel yemekler sunan bir restoranımız bulunmaktadır (şişte kuzu, jambon, krem peynir, peynir, metal kap altında börek ve ekmek, metal kap altında et vb.). Tüm yiyecekler yerinde hazırlanmakta ve ekolojik olarak temiz ortamlarda üretilmektedir (organik gıda).
İrlanda, Dublin 24.
...²'den fazla alana sahip, üç bölüme ayrılmış yeni bir modern fırın tesisine taşındıktan sonra, ekmek pişirme, şekerleme ve glütensiz fırın olmak üzere ürün yelpazemizi geliştirmeye ve iyileştirmeye devam ediyoruz. Pita ekmeği, Wraps, Naan ve şeker ilavesiz şekerlemeler gibi özel ürünlerimizi en son teknoloji ekipmanlarımızla üretmekteyiz. 2012 yılında fırın ekibimiz, Gıda Güvenliği için Küresel Standartları uygulamaya koydu ve Safa Food, BRC Sınıfı (A) Sertifikası ile ödüllendirildi.
PAFIGAL - PADARIA FIGUEIRAS, LDA, 1975 yılında kurulmuş, ultrabuzlu fırın ürünleri ve taze hamur üretimi ve dağıtımı konusunda uzmanlaşmış bir şirkettir. Günümüzde, önceden pişirilmiş ultrabuzlu ekmek ve soğutulmuş hamur pazarında faaliyet göstermekteyiz. Böylece, tüm müşterilerimize geleneksel lezzeti koruyarak yüksek kaliteli bir ürün sunabiliyoruz. Pafigal olarak, Portekiz genelinde küçük...
...bahçenizin huzurunda kendi pizzacınıza sahip olma imkanı sunar. Kendi pizza fırınınıza sahip olabilir, fazla yer kaplamadan her yerde keyfini çıkarabilirsiniz. Bu sayede, istediğiniz her yerde geleneksel pizza lezzetini hissedeceksiniz. Fırında rahatlıkla ekmek pişirebiliriz ve ayrıca etleri / sebzeleri tepsilerde pişirmek için bir ızgara alternatifi olarak da kullanılabilir. Taşınabilir olduğu için...
Belçika, Heusden-Zolder
...Bakkerij Lemmens, üçüncü neslin çalıştığı bir aile işletmesidir.  Geniş bir ekmek yelpazesi, her türlü sandviç, hamur işi ve pasta sunabiliyoruz. Arosa'nın geniş bir çikolata seçeneği mevcut. Ancak, Bakkerij Lemmens'in uzmanlık alanı, geleneksel fırın dükkanının yanı sıra vlaaienslagen'dır. Vlaaienslagen için pasta yelpazesi, sadece pirinç, elma, erik, kayısı, vişne ve nougatine ile sınırlıdır...
Litvanya, Vilnius
Tahıl çayı üretiminde uzmanlaşıyoruz. Ürünümüz SIPtea, kavrulmuş arpa maltından yapılmaktadır. Bu içeceğe hoş bir ekmek - fındık tadı verir ve geleneksel çaylar için harika bir kafeinsiz alternatiftir. Arpa çayı sadece ferahlatıcı olmakla kalmaz, aynı zamanda yaşlanmayı yavaşlatma, kolesterol seviyesini düşürme ve birçok başka amaç için de faydalıdır.
Almanya, Rosdorf
...Geleneksel Fırıncılık! 1905'ten beri Ruch Fırıncılığı, müşterilerini lezzet ve çeşitlilikle şımartmakta ve etkilemektedir. Bu nedenle, geleneğe işletmemizde bugün de büyük önem verilmektedir. Nesilden nesile aktarılan tarifler ve üretim yöntemleri, ekmek çeşitlerimizin, poğaça varyasyonlarımızın ve fırın ürünlerimizin sürekli kalitesini güvence altına almakta ve size eşsiz ve ayırt edici bir tat deneyimi sunmaktadır.
İtalya, Montecosaro
... Pietro Quercia Montecosaro'da bulunan fırın pastanemiz, uzun süreli doğal mayalı mayalama sayesinde lezzet ve sindirilebilirlik sunan bir ekmek üretme fikrinden doğmuştur; mayamızı her gün tazeliyoruz. Dikkatle seçtiğimiz, Marche bölgesine ait eski tahıllar, ekolojik olarak sürdürülebilir bir tarımın ürünüdür. Taş değirmenle öğütme işlemi, tanenin tüm lezzetini ve besin değerini korumasını sağlar...
... müşteri memnuniyetine dikkat ederek faaliyet göstermektedir. Baharatların kokuları ve tatlarıyla oynayarak, geleneksel patates ve biberiye gibi tatlardan, zencefil ve zerdeçal, limon ve pembe biber, köri gibi daha yenilikçi tatlara kadar uzanan ünlü ekmek karışımlarını oluşturduk. Ayrıca etler için (kızartmalardan hamburger ve sosis karışımlarına kadar) ve son olarak, hem geleneksel hem de vegan...
Fransa, Les Cerqueux
...Pasquier şirketi, hamur işleri üretiminde uzmanlaşmıştır. 30 yılı aşkın bir süredir, Brioche Pasquier hem basit hem de lezzetli ürünler sunmayı başarmaktadır. Amacımız, tüketicilerimize otantik ürünlerin ve geleneksel tariflerin tadını yeniden keşfetmelerini sağlamaktır. Tarte tatin, geleneksel bisküvi, sütlü ekmek... Brioche Pasquier ürünleri, biraz da bizim "Proust'un Madeleines"imizdir!
İspanya, Cabrera De Mar
Glutensiz ekmek üretiyoruz. Doğal un ve malzemelerin kombinasyonu sayesinde, geleneksel ekmekteki doku ve lezzeti koruyarak glutensiz bir ekmek elde ettik. Ayrıca, bunu yaparken yapay katkı maddesi kullanmamaya özen gösterdik ve başardık! Glutensiz ekmeğimizde katkı maddeleri var, ancak hepsi doğal kaynaklıdır ve koruyucu eklemiyoruz çünkü günümüzdeki en sağlıklı tekniklerden biri olan dondurma...
... işçiliği ile birleştirilip en az dört saat mayalanması ve odun fırınında pişirilmesi sayesinde eşsiz ve doğal bir ekmek elde edilmektedir. Sağlıklı, dengeli ve akıllı bir beslenme için beslenme ihtiyaçlarına her türlü enerji ve dikkatimizi ayırıyoruz. Ürünlerimiz, geçmişin lezzetlerini iştah açıcı ve davetkar bir şekilde yeniden keşfetmenizi sağlıyor. Ekmek dışında, Pane Biscottato, çeşitli tatlarda Freselle ve Tarallini tadabilirsiniz; bunlar arasında ünlü Napoli tarallileri 'Sugna e Pepe' ve birçok kaliteli tatlı bisküvi bulunmaktadır.
... gerçekleştirilmektedir. Kolayca kurulabilen ve işlevsel olan profesyonel ve ev tipi refrakter odun fırınlarımız ile "Subito Pronto" ve yepyeni "Subito Cotto" gibi montajı yapılmış "hazır kullanıma hazır" fırınlarımız mevcuttur. Bizi Facebook sayfamızda ziyaret edin! Zio Ciro odun fırınları ile geleneksel lezzetli pizzalar, ekmek ve daha fazlasının pişirilmesi hakkında ipuçları, %100 İtalya üretimi ve Zio Ciro topluluk markası ile tescillenmiştir! Kaçırmayın :-) http://www.facebook.com/pages/Zio-Ciro-i-veri-forni-a-legna-allitaliana/329579521219?ref=hl...
Polonya, Konopnica
Mariana Sujki Fırını, yıllardır piyasada var olup, fırıncılık alanında zengin bir deneyime sahiptir. Müşterilerine geniş bir ürün yelpazesi sunmakta, bunlar arasında geleneksel ekmek de bulunmaktadır. Özellikle beyaz ekmek, tam buğday ekmeği, spelt ekmeği, tahıllı ekmek, sade ve tatlı rolleri, çörekler ve en önemlisi kekler ile diğer tatlılar önermektedir. Fırında deneyimli fırıncılar bulunmaktadır. Birlikte, tüketicilere zengin bir fırın ürünleri seçeneği sunmaktadırlar.
Fransa, Grenoble
... onurlandırmak için Neovapo, geleneksel tariflerinizi buhar şeklinde yeniden keşfetmenizi öneriyor. Valence'de vazgeçilmez bir portakal çiçeği ekmek olan Pogne, ünlü Angoulême kestanesi, zarif Orléans gelinciği veya Niort'tan gizemli bir tarif olan Dragon, narenciye, anason ve meyan kökü karışımını denemeye davet ediyor. Neovapo, her şeyden önce garanti, seçim ve yüksek kaliteli ürünlerdir. Satış danışmanımız, seçim yapmanıza yardımcı olur ve sunulan birçok e-sigara modeli arasında sizi yönlendirir.
... yenilikçi yemekler de mevcut. Geleneksel mutfağın lezzetleri ve sade ama şık ortam, Piccola Trattoria'yı Padova'nın en çok beğenilen restoranlarından biri haline getiriyor. Bazı örnekler: Mazzancolle (büyük karides) ile puntarelle salatası, portakal ve Muggine havyar tozu, Fregula sarda (Sardinya makarnası) ile balık ve dikenli enginar ragusu, Cannonau şarabında haşlanmış et ile enginar keki ve San Gavino safranlı pirinç. Ev yapımı tatlılar ve ekmek. Yaklaşık yüz etiketli ünlü Sardinya şaraplarından oluşan bir şarap listesi. Her ay temalı geceler düzenleniyor.
... gerçekleştirilen önemli bir taahhüt. Çalışma alanlarının günlük olarak dezenfekte edilmesi ve kusursuz bir temizlik sağlanmaktadır. Geleneksel olarak, ev yapımı ekmek, taralli, friselle, focaccia, soğanlı calzone, badem tatlıları gibi Puglia fırın ürünleri üretiyoruz ve daha fazlasını. Geleneksel olarak, ev yapımı ekmek, taralli, friselle, focaccia, soğanlı calzone, badem tatlıları gibi Puglia fırın ürünleri üretiyoruz ve daha fazlasını.
Almanya, Johanniskirchen
...Geleneksel ekmek fırını inşaatı, kil sıva, kil yapımı ve tamamen ekolojik/doğal malzemelerden yapılmış doğal tam ısı yalıtımı konusunda uzmanım.
İtalya, Montebelluna
GELENEKSEL EKMEK ÜRETİMİ...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play