Polonya, Lublin
...Yüksek Nemli Et Analogları (HMMA), bitki bazlı et alternatiflerinde bir devrim niteliği taşımaktadır ve geleneksel et ürünlerine oldukça benzer bir doku ve tat sunmaktadır. Genetiği değiştirilmemiş ham maddelerden ve soya içermeyen bir yapıyla üretilen HMMA, sürdürülebilir ve besleyici et içermeyen seçeneklere olan artan talebi karşılamak üzere tasarlanmıştır. Modüler bir ekstrüder kullanarak...
Polonya, Warszawa, Poland
... emülsifiye etme yeteneği eklemek için, özellikle mayonez, soslar, soslar ve kruvasan hazırlığında. Öte yandan, yumurta akı tozu, balık, et ve patates hazırlıkları, fırın ürünleri ve şekerlemeler gibi çeşitli ürünlerde kullanılmaktadır.
Polonya, Jastrzebie-Zdroj
...Kucharek kurutulmuş sebze karışımı, havuç, kereviz, pırasa, soğan, maydanoz ve seler gibi sebzeleri içerir. Bu karışım, hazırlanan çorba ve et suyu için temel bir bileşen olup, onlara eşsiz bir tat ve aroma ile hafif bir tatlılık kazandırır.
... HAMSİ - SOĞUK TÜTÜNDE İŞLENMİŞ MAKRELA - ZEFİR ŞEKERLEMELERİ - ÇİKOLATA ŞEKERLERİ 'MISZKA KOSOLAPYJ', 'BIELOCZKA' - RUS ÇAYI 'KRASNODARSKIJ CZAJ' - GÜRCİ ÇAYI - TURŞU DOMATES - TURŞU SARIMSAK - TURŞU YABAN SARIMSAK - KABAK VE PATLICAN PESTOSU - MEGA ACILI HARDAL - ET SOSU ADZIKA - SOS SACEBELI - SOS TKHEMALI - DENİZ LAHANA - KONSERVE BALIKLAR, ÖRNEĞİN KENDİ SOSUNDA YA DA YAĞ EKLENMİŞ SAJRA, BOYNUZ, ŞPROTKİ - CHMELI-SUNELI, UCCHO-SUNELI, SWAN SİLİZİ YEREL SPESİYALİTELERİ...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play