... etmektedir. Her şey, size kaliteli bir şarap sunmak ve üzüm çeşidinin tipikliğine saygı göstermek için yapılmaktadır. TADIM Renk: yoğun kırmızı, mor yansımalarla. Burun: kırmızı meyve reçelleri notalarıyla ifade dolu. Ağız: cömert, yuvarlak ve etli, taze meyve aromalarıyla hafif baharatlı bir dokunuş. İstediğiniz kadar lezzetli bir Merlot! YEMEK & ŞARAP UYUMLARI Star Merlot, şarküteri tabakları, ızgara etler, soslu beyaz etler, fish and chips ve karakterli peynirlerle mükemmel bir uyum sağlayacaktır.
...yaratımımız için mükemmel bir temel sunar. - Kaliteli Kırmızı Şarap: Kırmızı şarap infüzyonu, her tuz tanesinde bir tat senfonisi oluşturarak aromatik derinlik katar. - Taze Şalotlar: Özenle seçilen şalotlar, bu karışıma lezzetli bir soğan notası ekler. Önerilen Kullanım: - Izgara Etler: Lezzet patlaması için bifteklerinize, ızgaralarınıza ve tavuklarınıza cömertçe serpin. - Gurme Salatalar: Salatalarınızın tadını artırmak için bir tutam ekleyin. Referans:SEL0016...
Fransa, Bertrimoutier
...Teklif Üzerine Kaba etler kısmen kemiksizdir (kanat ve but kemiği kalır) ve tek parça halinde sunulmaktadır. 1 kg'lık vakumlu poşetlerde paketlenmiştir. Son tüketim tarihi (STT) 20 gündür. Ek bilgiler Paketleme 5'li tepsi, 1 kg'lık poşet...
Fransa, Bordeaux
... notalarıyla taze ve çekici bir burun. Yumuşak, dolgun ve güzelce meyvemsi bir ağız, baharatlı notalarla. İnce bir final sunan zarif taninler. Şarküteri ürünleri, kırmızı etler, av etleri ile peynirler ve tatlılarla eşleştirilir. 16 ile 18°C arasında servis edilmesi önerilir. Üzümler: Merlot (59%), Cabernet Sauvignon (32%), Malbec (9%) Üretici: Lansac'taki Gondeau Ailesi (33710) Formatlar ve ambalajlar: Şişe (75cl) - 6'lı karton - 2020...
Fransa, Saint Marcel Les Valence
...40 sepet kapasitesine sahip sergi döngüsü. Sepet başına maksimum yük 2Kg. Ürün kodu: KIOSKREFRIGERE8204908 Global Service Innovation, taze ürünlerin (etler, şarküteri ürünleri, hazır yemekler, peynirler, süt ürünleri, meyve ve sebzeler, balıklar, kabuklu deniz ürünleri, deniz ürünleri, hazır yemekler vb.) satışı için ideal bir soğutucu dağıtıcıyı sunmaktan mutluluk duyar. Otomatik mağazanızı...
Fransa, Lyon
Fransa, Castelnaudary
...Domuz eti, tavuk ciğeri %33, YUMURTA, tuz, karabiber. Etler Fransa menşeli. ŞEFİN TAVSİYESİ: Taze olarak ekmek, turşu ve biraz iyi şarap ile servis edin... Bu pateyi Soustons'ta, Landes'te, Mamie Alberte'de keşfettim. Hemen aşık oldum! Büyükanne bana gençliğimin harika atıştırmalıklarının tarifini nazikçe bıraktı. Şimdi sıra sizde, bu lezzet günahını tatmaya!
Fransa, Rungis Cedex
... büyük restoranların mükemmeliyet derecesine katkıda bulunmaktadır. EN GÜZEL ÜRÜN SEÇKİSİ Kalite konusunda yüksek bir titizlikle, ultra taze ürünler (etler, kümes hayvanları, deniz ürünleri, meyve ve sebzeler) ve gurme gıda dahil olmak üzere, titizlikle seçilmiş 10.000'den fazla referans. Fransız mutfak ve zanaat mirasının değerini artırma çabalarından dolayı, Le Delas, Fransa Mutfak Koleji tarafından Kalite Üretici-Zanaatkar olarak tanınmıştır.
Fransa, Cénac
... baharat, karabiber ve meyan kökü ipuçlarıyla meyvemsi, taze ve parlak bir koku. Ağız: Güzel bir yapı, şarap yağlı bir dokuya sahip ve hoş bir tatlılık sunuyor, güzel meyvemsi, sulu (meyveleri ısırıyormuş gibi bir his veriyor). Bu güneşli şarap için güzel bir yoğunluk, yumuşak ve sarıcı bir bitiş ile. Genel izlenim: Izgara etler, beyaz etler veya sert peynirlerle mükemmel bir uyum sağlayan bir şarap. 14 ile 16°C arasında tadını çıkarın. Ürün: Château Rauzé Lafargue AOC Côtes de Bordeaux Yüzölçümü: 13 ha Toprak: Kil-kireçli - Limonlu toprak Görünüm: Güzel derin ve kadifemsi bir ruby rengi.
Fransa, Pleucadeuc
... sepet • Vakumlu 2,5 veya 5 kg'lık paket: 20 kg'lık karton veya sepet • Modifiye atmosferde: 3 veya 5 kg'lık polistiren tepsi veya 3 veya 5 kg'lık esnek ambalaj SAKLAMA • Taze: 0 +4°C'de 9 gün • Dondurulmuş: -18°C'de 12 ay • Vakumlu: 0 +4°C'de 15 gün • Modifiye atmosferde: 0 +4°C'de 21 gün...
Fransa, Perpignan Cedex
...Estragon, Latince adı (dracunculus) "küçük ejderha" anlamına gelen, Fransız mutfağının bir incisi! Özellikle yoğun anason tadı ve hafif kafur aroması ile tanınır. Estragon, ince otlar arasında yer alır; aromaları yumurtalar, etler, balıklar ile mükemmel bir şekilde uyum sağlar ve çoğu sosu zenginleştirir: béarnaise, tartar, mayonez, vinaigrette, domates sosu veya aromalı tereyağı gibi. Sadece bir dalını şişeye koyarak sirkeyi aromalandırmayı sağlar. Demleme şeklinde, yatıştırıcı özellikleri ile ünlüdür.
...Bu chutney, beyaz etler veya tavuk terrinleri ile çok beğenilecektir ve nişastalı yiyecekler ve taze peynirlerle iyi bir uyum sağlayacaktır. Malzemeler: Ananas - Kuru üzüm - Hardal tohumu - Tarçın - Zencefil - Esmer şeker Alerjenler: Hardal...
Fransa, Mandelieu
...Balsamik kreması, şefler ve gastronomi tutkunları tarafından çok sevilen bir üründür. Eşsiz, kadifemsi dokusu ve hem ekşi hem de tatlı olan tadı, benzersiz ve yerini doldurulamaz bir lezzet sunar. François Roméo balsamik kreması, ızgara etler, sebzeler, mezeler ve peynirleri zenginleştirmek için eşsizdir. Ayrıca, beklemediğiniz yerlerde de olağanüstüdür: panna cotta gibi tatlılarda, taze meyveler üzerinde ve dondurmaların üzerinde.
Fransa, Saint-Jean-Pla-De-Corts
... aşağıdaki hazırlık önerilerini takip edin: Aromalarından tam anlamıyla faydalanmak için, 2 yemek kaşığı zeytinyağında 1 dolu çay kaşığı biyolojik fesleğeni bekletin. Tüketmeden önce 15 dakika bekleyin. Yumuşak ve baharatlı tadıyla, bu biyolojik fesleğeni tüm sebzelerle, özellikle domateslerle, ama aynı zamanda etler ve balıklarla da birleştirebilirsiniz. Ayrıca tuzlu dondurmalarda (örneğin, keçi peyniri/fesleğen) veya meyve salatalarında da kullanılabilir. AB Etiketi - Ecocert Metal kutu. Net ağırlık 6gr. Bu ürünün sadece yedeğini de sipariş edebilirsiniz,...
Fransa, Saint-Omer
... mutfağı, av eti, taze peynir, çorbalar ve risotto ile idealdir. Setin içeriği: 3 adet baharat kalemi Bir kalemtraş Tavsiye: 1 dilim bir lokmada 5 ila 10 dilim bir tabakta Boyutlar: 18,5 x 11,4 x 4,4 cm Net ağırlık: 54g (3 x 18g)...
Fransa, Auxerre
...{"Nez":"yavaşça büyüleyici limon otu, lime yaprakları, taze greyfurt, Jamaika biberi ve zencefil aromalarını ortaya çıkarıyor, taze limon ve greyfurt çekirdeği ile birlikte.","Accord metvin":"beyaz etler, balıklar, deniz ürünleri, peynirler","Appellation":"Pessac-Léognan","Conditionnement":"6 adet 75cl şişe içeren karton","Le conseil de l'œnologue":"10-12°C'de servis edin","Label":"Kontrollü...
Fransa, Parnac
...Meyvenin zarafeti ve tazeliği. Kırmızı meyvelerin tazeliği, elma ve armutun yumuşaklığı ile kırmızı frenk üzümünün ekşiliğini, yağlı ve yuvarlak bir bağlamda ifade eden mor imgeler için çaba gösteren bir gül elbisesi. Servis: taze, 8 -10°C. Önerilen yemek: Aperitif olarak, ızgara etler, balık, Asya mutfağı ile birlikte. Yaz aylarında meyve ve sebzelerin salataları ile ideal.
Fransa, Lalinde
...Ooni Karu 16 pizza fırını, odun, kömür veya gaz ile çalışmaktadır. Bu, açık havada devasa pizzalar yapmanıza, ayrıca kızartılmış etler, ızgara sebzeler veya taze ekmek pişirmenize olanak tanır. Odun veya kömürle pişirme, yiyeceklerinize dumanlı bir tat katacaktır. Kontrol: Ooni Karu 16 gaz brülörü ile propan gazı kullanımı, sıcaklık üzerinde daha fazla kontrol ve daha iyi bir tutarlılık sağlar. Esneklik: İstediğiniz zaman ve arzu ettiğiniz şekilde yakıt değiştirebilirsiniz! Gaz, daha fazla kolaylık için; odun/kömür ise yiyeceklerinize hafif dumanlı bir tat vermek için idealdir. Ağırlık: 40 kg...
Fransa, Roubia
...Organik tarım. Manuel ve mekanik hasat. Tam üzüm ayıklama, Termo-regüle paslanmaz çelik tanklarda fermantasyon, Yerel mayaların kullanımı. Termo-regüle paslanmaz çelik tanklarda olgunlaştırma, Teknik mantar tıpa. Kil ve kireçli topraklar. Göz Koyu mor renk, mor yansımalarla. Burun Hafif kuş üzümü aromaları, hafif taze meyve aromaları, ince ahududu aromaları. Yemek & Şarap eşleşmeleri Izgara kırmızı etler, Izgara beyaz etler Servis sıcaklığı: 16° - 17° Renk: Kırmızı Üzüm çeşidi: Cinsault, Syrah Alkol: %12,5 Hacim: 75 cl (Şişe)...
Fransa, Auros
...Bayonne jambonu ile rosette, doğal bağırsakta çiçekli chorizo, perche sosis, yuvarlanmış ventrèche (Fransız pancetta) ve düz ventrèche. Ayrıca pişirilmiş şarküteri ürünleri de üretiyoruz: ev yapımı sarımsaklı sosis, Espelette biberli Bask usulü pâté, ünlü büyükanneler pâté'imiz (konyak, krema ve küçük mantarlarla), pişirilmiş jambon, Béarn usulü etli kan, galabar kan ve etli brase kan, domuz ayağı terrinesi. Ayrıca, ünlü Lomo tarzı ızgara jambon ve taze sosisler gibi ızgara için marine edilmiş etler de üretiyoruz.
...Zencefil mutfakta birçok zarafet getirir. Taze, limonlu ve neredeyse meyvemsi aromalarıyla takdir edilir. Beyaz etler, tatlılar, balıklar vb. üzerinde son dokunuşlar olarak, biberin yerine kolayca kullanılabilir.
Fransa, Ham
...Dill tohumları, anethum graveolens L. bitkisinden toplanır. Dereotu, kendine özgü anason tadı ile mutfakta çok sevilen bir baharattır. Dill tohumları, ızgara veya tütsülenmiş balıklar, taze peynirler, salatalar, sebzeler, etler, kağıt kebapları, soslar, kekler, kompostolar ve reçellerle özellikle lezzetlidir. Anason tadı, bu yemeklere benzersiz bir boyut katmakta ve onlara ferahlatıcı bir dokunuş...
Fransa, Saint Cannat
...Şaraplar daha sonra birkaç ay boyunca ayrı ayrı tanklarda olgunlaştırılır ve şişelemeden önce ince bir ahşap dokunuşu eklenir. Tadım Koyu mor yansımaları olan bir renge sahip. Nane, kırmızı meyveler, olgun biber, tütsülenmiş ve hafif kavrulmuş notalara sahip bir Cabernet Sauvignon. Etli, iştah açıcı, iyi yapılandırılmış, bol meyveli bir ağız yapısı. Bu şarap, kırmızı etler ve pizzalarla mükemmel bir uyum sağlar. Bu şarap, ideal olarak 14°C ile 16°C arasında servis edilmelidir.
Fransa, Brue Auriac
... notalarına evriliyor. Ağızda, canlı ve taze bir başlangıç hızla beyaz meyveler ve şekerli limon hissi veren dolgun ve etli bir hisle yer değiştiriyor. Uzun bir bitiş, yoğun meyve notalarıyla destekleniyor. Accords mets-vinBalık, kabuklu deniz ürünleri, yumuşak etler Service8-10°C Conservation3 yıl içinde tüketilmesi önerilir ParticularitéHéritage de Saint Victor şarabının adı, Marsilya'daki Saint Victor Manastırı'ndaki rahiplere atıfta bulunmaktadır.
Fransa, Saint Christol De Rodières
...Malzemeler: - Hardal tohumları - Alkol sirkesi - Rafine edilmemiş deniz tuzu - Su Kullanım önerileri: Etler ve sebzelerle mükemmel bir uyum sağlar. Taze salatalarınızı tatlandırmak için idealdir. Bu ürün ayrıca 100 g, 370 g, 750 g kaplarda ve 800 g ile 4 kg kovalar halinde de mevcuttur.
... işbirliği. Aşağıdaki ürün yelpazelerini pazarlıyoruz: tuzlu/tatlı market ürünleri, içecekler, alkol, gurme ürünler, taze/dondurulmuş/şarküteri ürünleri, meyve ve sebzeler, tütsülenmiş etler ve kümes hayvanları, balıklar, etler ve sosisler, kanlar, tuzlama ürünleri ve daha fazlası. Müşterilerimiz ticaret, restoran, büyük perakende, sanayi ve toptancılardan profesyonellerdir. Wissous, Essonne'da bulunan ekibimiz, sorularınızı yanıtlamak ve ürünlerimiz hakkında size danışmanlık yapmak için buradadır.
Fransa, Paris
Evia Foods, Paris merkezli, taze ve dondurulmuş gıda ürünleri ticareti yapan bir şirkettir. Şirket, kümes hayvanları, etler, balıklar ve sebzeler konusunda uzmanlaşmıştır. Evia Foods, dünya genelinde ihracat yapmaktadır ve taleplerinize göre kamyonlar ve tam veya karışık konteynerlerle teslimat yapmaktadır.
Fransa, Paris
...Bizon, Antilop, Zebra, Timsah...). Premium sığır eti: Arjantin, Uruguay, Brezilya, Avustralya, ABD..., Angus, Black Angus, Wagyu... - Yeni Zelanda, İskoçya'dan kuzu... - Av etleri: Yaban domuzu (Avustralya, ABD), Dişi geyik (Yeni Zelanda, Avrupa), Kızıl geyik (Avrupa)... Seçkin, üstün kaliteli etler. Taze ve dondurulmuş, PAD veya porsiyonlanmış. GOURMET FOOD FRANCE, Avrupa'da egzotik etlerin ihracatını sunmaktadır. Sürekli bir et stoğuna sahibiz, daha fazla bilgi için: İletişim: Nicolas PAPIN: + 33 6 62 40 50 41 -...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play