Portekiz, Santarém
...her parçanın doğal sularını ve lezzetlerini korumasını sağlamak için titizlikle hazırlanır. Monte Safira'nın yalnızca en iyi malzemeleri kullanma konusundaki kararlılığı, her lokmada kendini gösterir ve tat deneyimi hem tatmin edici hem de unutulmazdır. Özel günler veya günlük yemekler için mükemmel olan bu domuz filetosu, Portekiz'in zengin mutfak mirasının bir kanıtıdır.
Portekiz, Pontinha
...Büyük ölçekli üretim için özel olarak geliştirilmiş orantılı dozajlayıcı. D9AL serisi, domuz besleme, büyük yetiştirme pavyonları veya büyük ölçekli üretimi destekleme gibi uygulamalar için 500 lt/saat ile 9,000 lt/saat arasındaki akış hızı gereksinimlerine karşılık gelmektedir. Geniş akış değişkenliği. Güçlendirilmiş güvenilirlik ve basitleştirilmiş bakım. Güçlendirilmiş kimyasal dayanıklılık. Model tipi: D 9 AL 2 VF Ayarlanabilir: %0.2 ile %2 Enjeksiyon lt/saat Min - Max: 1 ile 180 Giriş Bar Basıncı: 0.3 - 8 Bağlantılar: 1”1/2M BSP-NPT Ø40x49mm Akış lt/saat: 500 ile 9,000...
Portekiz, Faro
...Ana bölmesi fermuarlı bir bilgisayar çantası, 15" dizüstü bilgisayar için bir cep içerir. Ön kısmında "domuz burnu" bulunan, yastıklı omuz askıları ve tutma yeri ile hareket halindeyken şık bir taşıma seçeneği sunar. Ürünün gerçek renginde, kumaşların, boyaların ve baskıların doğası nedeniyle küçük varyasyonlar olabilir. Renkler: Gri Malzemeler: 600D Polyester...
Portekiz, Ponte De Lima
...100% organik Sadece domuz pastırması aroması ve doğal bileşenler içerir Doğal boyalar veya koruyucular yoktur Dozaj (köpek): KÜÇÜK DOZ - günde 2/3 damla ile başlayın ve ardından günde 4/5 damlaya kadar artırın. BÜYÜK BOY - günde 3/5 damla ile başlayın ve ardından günde 5/8 damlaya kadar artırın. Dozaj (kedi): Günde 1 damla ile başlayın ve ardından günde 2 damlaya kadar artırın.
...Bairrada usulü fırınlanmış domuz yavrusu.
Portekiz, S. Mamede De Recesinhos-Penafiel
Portekiz, Pinhel
...Azeite Iriz Delicado sızma zeytinyağı, yumuşaklığı seven damaklar için. Maksimum Asidite: 0,5% Tat Notları: Meyvemsi: Hafif Tatlı: Dengeli Gastronomi: Sebzeleri sotelemek, fırında veya kızartılmış domuz eti pişirmek için idealdir ya da bal ile karıştırarak bir baharat temeli oluşturmak için kullanılabilir. Kek ve kurabiye yapmak için de oldukça iyidir. Birim: 75CL - 25,4FL Oz Miktar: 6 Ülke: Portekiz Fiyat: €5.00 KDV dahil ** Teklif isteyin **...
Portekiz, Valença
... karşılayabiliyoruz. Satışını yaptığımız ürünler şunlardır: - Meyve konserveleri, baklagiller ve sebzeler - Balık konserveleri - Peynirler ve rendelenmiş peynir benzerleri - Şarküteri (Şarküteri ürünleri, Bacon, Chorizo, Salam, Sert buğday irmiği makarnaları, Bitkisel ve Zeytinyağları, Meyve suları ve Nektarlar, Çikolatalar ve Bisküviler, Dondurulmuş Sebzeler, UHT Süt, Soğutulmuş Salatalar, Soslar (Mayonez, Ketçap, Hardal ve daha birçokları), Dondurulmuş Balık ve Ultra Dondurulmuş Deniz Ürünleri (Karides), Dondurulmuş Domuz, Sığır ve Tavuk Etleri.
Portekiz, Requiao
...SEARA, domuz kesimi ve işlenmesi konusunda uzmanlaşmış bir şirkettir. Tüm hammaddeler, uygun şekilde nitelendirilmiş tedarikçilerden temin edilmekte ve titiz bir seçim sürecine tabi tutulmaktadır. SEARA'nın taze ürünleri, hijyen ve gıda güvenliği açısından en yüksek standartlara göre üretilmekte, böylece müşteri ve nihai tüketiciye üstün kaliteli bir ürün sunulmaktadır. 1974 yılında kurulan...
Portekiz, Vila Nova De Famalição
...A PRO DESOSSA, 2002 yılından beri Portekiz kökenli, sektördeki lider bir şirkettir ve 2015 yılından itibaren Fransa, İspanya ve Belçika'da da faaliyet göstermektedir. Başlangıçta sığır eti kesimi, parçalama ve ayrıştırma sektöründe faaliyet gösteren şirket, ana müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda domuz eti alanında da hizmet vermeye başlamıştır. Uzun süredir devam eden faaliyetlerimiz...
Portekiz, Vila Nova De Poiares
A FRESBEIRA - Et Sanayi, Lda, domuz, keçi ve koyun etlerinin kesimi, işlenmesi, parçalanması ve dönüştürülmesi ile ilgilenmektedir. Sağlanan ürünler, taze ve dondurulmuş etlerden şarküteri ürünleri ve önceden pişirilmiş gıdalara kadar uzanmaktadır. 2009 yılında sıfırdan oluşturulmuş yeni ve modern bir sanayi tesisi ile, saatte 130 ila 150 hayvan kesim kapasitesine sahip olup, modern et işleme ve...
Domuz ve Yavru Domuz Kesimhanesi, Taze Et ve Şarküteri Ürünleri.
Portekiz, Oliveira Do Hospital
...Kalite standardı, nitelikli iş gücü ve müşteri memnuniyetine olan özen, açık ve şeffaf bir ilişki sürdürerek, şirketi sektörde bir referans haline getirmektedir. MARSERRA, aşağıdaki ürünleri ticaretini yapmaktadır: KÜMES HAYVANLARI, Sığır, ET, DOMUZ, MORİNA ve ÜRÜNLERİ, BALIK ...
Portekiz, Matosinhos
...Ben, Portekiz'de sığır eti, domuz eti ve kuzu eti satışı yapan et endüstrisinde 20 yıllık deneyime sahip bir ticari ajansım. Bu sektördeki geniş deneyimim sayesinde, perakendeciler, toptancılar ve modern dağıtım gibi müşteriler hakkında kapsamlı bir bilgiye sahibim. Bu da yabancı şirketlerin Portekiz pazarına daha basit, etkili ve kesin bir giriş yapmalarını mümkün kılıyor. Titizlik, Yeterlilik ve Etik, faaliyetimde teşvik ettiğim değerlerdir. Portekiz pazarına giriş arıyorsanız ve gıda sektöründe büyük bir deneyime sahip bir ticari ajansa ihtiyacınız varsa, benimle iletişime geçin.
Portekiz, Baleizao
...DPAQ LDA'da kalite en öncelikli konumuzdur. Tüm ürünlerimizin en yüksek kalite, güvenlik ve saflık seviyelerine ulaşmasını sağlamak için sıkı standartlara ve protokollere uymaktayız. Tavuk, domuz, sığır, hindi, dana, at, deve, kuzu, koyun ve keçi gibi et ürünlerimiz, Çin'in Genel Gümrük İdaresi (GACC) tarafından Çin, Hong Kong, Kore, Vietnam, Avrupa, ABD, Kanada, Avustralya, Orta Doğu ve Asya'ya...
A TOPITÉU - Alheiras de Mirandela, Lda, et dönüşüm pazarında 30 yıllık bir şirkettir. Mirandela Alheirası, sosis, salpicão gibi yerel sucuklar üretmektedir; jambon, dilimlenmiş et, pastırma ve tütsülenmiş domuz butu gibi şarküteri ürünleri; 1998 yılından beri Gıda Güvenliği Sistemi uygulamaktadır. ISO 9001:2008 sertifikasına sahiptir. KOBİ Lider.
Portekiz, Almargem Do Bispo
...1987'den beri bütün ve parçalanmış kızarmış domuz işleme ile uğraşan bir şirketiz. Artık ev hanımlarının kullanımına uygun, pratik ve çekici yeni ambalajlarla hizmet veriyoruz. Portekiz'in Negrais bölgesine özgü tipik kızarmış domuz, vakumlu çiğ domuz, domuz jambonu, ultra dondurulmuş kızarmış domuz ve ultra dondurulmuş çiğ domuz sağlıyoruz. Ayrıca kendi markamız altında, domuz pate, sarımsaklı ve sarımsaksız morina pate gibi benzersiz ürünlerimiz de var. - Gerçek bir lezzet.
Portekiz, Setúbal
VALEDEAL, başlangıçta esasen ihracat odaklı bir Portekiz şirketidir. Ancak bazı ortakların talebi üzerine, fiziksel varlığımızın bulunduğu yerlerden bazı ürünleri ithal etmeye başladık. Gıda sektöründe 20 yılı aşkın deneyime sahip profesyonellerle çalışıyoruz ve amacımız, ürünleri uluslararası pazarlarda tanıtmak; üretim, lojistik, pazarlama ve dağıtım konularında danışmanlık yapmaktır. Ürün yelpazemizde şunlar bulunmaktadır: Donmuş Domuz Etleri, Tavuklar ve İberik Domuzu (Alentejano); Siyah Domuz Şarküteri; Sığır İşkembesi; Balık ve Deniz Ürünleri ve Önceden Kızartılmış Patates...
Portekiz, Vila Nova De Gaia
GOEXPORT, özellikle her türlü et ve iç organların (sığır, domuz, keçi ve kümes hayvanları) uluslararası ticaretine adanmış bir şirkettir. Her müşterinin hak ettiği talep ve kaliteye yanıt vermek için 5 kıtada faaliyet göstermekteyiz.
... sunuyoruz. Rissol: Karides, Et, Peskado, Alheira, Peynir/Jambon, Tavuk, Domuz, Sebzeler, Morina ve Ton Balığı. Hepsi iki boyutta: normal ve mini. Empadinhas: Tavuk. Folhados: Pastel de Chaves, Alheira Böreği, Milföy Hamuru ve Chila Böreği. Chamuças: Tavuk, Et ve Köri. Morina Pastası, Krema Pastası ve Et Kroketi. Şu anda fırında yeniden ısıtma için (önce kızartma olmadan) bir Hazır Gıda serisi geliştiriyoruz.
Portekiz, Águeda
1967 yılında kurulan RAMALHOS, dünya genelinde fırın inşaatında önde gelen üreticilerden biri haline gelmiştir. RAMALHOS, fırınlar (halkalı tüp fırınlar, sabit ocak fırınları, modüler fırınlar, döner fırınlar, konveksiyon fırınları, domuz fırınları), mayalanma ocakları ve soğuk odalar üretmekte ve pazarlamaktadır. Uluslararası pazarlarda referans markası olarak kendini kanıtlamak. Uluslararası...
...Troyes'ten andouillette, Le Mans'tan pâté veya rillettes, ördek foie gras, Bresse tavuğu, eski Cantal, Saint Maure de Touraine, Aubrac sığırı, Bigorre'dan siyah domuz, Reims'ten pembe bisküvi, Four quarter breton, Bordeaux, Burgonya veya Loire şaraplarını unutmadan, marketimizde tüm favori Fransız ürünlerinizi bulacaksınız. En iyi Fransız evleri Seçkin ürünlerimizi, tüm gönderimlerimizin yapıldığı...
Portekiz, Oliveira Do Bairro
...Domuz eti ve sığır eti tedarik ediyoruz. Şaraplarımızın üretiminde, modern teknolojilerle birleştirilmiş bazı eski yöntemler kullanarak mükemmel kalitede şaraplar elde ediyoruz. Şaraplar, Bairrada bölgesinin üzümlerinden elde edilmektedir.
...A MAPORAL, S.A 2005 yılında kurulmuş olup, yüksek kaliteli ve katma değerli İberik domuz eti dağıtımı, kesim ve parçalama hizmetleri sunan referans bir şirket olarak kendini piyasada konumlandırmaktadır. İberik domuz ırkının korunmasını ve çiftliklerdeki yönetim sistemini desteklemeyi amaçlayan CALICER tarafından İberik Domuz Standardı için sertifikalandırılmıştır. Ayrıca, MAPORAL'ın...
... işlenmesi konusunda NP EN ISO 9001 (Siyah Domuz, Beyaz Domuz ve Koyun Türleri için Taze ve Dondurulmuş Etlerin Hazırlanması ve İşlenmesi. Alentejo'nun Geleneksel Sosislerinin Üretimi (Siyah Domuz, Beyaz Domuz) ve Diğer Sosisler) ve IFS FOOD standartlarına göre çift sertifikalı tek et hazırlama ve işleme şirketidir. L-301 sağlık markası ile. Üçü aşkın bir süredir faaliyet göstermektedir, ülkedeki en modern et işleme tesislerinden birine sahiptir, geleneksel olarak uzmanız. SEL, uluslararası ve ulusal düzeyde 10'dan fazla farklı ödüle sahiptir.
Portekiz, Carregado
...domuz ve sığır) ve Balıklar (morina, mezgit, ton balığı ve diğerleri), Soslar ve Garnitürler, Et ve Balık Börekleri, Önceden Kızartılmış ve Fırın Pastaları ile Tatlılar ve Kekler. Ürettiğimiz tüm ürünler, 12 ila 18 ay arasında bir raf ömrüne sahip soğutulmuş veya ultra dondurulmuş gıdalardır, bu da ihracat potansiyelini artırmaktadır. Ayrıca, her ülke veya bölgeye özgü bir menü ve yemek düzenine uyum sağlama kapasitesine de sahibiz.
Portekiz, Ponte De Lima
...A Quinta dos Fumeiros Lda, 1988 yılında Poiares Ponte de Lima'da kuruldu. Her zaman geleneksel ve ailevi bir şekilde domuz yetiştiren bu işletme, kaliteyi ön planda tutarak, aile ve dostların sosislerini denerken bir teselli sözü duymak isteğini de göz önünde bulundurmuştur. Toprağın ve hayvanların sunduğu bu kaynakları keşfetme biçimi, Quinta dos Fumeiros'un - Ponte de Lima usulü Sosisler ve...
Portekiz, Garvão
... ağaçlarıyla kaplı alanlarda, ortaklarının işletmelerinde izlenmekte ve kontrol edilmektedir. Siyah Domuz, bu ağaçların zengin oleik asit içeren meyvesi olan palamudu tüketerek, ırkın genetiği ile birleştiğinde, ete karakteristik bir mermerleşme kazandıran yağ infiltrasyonu sağlar. Bu özellik, eti benzersiz ve sağlıklı kılarak, ayırt edici bir tat ve aroma sunar. -------- Yerel Olarak Yetiştirilen Siyah Domuzun İşlenmesi. Taze Siyah Domuz Eti, Siyah Domuz Jambonları ve Omuzları ile sucuklar. Doğal Kurutma Garvão - Ourique Alentejo...
...AIM CIALA, uluslararası üreme ve genetik yayılım hizmetleri konusunda uzmanlaşmış AIM Worldwide - Yapay Dölleme Yönetimi grubunun bir parçasıdır. AIM CIALA, Santiago do Cacém'de bulunan ve dişileri döllemek için "yıllık 350 bin doz" üreten ülkenin en büyük domuz dölleme merkezidir. Merkez, 1997 yılından beri faaliyet göstermekte olup, şu anda şirketin %55'ine sahip olan Alentejo Kıyısı Domuz Yetiştiricileri Derneği tarafından kurulmuştur; geri kalan %45'i ise Hollandalı TOPIGS'e aittir.
SUIGRANJA, ticari faaliyetini dört farklı alanda yürütmektedir: domuz yetiştiriciliği, sığır yetiştiriciliği, tarım ve şarapçılık.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play