İtalya, Giuliano
...Un "O", pastörize yumurta karışımı, tereyağı, yağlar ve bitkisel yağlar, şeker, bira mayası, tuz. İÇ DOLGU: Krema, ekşi vişne. ISLATMA: Su, şeker, rom.
Birleşik Krallık, Ellesmere Port
...Bu uzman aktif kuru rom damıtım mayası, %15 ABV'ye kadar rafine şekerleri (sakaroz veya glikoz gibi) fermente etmek için kullanılabilen tam bir besin kompleksi ile harmanlanmıştır; ancak en iyi sonuçlar melas veya şeker kamışı suyu kullanılarak elde edilir. Bu Turbo Maya için seçilen damıtım suşu, rom ruhu için optimum bir konjenere profili üretir ve son derece canlı ve dayanıklıdır. Mayanın fermantasyon gereksinimleri için tüm temel besinlerin dahil edilmesi, stressiz fermantasyon yoluyla optimum ruh alkol kalitesini garanti eder.
Fransa, Paris
... aguardiente'sinin tam adıdır ve alkol oranı %38 ile %48 arasında değişmektedir. Yaklaşık 20°C'de işlenir ve şeker kamışının fermente edilmiş mayası distile edilerek elde edilir. Cachaça ile yapılan, lime ve şeker kamışı ile hazırlanan ünlü Caipirinha kokteylini tanıtmaya gerek yok. Brezilya ayrıca, özel ahşap fıçılarda olgunlaştırılan Cachaçalar üretmektedir; bu da oldukça ilginç tat tonları sunar. Bölgelere göre, cachaça farklı adlarla anılabilir; örneğin aguardiente, pinga, branquinha, birita, caninha, gas veya óleo.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play