Almanya, Bad Bramstedt
...Doğal tuzun ince tuz tadı ve çeşitli otların zarif aroması, tüm yemeklerin lezzetini artırır. Kaba deniz tuzu, pişirme sırasında malzeme olarak kullanılabileceği gibi, masada tuz eklemek için de kullanılabilir. Soslar, çorbalar, salatalar, güveçler, yumurta yemekleri, sebzeler, balık ve daha fazlasını baharatlamak ve zenginleştirmek için, her şey için evrensel bir tuz. Kaba deniz tuzu, tuzların kralıdır. Şık, doğal ve güçlü bir lezzete sahiptir. Saf olarak serpilebilir veya bir tuz değirmeni ile ince bir şekilde öğütülebilir. İçerik: 1,00 g Ürün No: 20626...
Polonya, Warszawa, Poland
... çözücülerde çözünmez ve higroskopik değildir. Pişirme işlemlerine iyi dayanır çünkü pişirildiğinde bozulmaz. Şeker varlığında yüksek sıcaklık etkisiyle kahverengi bir renge dönüşür. Genellikle monohidrat olarak, beyaz kristal toz halinde, kokusuz ve suda çözünebilen bir formda bulunur.
... İçindekiler: - Île de Ré deniz tuzu (100% doğal) - Köri - Şalot - Soğan Ambalaj: 250g'lık paket Kullanım Alanları: - Baharatlama: Pişirme sonrası tavuk üzerine doğrudan uygulayarak son bir lezzet dokunuşu yapın. - Marine: Tuzu biraz yağ ile karıştırın ve tavukları daha yoğun ve aromatik bir tat için marine edin. - Süsleme: Yemeklerin üzerine hafifçe serpiştirerek lezzetleri artırın ve egzotik ve aromatik bir nota ekleyin. Referans:SELVRACVOLAILLE250...
İspanya, Guardamar Del Segura
Polonya, Brzozów
... 955kJ/290kcal, toplam yağ 11.3g, doymuş yağ asitleri 1.3g, karbonhidrat 22.9g &nbsp; <strong> Chocorella, ekmek yağlama ürünü olarak çalışmanın yanı sıra, pişirme ve çeşitli tatlılar için de bir katkı olarak kullanılabilir. Karışım, krep ve waffle'lara eklenebilir. Popüler çikolata kremlerine sağlıklı bir alternatif. &nbsp; <strong> Saklama koşulları </strong> 20 °C'ye kadar bir sıcaklıkta saklayın. Açıldıktan sonra buzdolabında saklayın ve 48 saat içinde tüketin.
Fransa, Guérande
...Güneşte kurutulmuş olan Sel Gris Persillade, tüm yemeklerinizde ve salatalarınızda eşsiz tadını ortaya çıkarır. Binlerce yıldır tüketilen sarımsak, çok sevilen bir baharat olup, uzun zamandır Fransız mutfak geleneğinin bir parçasıdır. Mutfakta, bu baharat yemeklerinizin lezzetini artırır ve zenginleştirir. Maydanoz, mutfakta vazgeçilmezdir. Hem baharat hem de garnitür olarak, birçok hazırlığa tazelik ve aromalarını katar. Geleneksel olarak kullanımı: Serpme veya pişirme sonrasında: soslar, salatalık domates, buharda pişirilmiş balık, midye, buharda pişirilmiş patates. SKU:SGP250...
Almanya, Bad Bentheim
... de Sel, ahşap bir kaşık yardımıyla elle toplanmaktadır. Nemli Fleur de Sel'den, kar beyazı güneş tuzlarımızı elde etmek için, taze hasat edilen tuz cam levhalar altında ve güneşin etkisiyle kurutulmaktadır. Bu süreçte oluşan beyaz ve çok kuru tuz parçacıkları, Murray Nehri tuzuna benzemektedir. Kullanım Hint güneş tuzları, kalsiyum ve magnezyum oranı sayesinde olağanüstü yumuşak bir tat kazanır. Özel yapısı nedeniyle, bu tuzu pişirme sırasında kullanmak yazık olur. Daha iyi...
Fransa, Valréas
...Karada ve denizde bir yolculuk, Guérande tuzunun gerçek Provence siyah trüf parçalarıyla birleşiminden oluşuyor ve böylece tüm aromatik gücünü ortaya koyuyor. Tadım önerileri: Taze makarnaları, risottoyu, beyaz eti, carpaccioyu süslemek için bir tutam yeterli olacaktır ve foie gras ile yumurtalar üzerinde mükemmel olacaktır. Hazırlıklarınızda yalnızca pişirme işlemi tamamlandıktan sonra son aşamada kullanın.
...Bu tuzun karmaşık kristal yapısı, berrak rengi ve yüksek mineral içeriği Bali Pur'u olağanüstü şık bir son tuzu haline getiriyor. Bu şık gurme tuzu her yemeğe uyum sağlar ve salatalar, balık, et veya sebzeler üzerinde son dokunuş olarak eşsiz bir lezzet deneyimi sunar. Tuzun pişirme sırasında eklenmemesi, yemeklerin sonunda ilave edilmesi önerilir.
İspanya, Novelda (alicante)
Safran Şirketi JJ, genç ama gerçekten deneyimli bir şirkettir. Ailem ve biz, 1874'ten beri en iyi safranı seçiyor ve işleme ve ambalajlama konusunda zanaat sürecini takip ediyoruz. Safran Şirketi JJ, HACCP sertifikasına sahiptir ve en iyi hijyen ve gıda güvenliği garantisini sunmak için en katı kalite ve kontrol kuralları altında her gün gelişmek için elimizden geleni yapıyoruz. Safran Şirketi JJ,...
Almanya, Wörrstadt
1935 yılında Lecker ailesi, Bavyera'nın Furth im Wald şehrinde kendi adı altında kabartma tozu üretmeye başladı. 1997 yılında, herhangi bir halef olmadığı için işletme bizler tarafından devralındı ve o zamandan beri Wörrstadt, Rheinhessen'de aile tarafından yönetilen Lecker’s Bio Manufaktur, doğal unlu mamuller ve malzemeler üretmektedir. Ürün yelpazesi o zamandan beri sürekli olarak geliştirilmiş...
Fransa, Renaison
...Bu zerdeçal ve rezene tohumu içeren tuz, mükemmel bir dozaj sunuyor ve ayrıca Himalaya pembe tuzu ile zenginleştirilmiş. Sebze çorbasını lezzetlendirmek veya sebze, et ya da deniz ürünleri yemeklerinizin pişirme sonrasında kullanmak için idealdir. Bu "Hindistan" tuzu, mutlaka bir köri veya garam masala kullanmadan, rezene tohumu ile gelen mentollü tat ve zerdeçalın canlı rengi sayesinde Hindistan'ın o küçük tadını getiriyor.
Fransa, Ham
...Bu aromalı Guérande iri tuzu, ızgara tutkunları için özel olarak tasarlanmıştır. Her biri lezzet açısından zenginliği ile özenle seçilmiş aromatik otların uyumlu bir karışımından oluşmaktadır. Her bir tuz tanesi, otların özleriyle doygun hale getirilmiştir, bu da pişirme sırasında aromaların homojen bir şekilde dağılmasını sağlar. Izgara otları kombinasyonu, olağanüstü bir tat yelpazesi sunar...
Fransa, Bayonne
... EAN-13:8436017106565 EAN-14:18436017106562 ÖN PİŞİRME AĞIRLIĞI (G):250 g PİŞİRME AĞIRLIĞI:210 g UZUNLUK (CM):42 cm GENİŞLİK (CM):7 cm ÇÖZÜLME SÜRESİ:20 dk. | ODA SICAKLIĞI PİŞİRME:18 dk. | 200ºC BOYUTLAR:503x293x461 BİRİM:40 Birim/Karton | 24 Karton/Palet ENERJİ DEĞERİ (KCAL/KJ):1098 / 263 PROTEİNLER (G):8,18 KARBONHİDRATLAR (G):52,16 ŞEKERLER (G):1,70 YAĞLAR (G):1,14 LİF (G):5,45 TÜKETİM TUZU (G):1,25...
Fransa, Biguglia
... ekleyin. Bir saat buzdolabında bekletin. Pişirme kağıdı serili bir tepsiye küçük hamur topları koyun. 5-8 dakika fırınlayın. Tuiles'i bir spatula ile alın ve şekil vermek için bir merdane üzerinde soğumaya bırakın. Keyifle atıştırın!
İsviçre, Hendschiken
...şekerler (Glukoz, Nişasta şekeri), Antioksidanlar (E331, E301), Baharat özleri, Tatlandırıcılar (E621), Aromalar). Yumurta, Pane harcı, Tam soya unu, Yağsız süt, Su, Beyaz şarap, Baharatlar, Soğan, Tatlandırıcılar (E621), Yemek tuzu. Tepsilere yağlı kağıt serin ve önceden ısıtılmış fırına yerleştirin. Pişirme: 200°C'de, yaklaşık 25 dakika pişirin. Saklama sıcaklığı: min. -18°C, bir kez çözüldükten sonra tekrar dondurmayın. Alerjen Bilgisi: Gluten, süt, yumurta, soya içerir. Pişirilmiş et ürünü. İsviçre'de, İsviçre eti ile üretilmiştir.
Almanya, Garstedt
... Bullrich tuzu ile Kaiser Natron gibi marka adları altında da sunulmaktadır. Sodyum bikarbonat, 50 °C'nin üzerindeki bir sıcaklıkta su ve karbondioksit ayrışması ile sodyum karbonata dönüşen renksiz, kristal bir katıdır. Uygulamalar: Sodyum bikarbonat, gıda ürünlerinde kabartma maddesi ve gazlı tozlarda kullanılmaktadır. Burada, sodyum bikarbonat ile katı bir asit (örneğin, sitrik asit) karışımı bulunmaktadır. Ayrıca, banyo tabletlerinde ve yangın söndürme tozlarında da yer almaktadır. Su yumuşatma işlemlerinde de kullanılır.
Fransa, Tonneins
...Çip ve kraker arasında hibrit bir ürün: her ikisinin avantajlarını sunarken olumsuz yönlerini ortadan kaldırıyor. Yerel organik! - Çiplerin temelini oluşturan %60 minimum iyi sebze (kereviz ve soğan) ve %30 tam pirinç unu, hepsi Fransa menşeli. - Aromalandırma için kullanılan ayçiçek yağı da Fransa menşeli. - Malzemelerin minimum %95'i Fransa menşeli. Nutriscore A ve Yuka 94/100 puanına sahip çipler! Bu, kaliteli malzemeler + dengeli tarifler + yenilikçi fırın pişirme süreci sayesinde mümkün olmuştur. Son Kullanma Tarihi: 12 ay Net Ağırlık: 70g Ambalaj: x8...
ufs.country_names.RU, Moscow
...Anında yulaf flakaları, anında sebze kreması, toz şeker, bütün yaban mersinleri, kurutulmuş, deniz tuzu Hazırlama yöntemi: Paketin içeriğini 80-160 ml kaynar suya dökün. İyice karıştırın, üzerini kapatın. 3-5 dakika sonra, lapamız kullanıma hazırdır. Ürün pişirme gerektirmez. Proteinler (g / 100g): 8,0 Yağlar (g / 100g): 12,0 Karbonhidratlar (g / 100g): 65,0 Enerji değeri (kcal / 100g): 400,0...
İtalya, Trento
... sayesinde korunur ve sofranıza sunulur. *Hazırlama talimatlarına göre hazırlanmış et suyu: 1 adet Bauer Et Küpü'nü 500ml suya eritin ve ara sıra karıştırarak birkaç dakika kaynatın. Küp ayrıca pişirme sırasında istenilen miktarda yiyeceklere (çorbalar, sebze çorbaları, soslar, ragù, etler, balıklar, risotto, yumurta vb.) eklenebilir.
Fransa, Mudaison
...Düşük sıcaklıkta pişirme ile zenginleştirilmiş gerçek patates tadına sahip otantik bir tarif. Kalın bir cips, hafif tuzlu ve düşük yağlı (piyasadaki cipslerden %30 daha az yağ).
İsviçre, Au (sg)
... doğal ve saf tadı ile kolay kullanımı, her mutfakta yemek pişirme sürecini kolaylaştırır. Ürün yelpazemiz, mantar mutfağı için benzersiz bir yaratım içermektedir. Yeni ürünlerimiz mantar tuzu ve porcini unu ile mantarları ve mantar yemeklerini İtalyan anneleri ve aşçıları kadar lezzetli bir şekilde hazırlayabilirsiniz.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play