Polonya, Warszawa
...Pasta, yemek yapımında ve sürme olarak temel bir malzeme, lezzeti ve mutfak çok yönlülüğü ile değerli. *Ve çikolata, şekerleme ve hamur işlerinde kullanılan yoğunlaştırılmış süt yağı, zenginliği ve dokuyu artırmasıyla bilinir.
Polonya, Warszawa, Poland
...Sütsüz süt yağı (AMF), mevsime bağlı olarak %35 ila %45 yağ içeren tereyağı veya krema kullanılarak üretilebilir. Üretim süreci, neredeyse tüm suyun ve yağsız katıların santrifüjler kullanılarak çıkarılmasını içerir. Bu sayede, ürün daha az su içerdiği için saklanması ve depolanması daha kolaydır.
Polonya, Poniec
...Ürün Adı: Keçi Sütü Tozu Keçi Yağı, % 26 min Protein, % 23.5 min Rekonstrüe Laktik Asidite, oT 18 max Nem, % 5.0 max Çözünmezlik İndeksi, ml 1.0 max Kirletici İndeksi, mg/kg 6 max Maya ve Küf, cfu/g 50 max Toplam Plaka Sayısı, cfu/g 20000 max Koliform, mpn/100g 90 max Patojenik Mikroplar Yok Antibiyotik Yok...
Polonya, Brzozów
...Süt devedikeni çeşitli formlarda: kurutulmuş, süt devedikeni yağı, toz halinde veya bütün taneler şeklinde, karaciğerin işlevini destekleme özellikleri ile bilinir. Süt devedikeni, benzersiz bir bileşime sahip olup iyileştirici özellikler taşır. Flavonoidler, organik asitler, C ve K vitaminleri, proteinler, yüksek miktarda linoleik asit, mineral tuzları ve silimarin içerir. Süt devedikeni güçlü...
Polonya, Paczewo
...Çilek tohumları - %8-18 yağ içermektedir. Çilek yağı, yüksek miktarda Omega-3 asitleri (%35 civarı yağ) ve Omega-6 asitleri (%45 civarı yağ) içerir. Çilek yağı, yenileyici, nemlendirici, antibakteriyel ve antiviral özellikler gösterir. %100 saflık sunabiliyoruz - süt ürünleri için uygundur.
Polonya, Wrocław
...İçindekiler: glukoz-fruktoz şurubu, çikolata %25 (şeker, kakao kütlesi, kakao yağı, bitkisel yağ (palmiye), süt yağı, emülgatörler: lesitin (soya) ve E 476; aroma), şeker, su, bitkisel yağ (palmiye yağı, kısmen katılaşmış palmiye yağı, emülgatör: E471), yağsız süt tozu, jelatin maddesi: agar, yüksek köpüklü albumin (yumurta akı, stabilizatör: E 1505), koruyucu: potasyum sorbat, asidite düzenleyici: sitrik asit, aroma: etil vanilin, tuz, boya: karotenler. Susam içerebilir. Kakao yağına ek olarak, çikolata bitkisel yağlar içerir. Çikolatadaki kakao katıları: %40.5.
Süt endüstrisinde yılların deneyimi ile müşterilerimize yüksek kaliteli süt tozu ürünleri sunuyoruz, özellikle Sodyum ve Kalsiyum Kazeinatları, Süt Karışımları, Süt Yağı Tozları ve Asit Kazein.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play