İtalya, Villanterio
...Kaliteli ham maddelerin kullanımı, Pavia ve çevresindeki hayvan yağlarına ihtiyaç duyan evcil hayvan gıda sektöründe faaliyet gösteren sanayileri tatmin etmemizi sağlıyor. Hayvan yeminin üretimi için bu temel bileşeni üretirken, domuz yağı kullanıyoruz; ancak genel olarak sığır yağı da kullanıyoruz. Bu hayvan yağlarının gıda içinde bulunması, evcil hayvanlara dengeli ve besleyici bir diyet sunarak sağlıklarını ve genel iyilik hallerini desteklemektedir.
İtalya, Castellamare
İtalya, Guarene
Ferplast 1983'ten beri ambalaj ve taşıma sektöründe uzmanlaşmıştır. Katalogumuz, kategorilere ayrılmış binlerce ürünü içermekte olup, hem ithalat ürünleri hem de Avrupa üretimi ürünler sunmaktadır. Müşteriler, gerçek ihtiyaçlarına göre seçim yapabilir ve ofisimizde ücretsiz denemelerden yararlanabilirler. Ferplast'ta bulabileceğiniz ürünler arasında: "makina sottovuoto", "confezionatrice con film ...
İtalya, Milano
... gençlik likörleri gibi gençlik ve rabarbaro'yu çağrıştırır. Kahve, kakao fasulyesi ve tütün yaprakları notaları içerir. EŞLEŞTİRMELER Bu kadar kendine özgü tadı, enginar, pırasa, hindiba gibi benzer şekilde acı yiyeceklerle bir araya gelmesine olanak tanır; uzun süre olgunlaşmış, belki de baharatlı yüksek kaliteli peynirlerle uyum sağlar; Colonnata domuz yağı ile. Balıkla, kılıç balığı ve kırmızı ton balığı ile eşleştirilmesi önerilir; tatlılarla, çikolata mousse'larını süslemek, dondurma ve meyve salatasında kullanmak için.
...Yaban domuzu, belki de av ürünleri arasında en çok takdir edilenlerden biridir. Etinin tadı, domuz etine çok benzer, ancak daha yoğun ve belirgin notalar içerir. Bu yoğun tatlar baharatlar ve aromalarla birleşerek, sizlere hazır halde sunduğumuz bir sosis oluşturur.
İtalya, Orbassano
...Piyemonte agnolottileri, 19. yüzyıla dayanan yerel bir tarifle, Piyemonte'nin gerçek bir spesiyalitesidir. Bu ravioliler, üç çeşit taze ve yağsız et (sığır, domuz ve beyaz et) ve mevsim sebzeleri (sarmısak, pazı veya ıspanak mevsime bağlı olarak) ile doldurulmuştur. Ana malzemeler arasında haşlanmış jambon, roast beef, haşlanmış tavuk, ıspanak, kızarmış domuz eti, sarmısak ve mortadella bulunmaktadır. Bu lezzet kombinasyonu, gerçek Piyemonte mutfağını tatmak isteyenler için mükemmel, eşsiz ve geleneksel bir gastronomik deneyim sunar.
İtalya, Fidenza
Bertelli Formaggi S.r.l., dört nesildir piyasada bulunan, mükemmel kalitede olgun ve taze peynirler sunmaktadır. 12 aydan 60 aya kadar olgunlaşmış Parmigiano Reggiano tedarikinin yanı sıra, İtalyan geleneğine ait keçi ve koyun peynirleri için de birçok Avrupa işletmesi için bir referans noktasıyız. Ayrıca, salame, fiocchetto, mortadella, Prosciutto di Parma, bresaola ve daha birçok tipik şarküteri...
İtalya, Carbonara Al Ticino
...Geniş bir ürün yelpazesi için lezzetler üretiyoruz: soslar, et suyu, çorbalar, doldurulmuş makarna, et ürünleri, hazır yemekler, atıştırmalıklar vb. Özellikle birçok "et türü" formülasyonuna odaklanıyoruz; bu, aşağıdaki işleme lezzetlerinin geliştirilmesini içeriyor: Kızarmış et lezzetleri: sığır eti, dana eti, domuz eti, tavuk Haşlanmış et lezzetleri: sığır eti, dana eti, domuz eti, tavuk Balık...
İtalya, Ardea
... temizliği ve dezenfeksiyonu için kullanılan mendillerdir. HIV, HBV, Herpes virüsü ve H1N1 virüsü (domuz gribi) üzerinde test edilmiştir. TIBBİ CİHAZ 0459. İçerik: Dört amonyum tuzları, etanol, mentol, korozyon inhibitörleri - Görünüm: Tek kullanımlık beyaz mendil, Dokuma Olmayan Viskoz/ Selüloz.
...Koyu kırmızı rengi ve yoğun tadıyla siyah domuz jambonu, ormanın kokusunu hatırlatır ve açık havada beslenme ve yetiştirme tarzından kaynaklanan derin bir tatlılığa sahiptir. İşlenmesi ise tamamen el yapımıdır ve Emilian geleneklerimize saygı gösterilerek gerçekleştirilir.
İtalya, Mugnano Del Cardinale
...Ağırlık: 0,4 kg İçindekiler: Domuz eti, Tuz, Dekstroz, Doğal aromalar, Baharatlar, Antioksidanlar, E301, Koruyucular, E250 100 gr ürün için besin ve enerji değerleri Enerji değeri 432kcal 1793kj Yağlar 36gr, bunların 12gr'ı doymuş yağ Karbonhidratlar 1,4gr, bunların 1,3gr'ı şeker Protein 27gr, lif 0,02gr, tuz 7,9...
İtalya, Langhirano
Monica & Grossi, 40 yılı aşkın bir süredir "Prosciutto di Parma Dop", "prosciutti crudo" ve "prosciutti cotti" üretmektedir. Ayrıca "Prosciutto crudo di San Daniele", "speck", "prosciutto affumicato", "culatta", "culatello con cotenna" ticaretini yapmaktadır. Ülke genelinde birinci sınıf etler seçilmekte, büyük bir deneyimle ustalar tarafından işlenmekte ve Langhirano'nun ideal iklimine sahip hava...
İtalya, Foggia
Marvin Toys, 2003 yılında Foggia'daki küçük bir depodan oyuncakların ithalatı ve toptan satışı olarak doğmuştur. İşimiz başlangıçta aile işletmesi olarak yürütüldü, ancak her yıl daha fazla ürün ekleyerek büyüdük ve toptan satışın yanı sıra perakende satışa da geçerek çeşitli satış noktaları açtık. Bizimle birlikte daha yüksek hedefler belirleyen dikkatli ve donanımlı iş ortaklarına sahibiz. Sürek...
İtalya, Marciano Della Chiana
...Bu IGP Finocchiona versiyonu yaklaşık 500 g ağırlığında olup, doğal bağırsakta bütün olarak paketlenmiştir. Finocchiona IGP, birinci sınıf domuz eti parçaları ile üretilmektedir. Bunlar arasında: omuz, jambon, sırt, coppa ve pancetta bulunmaktadır. İşleme, yabani rezene tohumları, tuz, karabiber ve sarımsak eklenmesiyle karakterize edilir. Bu doğal ve saf karışım, Toskana salamına eşsiz ve ayırt...
...Hammadde: Seçilmiş taze yerli domuz butu, 13,50 kg, kemiksiz ve gereksiz yağlardan arındırılmış, polifosfat, süt türevleri ve gluten eklenmeden. Soğutulduktan sonra, çıkarılmış jambon koruyucu elastik çorapla sarılır. Daha sonra iplenir, paketlenir ve pastörize edilir. Parça Boyutu: Yaklaşık 10,00/11,00 kg İçindekiler: domuz butu, tuz, aromalar ve baharatlar, dekstroz, fruktoz, antioksidan E 316, koruyucu E 250. Paketleme: Şeffaf Cryovac torbalar...
İtalya, Brusaporto
...Casonsei (veya casoncelli), Bergama mutfağının en bilinen yemeklerinden biridir. Bu dolgu makarna yemeği, domuz ve sığır etlerinin artıkları kullanılarak ortaya çıkmıştır. Zamanla, iç harcına eklenen: amaretti, kuru üzüm ve limon kabuğu ile zenginleşmiştir. Pastificio Davena'nın “Bergamasca Casonsei”si, Ticaret Odası tarafından verilen “Bergamo Città dei Mille... Sapori” markasıyla sertifikalandırılmıştır. 250g ve 500g paketlerde mevcuttur.
İtalya, Orsogna
...Abruzzo'ya Özgü Şarküteri ve Peynirler * Trüf ile Salam * Tatlı Yuvarlak Aquilano Salamı * Tatlı Cigolana Salamı * Acı Cigolana Salamı * Cigolana Tipi Domuz Karaciğeri Salamı * Acı Bastoncino Salamı * Aquilana Spianata Salamı * Taze Abruzzo Sosisleri Peynirlerimiz: * Klasik Sepet Caciotta * Frenk Soğanlı Caciotta * Cevizli Caciotta * Siyah Zeytinli Caciotta * Yeşil Zeytinli Caciotta * Biberli Caciotta * Trüf ile Caciotta...
İtalya, Trieste
İtalya, Mesoraca
... şekli elde edilir. Olgunlaşma, en az 45 gün boyunca nem ve sıcaklık kontrolü yapılan ortamlarda gerçekleşir. Meze olarak ve ana yemekler için (örneğin fırın makarna) malzeme olarak önerilir. Kategori: Calabria Şarküteri Ürünleri AĞIRLIK: 300/350 g İÇERİK: Domuz eti, Tuz, Doğal aromalar ve baharatlar Şekerler: Dextroz ve sakkaroz Antioksidanlar: E301 Koruyucular: E250-E252 Ağırlık: 0.350 kg...
İtalya, Barberino Di Mugello
...SALAME TOSCANO, Seçilmiş domuz etleri, orta kıyım ve küp küp kesilmiş yağ ile hazırlanır, kolajen kılıfına doldurulur ve olgunlaştırılır. PROSCIUTTO - "CASALINGO ALLA TOSCANA" domuz bacağı. FINOCCHIONA, Seçilmiş domuz etleri ile hazırlanmış, rezene tohumları ile aromalandırılmış tipik bir Toskana sosisidir, kolajen kılıfında. PANCETTA, saf domuz etinden, yuvarlanmış veya açılmış, tuzlu ve Toskana usulü olgunlaştırılmıştır.
İtalya, San Donaci
...Negroamaro (yüzde 90) ve Malvasia Nera (yüzde 10) üzümlerinin şarap yapımından elde edilen bir şarap. Üretim bölgesi: Brindisi ve Lecce illeri arasında yer alan Salento. Bariklerde olgunlaştırma. Burunda olgun kırmızı meyveler ve reçel notaları, karabiber, meyan kökü, kavrulmuş ve Akdeniz bitki örtüsünün balsamik notaları gibi baharatlı aromalar ortaya çıkıyor. Comtè, Gorgonzola gibi sert peynirler, domuz pastırması, chorizo, capocollo gibi şarküteri ürünleri ve ızgara kırmızı etlerle mükemmel uyum sağlar.
İtalya, Schio
...Ciliegiolo... Toskana'ya özgü farklı bir içecek. Görsel olarak yoğun, neredeyse geçilemez bir kırmızı, meyvemsi, hoş kiraz reçeli, olgun böğürtlen, hafif baharatlı, beyaz tütün, öncelikle karabiber notalarıyla. Damakta, sarıcı, dengeli, uyumlu, zarif ve ince, ipeksi tanenleri takdire şayan. Gerçekten güzel bir içecek, tüylü av etleriyle, polenta ve olgun peynirlerle birlikte sunulan muhteşem bir domuz eti yemeği ile, olgun bir Toskana pecorini peyniri ile eşleştirilebilir.
İtalya, Codogno
...Felino salamı, domuz eti ile hazırlanan lezzetli bir şarküteri ürünüdür. Adını, Parma iline bağlı bir yer olan Felino'dan alır. Felino salamı, benzer türdeki diğer salamlarla karşılaştırıldığında daha yüksek protein ve daha düşük yağ içeriğine sahiptir. Geleneksel olarak, çapraz bir şekilde kesilerek, salamın çapının yaklaşık iki katı uzunluğunda oval dilimler oluşturulur.
...Bu tüketimle kolesterole hayır, diğer etlere göre iki kat daha fazla demir içeriğine evet diyorsunuz. Anemi, diyet, spor eğitimi veya sadece yeni ve yerel tatlar arayışı, bu eti seçmek için birçok neden var ve hepsi sağlığınıza fayda sağlıyor. Eşek eti, Sicilya'ya özgü bir üründür. Eşek eti (%80), domuz eti (%20), dekstroz, sakkaroz, karabiber, antioksidan: E300, koruyucular: E252, E250, doğal aromalar. Tüm şarküteri ürünlerimiz doğal bağırsaklara doldurulmuştur. +4 ºC'de saklayın.
İtalya, Guidonia
...Seçilen domuz etlerinden elde edilen prosciutto, elle kesilmiştir. En az 100 gün boyunca kontrollü sıcaklık ve nemde olgunlaştırılmıştır. Pembe ile kırmızı arasında uniform bir renge sahip olup, yağlı kısımların saf beyazı ile kesilmektedir. Ambalaj: A.T.M. - S.V - Serbest Koruyucu İçermez Gluten İçermez Laktoz İçermez Boyar Madde İçermez...
...En iyi İtalyan kuru jambon. Sadece İtalyan domuz eti...
... baharatlı tadıyla damak zevkinizi şımartmaya hazırdır. Eşsiz tadını ekmek veya pizza üzerinde sade olarak tatmak için mükemmeldir, lezzetli bruschetta ve crostini yapmak için idealdir ve soslarınıza benzersiz ve ayırt edici bir tat katmak için harikadır. Eğer baharatlı ve belirgin tatların tutkunuzsanız, bu üründen vazgeçemeyeceksiniz; bu ürün, masanıza Calabria'nın tatlarını ve sıcaklığını getirecektir. İçindekiler: domuz yağı, domuz eti, Calabria biberi, tuz ve zeytinyağı. İçindekiler: domuz yağı, domuz eti, biber, zeytinyağı, tuz, baharatlar, doğal aromalar. 290 gr'lık paket.
İtalya, Montella
... kutumuz, Abruzzo mutfağının kalitesini ve otantikliğini evinize getirerek eşsiz bir gastronomik deneyim yaşama fırsatı sunuyor. "Spaghetti alla Chitarra": Yüksek kaliteli sert buğday irmiğinden yapılan, Abruzzo geleneğine özgü el yapımı makarna. "Sugo Abruzzese con Polpettine": Taze domatesler, et köfteleri (sığır ve domuz) ve seçkin baharatlarla hazırlanan Abruzzo'ya özgü bir lezzet.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play