Polonya, Warszawa, Poland
...Kazein, peynir altı suyu ile koagüle edilmiş yağsız süt kullanılarak üretilir. Koagülasyondan sonra, nihai ürünü saflaştırmak için peynir altı suyu proteinleri, laktoz ve minerallerden ayrılır. Daha sonra konsantre edilir ve kurutulur. Nihai ürün, krem beyazı renkte, nötr bir koku ve tada sahip, küçük taneli akışkan bir toz şeklindedir. Foodcom S.A., 30 ile 90 mesh arasında doğal ve taze kazein sağlar.
Belçika, Plombières
...Süt tozlarımız, peynir yapım süreçlerinde süt bileşimini standartlaştırmak ve tutarlı kalite ve lezzette peynirler üretmek için kullanılabilir. Rennet Kazein, zengin esansiyel amino asit ve kalsiyum içeriği ile bilinen bir süt proteinidir. Mükemmel dokusallaştırma özelliklerine sahip, son derece besleyici ve işlevsel bir proteindir. Castle 1/32 CAS, yağsız süt tozu kullanımını değiştirmek için...
...Hasal 1930 yılında İzmir'de kurulmuş bir aile şirketi olup 1954 yılından bu yana Et,Sos;Bakery ve Süt sanayisi için Ham ve Modifiye nişastalar,Glikoz şurubu,İzoglikoz,Fruktoz şurubu,Dekstroz,Maltodekstrin,Sitrik Asit,Soya Proteinleri,Bitkisel Lifler,Hidrokolloidler,Doğal renk ve ekstraktlar,Rennet Kazein ve fonksiyonel gıda maddelerinin ithalat ve ihracatını yapmaktadır. İzmir gıda çarşısında finans ve satış departmanlarımızın olduğu iki ofisimiz, Ege serbest bölgede bir karışım tesisimiz,İzmir Kemalpaşa Ulucak'ta hammadde depolarımız ve Macaristan'da bir ofisimiz bulunmaktadır.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play