Portekiz, Fundao
BEIRABAGA, böğürtlen, ahududu, yaban mersini ve kırmızı frenk üzümü üreten bir Portekizli firmadır. Şirket, meyvelerini yıl boyunca Avrupa'nın her yerine ihraç etmektedir. 20 yılı aşkın bir süredir meyve üretimi alanında deneyime sahip olan şirket, meyvelerinin kalitesine son derece odaklanmıştır. BEIRABAGA, Portekiz'in farklı bölgelerinde bulunan 4 tarlaya sahiptir; bu bölgelerin benzersiz iklim ...
... açısından zengin karanfil yaprağı ekstresi. Zeytinyağı, böğürtlen yağı ve zerdeçal ekstresi. Kullanım Şekli: Günde bir kapsül bir bardak su ile alın. Güneşe maruz kalmadan 15 gün önce, sırasında ve sonrasında kullanmaya başlayın. Bu kapsüller, yıl boyunca doğal ve sağlıklı bir ton için kullanılabilir.
Portekiz, Lisbon
...Victoria's Secret Very Sexy Eau de Parfum, Kadın Parfümü, Vanilya Orkidesi, Güneşle Doyurulmuş Klementin, Yaban Böğürtlen, Very Sexy Koleksiyonu (50 ml)...
Portekiz, Areias De Vilar
Ecorizen, çevreye, biyolojik çeşitliliğe ve çevreye en büyük özenle tarımsal üretim yapmayı misyon edinmiş gençlerden oluşan bir projedir. Yerel satış için yeşil kuşkonmaz ve siyah böğürtlen ürettiğimiz bir üretim alanımız var, ayrıca toptancılara satış ve ihracat da yapıyoruz.
Frambuaz, yaban mersini, kivi, frambuazlar, yaban mersinleri, organik meyve, ihracat, meyveler, kırmızı meyveler, Portekiz meyveleri, meyve, organik, üretici, yumuşak meyve, frenk üzümü, kırmızı frenk üzümü, böğürtlen, siyah meyveler...
Portekiz, Olhão
...HUBEL AGRİKOL, Hubel Grubu'nun bir markasıdır ve toplamda 23,3 hektar sera alanına sahip 3 farklı işletmeyi bir araya getirir. Küçük kırmızı meyvelerin (ahududu, çilek ve böğürtlen) hidroponik üretimine odaklanan HUBEL AGRİKOL, ürünlerinin yüksek kalitesi sayesinde her yıl üretiminin yaklaşık %90'ını Kuzey Avrupa pazarlarına ihraç etmektedir. Ahududu ve böğürtlen yetiştiriciliği, toprakta destek...
Portekiz, Palmela
Küçük meyve üreticileri (Böğürtlen, Ahududu, Yaban mersini).
Portekiz, Chãos, Grilo-Baião
Yumuşak Meyveler (yaban mersini, ahududu, böğürtlen ve kırmızı frenk üzümü), Fındık ve Bağcılık üzerine uzmanlaşmıştır...
İş, kendi ürettiği kırmızı meyveler gibi meyve bazlı likörlerin üretimini kapsamaktadır. Bu likörler, yeşil şarap distilatı olan bagaceira ile hazırlanmakta ve meyveler, distilatta altı aydan fazla bekletilmektedir. Üretimden şişelemeye kadar geçen süre 12 aydır. Likörlerin hazırlanması el yapımıdır ve meyve üretimi ile sınırlıdır. Tatlar arasında ahududu, böğürtlen, elma, klementin, kivi, yaban mersini, pasiyon meyvesi, kahve, afrodizyak, okaliptüs, kestane ve limon bulunmaktadır.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play