Polonya, Lublin
...VG Titans W65-M Dokulu Buğday Proteini, çeşitli mutfak uygulamaları için tasarlanmış çok yönlü bir bitki bazlı protein ürünüdür. İleri bir ekstrüzyon süreci ile elde edilen bu kuru ürün, nemlendiğinde et benzeri bir dokuya dönüşerek bitki bazlı burgerler, sosisler, şarküteri ürünleri ve daha fazlası için ideal bir bileşen haline gelir. Yüksek protein içeriği ve uyumluluğu, onu hem bitki bazlı hem...
Polonya, Warszawa, Poland
...Ürün, glutenin aktive edilmesi amacıyla yoğun buğday ununun su ile işlenmesiyle üretilir ve ardından nişastanın ortadan kaldırılması için işlenmiş kütlenin değiştirilmesiyle sadece glutenin ekstraksiyonu gerçekleştirilir. Gluten daha sonra kurutulur ve tekrar toz haline getirilir. Ürün, yüksek esnekliği ve doku iyileştirici özellikleri sayesinde bağlayıcı olarak kullanılabilir. Gaz ve su buharını tutarak, tam tahıllı unlar veya iri taneli tahıllarla zenginleştirilmiş hamur işlerine hacim ve hafif bir kıvam ekler. Hem tatlı hem de tuzlu ürünlerde kabarıklık elde etmek için kullanılır.
Polonya, Brzozów
... öğütülebilir ve böylece elde edilen un, glütensiz hamur işleri, krep ve pankekler için kullanılır. Kaba buğdayda, baklagillerden gelen proteinler ve lif gibi birçok protein bulacağız. Yulaf ezmesi magnezyum açısından zengindir, koyu çikolatadan daha fazladır. Yulaf ezmesi, kalsiyum emilimini artıran, bağışıklığı güçlendiren ve serotonin üretimi için gerekli olan lisin gibi dışsal amino asitler içerir. Karabuğday, yüksek miktarda potasyum, B vitaminleri - B1, B2, B6, PP, E vitamini ve demir, çinko, silisyum ve kalsiyum içerir. Karabuğday ayrıca prebiyotikler de içerir, yani...
Polonya, Tomaszow Lubelski
...besin ve besin maddeleri açısından değerli bir kaynaktır. Özellikle proteinler, polifenoller, polisakaritler ve mineral bileşenler büyük önem taşımaktadır. Kara buğday, potasyum, magnezyum, demir ve vitaminler gibi yüksek mineral içeriği ile karakterizedir. Kendi başına bir yemek olarak, etler veya sebzelerle bir ek olarak kullanılabilir, öğle veya akşam yemeğinin temelini oluşturabilir. Kavrulmuş kara buğday ve kızartılmış kara buğday aynı anlama gelir. Her iki tür de termal işleme tabi tutulmaktadır.
Polonya, Wrocław
Yenilikçi ürünler geliştiriyoruz ve müşterilerimize teknolojik destek sağlıyoruz. Ayrıca gıda, ilaç ve yem sanayisini hammaddelerle kapsamlı bir şekilde tedarik ediyoruz. 1. FORTISGO protein takviyelerini çeşitli tatlarda üretiyoruz, daha fazla bilgi için www.fortisgo.com adresini ziyaret edin. 2. PROBİYOTİKLER: Yüksek stabiliteye sahip Lactobacillus, Bifidobacterium, Streptococcus grubundan...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play