Polonya, Warszawa, Poland
...Asid Peynir Altı Suyu Tozu (APAT), peynir veya asidik kazein üretiminin bir yan ürünüdür. Yumuşak beyaz peynirlerden elde edilen taze peynir altı suyunun kurutulmasıyla üretilir. Mikrobiyal fermantasyon, mikrobiyal süt kullanımını azaltır ve laktozu laktik aside dönüştürür. Asid Peynir Altı Suyu Tozu, esasen ricotta ve peynir altı suyu tereyağı üretiminde kullanılır. Ayrıca ekmek, kraker, etler...
... yönetilmektedir. 1995 yılından itibaren ana üretim faaliyetleri Myślenicka Caddesi 132 ve 132a numaralı adreslerde sürdürülmektedir. Üretim tesisinin yanında, taze şarküteri ürünleri ve etler için tadım yapabileceğiniz ve alışveriş yapabileceğiniz bir mağaza bulunmaktadır. Sizleri mağazamıza bekliyoruz.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play