ufs.country_names.RU, Vladimir
...Tam buğday unu, kabuklu tahılların öğütülmesiyle üretilir. Tutulan kabuk, birçok vitamin ve mineral içerdiğinden, bu un, normal beyaz una göre çok daha faydalıdır. Tam buğday unu, neredeyse her tarifte normal un ile kısmen değiştirilebilir. Soğuk öğütme teknolojisi (t < 40°C), vitamin ve minerallerin çoğunu korumaya olanak tanır. Ağırlık: 500 g...
ufs.country_names.RU, Moscow
... Gluten içermez, özellikle diyet lifleri açısından zengindir ve minimum karbonhidrat içerir. Hindistan cevizi unu, geleneksel unun tamamının veya bir kısmının yerini alabilir. Buğday yerine hindistan cevizi ve örneğin badem ununu karıştırmanızı öneririz. Bir yandan yüksek lif miktarı sağlığa iyidir, diğer yandan yüksek higroskopiklik anlamına gelir, bu nedenle un nemi çok iyi emer. Bu, oranları...
ufs.country_names.RU, Saratov
...Evcil tahılların ilki olan bu bitki, Neolitik devrimin başlarında, yaklaşık 10.000 yıl önce yetiştirilmeye başlanmıştır. Buğday, gıda, sanayi ve yem bitkisi olarak yaygın bir şekilde kullanılmaktadır. Buğday tanelerinden un, tahıl, alkol ve yağ üretilmektedir. Unu, ekmek yapımında, makarna ve şekerleme üretiminde kullanılmaktadır. Buğday irmiğinden elde edilen tahıllar arasında irmik, kuskus, bulgur ve freek bulunmaktadır. Buğday ayrıca çiftlik hayvanlarını beslemek için kullanılır ve bira, votka gibi bazı alkollü içeceklerin hazırlanmasında, ayrıca viski tariflerinde yer almaktadır.
ufs.country_names.RU, Novorossiysk
...Kara buğday ununun bileşimi, yararlı makro ve mikro elementler açısından zengindir. Kara buğday unu ayrıca E, C, PP ve B vitaminleri gibi birçok vitamin içerir. Renk: Kahverengi Ambalaj: Kağıt torbalar...
ufs.country_names.RU, Varna Village
...Erişteler, üç temel bileşenden hazırlanır; buğday unu, su ve tuz. Tahılların tüm besin ve faydalı özellikleri değişmeden kalır. Gözenekli dokusu sayesinde, erişteler bir et suyunun lezzetlerini emer. Hızla pişer, bu da zaman tasarrufu sağlar. Modern ekipman, tamamen otomatik üretim süreci, HACCP standartları ve ilkelerine uyum, ham maddelerin seçilmesinden ambalajlama ve taşımaya kadar tüm aşamalarda ürün kalite kontrolü. Ağırlık: 400g Son kullanma tarihi: 24 ay...
ufs.country_names.RU, Vladimir
ufs.country_names.RU, Moscow
...Nar Granateli Churchkhela (Chuch-Hela) Cevizli - MAGGIO - 80 g, vakumlu ambalaj - İnanılmaz lezzetli: meyve suyu ve kuruyemişlerle yapılan doğu tatlısı Churchkhela (Chuch-Hela). İçindekiler: Nar suyu, ceviz içi, şeker, en yüksek kalitede buğday unu. Besin değeri 100 g için: Protein 6 g, Yağ 16 g, Karbonhidrat 59 g. Enerji: 396 kcal / 1658 kJ. Vakumlu ambalaj. Doğrudan güneş ışığından koruyun. Net ağırlık::80g Son kullanma tarihi::+15 °C ile +21 °C arasında saklandığında en az 180 gün dayanıklıdır.
ufs.country_names.RU, Kemerovo
... yağlı soya fasulyesi, soya yağı tortusu, et-kemik unu, balık unu, Premiks. Vitamin kompleksi: A, D3, E, B1, B2, B3, B4, B5, B6, BC, B12, H Mineral kompleksi: demir, bakır, manganez, iyot, selenyum Enzim kompleksi: Enzim-fitaz, kalsiyum (fitaz), fosfor (fitaz). Aminoasit kompleksi: treonin, metiyonin, lizin, adsorban, antioksidan. Garantili performans: O.E 265 kKal, Ham protein %21, ham lif %2,67, lizin %1,1, metiyonin %0,45, treonin %0,7, triptofan %0,19, C.A %1,30, P %0,84, Na %0,26 Besleme oranı: 5 kg süre boyunca...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play