İtalya, MILANO
...Ponti, Şarap Sirkesi, Modena I.G.P. Balsamik Sirkesi, Elma Sirkesi, Turşular, Yağda Sebzeler ve Pirinç ile Makarna Sosları alanlarında faaliyet gösteren bir İtalyan gıda şirketidir. 1787 yılından beri aile şirketi olarak aktif olan Ponti, İtalya'daki sirke pazarının lideridir ve dünya genelinde 70'ten fazla ülkeye ihracat yapmaktadır. Değişken oranlarda sebzeler (biber*, enginar, salatalık...
Finlandiya, Turku
... Òmasası Gibi, Ahtapot, Kalamar, Karides, Küçük Ahtapot ve Tuzlu Midye ile Hazırlanmış Zengin Bir Deniz Ürünleri Salatası. Ürün, Yağ ve Taze Sebzelerle Damak Zevkinize Göre Tatlandırılmaya Hazır.","Volume":"200g/ Paket"}...
Bulgaristan, Sofia
... antibiyotik gibi davrandığı düşünülmektedir çünkü yiyeceklerin emilimine yardımcı olduğu ve toksinlerden arındırdığı varsayılmaktadır. Köri tüketimi vücudu ısıtır, bu da daha fazla endorfin, mutluluk hormonu üretimine yol açar. Kullanım: Köri tozu evrensel bir baharat olarak kullanılabilir. Genellikle sebzeleri, eti, çorbaları, sosları, güveçleri lezzetlendirmek için kullanılır, ancak çırpılmış yumurta, tavuk salatası ve patates gibi hemen hemen her yemeği de baharatlandırabilir. Ambalaj: 250g, 500g ve dökme...
İtalya, Nave
...Önerilen eşleşmeler: Pişirilmiş ve ızgara sebzeler, kızartılmış veya haşlanmış patates, somon ve deniz ürünleri, pizza, pirinç ile çiğ olarak servis edilmesi önerilir; haşlanmış, fırında veya ızgarada pişirilmiş etler, balık, peynir, krema dondurması, meyve salatası, panna cotta üzerinde mükemmeldir... Kapacite: 250 mll Kod: 03224 Kategori: Sirke Ülke: İtalya Bölge: Emilia-Romagna...
Almanya, Stegaurach
...Menüde daha fazla çeşitlilik için baharatlı. Baharatlı, çiğ Kaba kıyılmış Et benzeri ağız hissi Profesyonel ipucu: Cevapi'yi fırınlanmış sebzeler veya pirinç salatası ile servis edin.
İspanya, Perín, Cartagena
Rational Food, detaylara büyük bir özenle hazırlanmış geleneksel tariflerden oluşan beşinci gama yemekler üretmektedir. Bu yemekler arasında şunlar bulunmaktadır: Rus Salatası, Mor Biberli ve Morina Balıklı Salata, Domatesli Et, Paella ve Pirinç Yemekleri, Soğanlı Kuzu Yanak, Fırınlanmış Domuz Kol, Aile Salatası, Chilindrón Usulü Tavuk, Barbekü Soslu Kanatlar, Yengeç ve Karides Salatası Hazırlığı, Sebze Ratatouille, Soslu Dana Eti, Domatesli Köfte, Domates ve Biberli Ton Balığı, İspanyol Domuz Yanak Yemeği, Nohutlu Yüz, Bolonez Sosu vb...
... yenilikçi yemekler de mevcut. Geleneksel mutfağın lezzetleri ve sade ama şık ortam, Piccola Trattoria'yı Padova'nın en çok beğenilen restoranlarından biri haline getiriyor. Bazı örnekler: Mazzancolle (büyük karides) ile puntarelle salatası, portakal ve Muggine havyar tozu, Fregula sarda (Sardinya makarnası) ile balık ve dikenli enginar ragusu, Cannonau şarabında haşlanmış et ile enginar keki ve San Gavino safranlı pirinç. Ev yapımı tatlılar ve ekmek. Yaklaşık yüz etiketli ünlü Sardinya şaraplarından oluşan bir şarap listesi. Her ay temalı geceler düzenleniyor.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play