Polonya, Warszawa, Poland
...Dextroz (d-glukoz), nişastadan asidik veya enzimatik hidroliz yoluyla endüstriyel koşullarda elde edilen basit bir şekerdir. Dextroz, kokusuz, kristal yapıda beyaz bir tozdur. Dextroz, aroma ve tadı iyileştirdiği, ayrıca ferahlatıcı bir his sağladığı için gıda üretiminde birçok segmentte popülerdir. Fermantasyon ürünlerinde, dextroz karbon kaynağı ve taşıyıcı olarak kullanılır. Et endüstrisinde, dextroz, işlenmiş ette tuz ve nitratın daha iyi dağılmasını sağlar.
Polonya, Opalin
...Ozempic, esas olarak tip 2 diyabeti yönetmek için kullanılan bir reçeteli ilaçtır. Etken maddesi semaglutid olup, bu bir glukagon benzeri peptid-1 (GLP-1) reseptör agonistidir. Doğal olarak oluşan GLP-1 hormonunun etkilerini taklit ederek, Ozempic kan şekeri seviyelerini düzenlemeye yardımcı olur. Bunu, yemeklere yanıt olarak insülin salgısını artırarak, karaciğer tarafından üretilen glukoz miktarını azaltarak ve mide boşalmasını yavaşlatarak yapar; bu da iştahı ve gıda alımını kontrol etmeye yardımcı olur. Dosing:Once-Weekly Mechanism:Dual Action Support:Comprehensive...
Polonya, Paczewo
... glisemik indekse sahiptir (Gl15) ve kan glukoz seviyelerini azaltmaya yardımcı olur • Kan damarlarının verimliliği üzerinde olumlu etkisi olan argininin en iyi kaynaklarından biridir - bir amino asit • Folik asit için iyi bir kaynaktır...
Polonya, Brzozów
...Biyotin veya vitamin B7, bağırsak bakteriyel florası tarafından üretilen, doğru glukoz dönüşümü için gerekli bir besin maddesidir. Bu nedenle, diyabetle mücadele eden insanlar için son derece önemlidir. Ayrıca, biyotin yağ asitlerinin sentezinde ve dışsal amino asitler grubuna ait olan lösin metabolizmasında önemli bir rol oynamaktadır ve vücudun doğru gelişimini ve cildin durumunu da...
Polonya, Warszawa
...BAKETY ENZİMLERİ: Selülozlar EC 3.2.1.4 EC amilazlar 3.2.1.1 Glukoz oksidaz Lipazlar EC 3.1.1.3 Lipoksijenaz Proteaz EC 3.4.21.112 Transglutaminaz SÜT ENZİMLERİ: Kimozin EC 3.4.23.4 Laktaz EC 3.2.1.23. Lipazlar EC 3.1.1.3 Pepsin EC 3.4.23.1...
Polonya, Wrocław
...İçindekiler: glukoz-fruktoz şurubu, çikolata %25 (şeker, kakao kitlesi, kakao yağı, bitkisel yağ (palmiye), süt yağı, emülgatörler: lesitin (soya) ve E 476; aroma), şeker, su, bitkisel yağ (palmiye yağı, kısmen sertleştirilmiş palmiye yağı, emülgatör: E471), yağsız süt tozu, jelatin maddesi: agar, yüksek köpük albümin (yumurta beyazı, stabilizatör: E 1505), koruyucu: potasyum sorbat, asidite düzenleyici: sitrik asit, aroma: etil vanilin, tuz, boyar madde: karotenler. Susam içerebilir. Kakao yağına ek olarak, çikolata bitkisel yağlar içerir. Çikolatadaki kakao katıları: %40.5. Set: Folklor...