İtalya, Marmirolo
...W: 280 ÷ 300. Düşük rafinasyonlu buğday unu, Mantograno buğday tohumu ile (100% doğal, 100% İtalyan tedarik zinciri), giderek daha fazla sağlık özelliklerine dikkat eden bir pazar için mükemmel bir besin yoğunluğu sunar. Hafif ve gözenekli bir ürün için idealdir. Le Anniversario, 90. doğum günü kutlamalarının bir yıl ardından doğmuş olup, un değirmenimizin hafızasını, tarihini ve uzmanlığını araştırma merkezi aracılığıyla yorumlamaktadır. Anniversario CUORE, orta mayalanma için idealdir. 25 KG...
İtalya, Orbassano
PASTA GIRARDI, 1997 yılından beri taze makarna, ravioli, lazanya ve yüksek kaliteli gurme yemeklerin günlük üretimi konusunda uzmanlaşmış, Piemonte'de organize bir zanaat şirketidir. Ürünlerimiz, sürekli olarak hammadde araştırmasına ve seçimine gösterdiğimiz dikkat ile ortaya çıkmaktadır ve nihayetinde tüm ürünlerimiz koruyucu madde eklenmeden hazırlanır. Tüm bunların yanı sıra, iyi yiyeceklere o...
İtalya, Giuliano
...Lisans "00", su, mayalı (doğal maya, 0 numaralı yumuşak buğday unundan toz halinde, maya, maltlanmış tahıl unu), tuz, ayçiçek yağı, zeytinyağı, mozzarella, haşlanmış jambon, şampiyon mantarları...
İtalya, Guardiagrele
...Pinsa romana üretimi için yarı mamul ürün. Buğday unu, soya, pirinç ve ekşi maya bazlı bir karışım. Format: 25 kg Dozaj: 100%...
...Puglia bölgesindeki tarım işletmeleri tarafından üretilen "Cappelli" çeşidi sert buğdayın öğütülmesiyle elde edilmiştir. Un, ince ve kalın kepeğin unun içinden elenmesi (buratto ile kepeğin ve unun ayrılması) işlemiyle elde edilir. "Senatore Cappelli", diğer buğday türlerine göre besin değerleri açısından üstün, eski ve organik bir buğdaydır: flavonoid ve antioksidanlar açısından daha yüksek bir miktar içerir, anti-inflamatuar özelliklere sahiptir ve hatta kolesterolü azaltma kapasitesine sahiptir. Daha sindirilebilir olup, glüten intoleransı olarak tanımlanan bağırsak iltihaplarını azaltır.
İtalya, Forlì
...Biyolojik nohut unu, aynı kuru baklagillerin özellikle ince bir şekilde öğütülmesiyle elde edilir ve organik olarak sertifikalandırılmıştır. Nohut ununun besin değeri, kuru nohutun besin değerine neredeyse eşdeğerdir. Karmaşık karbonhidratlar tarafından sağlanan önemli bir enerji miktarı içerir. Nohut unu, daha klasik ve bilinen buğday unuyla karşılaştırıldığında daha düşük bir kalori içeriğine...
İtalya, MILANO
Punto Srl, gıda ürünlerinin dağıtımında uzmanlaşmış bir şirkettir. Yeni bir satış noktası ile birlikte, şarküteri, peynir ve taze ekmek sunan Punto Srl, taze ve dondurulmuş gıda ürünlerinin yanı sıra geniş bir meyve ve sebze yelpazesi sunmaktadır. Ürünlerin kalitesi her zaman garanti altındadır ve şirket, tüketicilere cazip fiyatlar sunmak için promosyon faaliyetleri ve özel teklifler aracılığıyla...
İtalya, Latina
Biz bir ithalat ve ihracat şirketiyiz, faaliyetimiz %100 Made in Italy gıda mükemmeliyetini dünyada geliştirmek ve yaymaktır. _/..Kuru makarna | kısa makarna | uzun makarna | taze makarna | Gıda | Amerikan formatında da bulunan soyulmuş domatesler | domates püresi | konserveler | Lazio şarabı, Terracina moscato | Sicilya siyah d'avola şarabı | Kahve, Kakao | egzotik meyveler | kuru meyveler | taz...
...Bunlar da klasik Piadine'ye benzer, ancak yumurta, süt ve çeşitli diğer malzemelerle zenginleştirilmiştir. Büyüklerimizin öğretilerini takip ederek, kullanılan tam buğday unu miktarı, çok nazik ama aynı zamanda lezzet dolu bir ürün elde edilmesini sağlar. Aile geleneğine göre elle açılmıştır.
İtalya, Martina Franca
...Tam Buğday Frise, geleneksel Puglia frisesinin bir varyasyonudur ve daha rustik ve otantik bir tat için tam buğday unu ile yapılmaktadır. Bu frise, odun fırınında pişirilir, bu da onlara çıtır bir doku ve benzersiz bir tat kazandırır. Zeytinyağı ve taze domateslerle ya da balık çorbaları için bir taban olarak tüketmek için idealdir. Tam Buğday Frise, yüksek kaliteli malzemelerle hazırlanan el yapımı bir üründür ve gerçek ve karşı konulmaz bir tat garanti eder.
...Tül içinde paketlenmiş Malzemeler: Yumuşak buğday unu tip '0' – Tereyağı – Kuru üzüm – Badem – Taze yumurta (yumurta sarısı) – Şeker – Bal – Tuz – Maya – Aromalar – Badem ezmesi ile dolgu.
İtalya, Ceglie Messapica
...Modifiye atmosferde taze sert buğday irmiği makarna.
İtalya, Villafranca
...Patatesli Chicche Napoletane Chicche Napoletane, İtalyan mutfağının tipik bir yemeği olan klasik Gnocchi'ye lezzetli bir alternatif sunar. Seçilmiş patatesler ve yumuşak buğday unu kombinasyonunu içeren orijinal tariften doğmuştur. Bizim Chicche Napoletane'lerimiz sadece taze patatesler ve güçlü bir yerel karakter sergileyen kaliteli hammaddelerle yapılmaktadır. Taze Makarna ve Kuru Makarna...
İtalya, Cortazzone
...Fındık unu kullanılarak, buğday unu kullanılmadan tamamen fındık unu ile üretilen Fındık Keki. Şık hediye ambalajında, Piyemonte geleneğine özgü tipik bir tatlı. Yoğun fındık tadıyla yumuşak ve kuru olmayan bir dokuya sahip, koruyucu içermez. Raf ömrü 12 hafta.
... arpa, - yumuşak buğday kepeği, - ezilmiş protein bezelyesi, - ezilmiş bakla, - mısır unu, - iri parçalar halinde ezilmiş keçiboynuzu, - %44 soya ekstraktı, - vitamin takviyesi, - kalsiyum fosfat, - sodyum klorür İşte analitik değerlerin karşılaştırması: - Ham protein 12.17 - 12.86 - Nem 13.30 - 13.19 - Ham selüloz 10.46 - 10.63 - Ham kül 4.65 - 4.80 - Ham yağ ve yağlar 2.26 - 2.06...
İtalya, altamura
...Focaccia Barese, aşağıdaki yüksek kaliteli hammaddelerden oluşan bir hamurdan elde edilir: ince öğütülmüş sert buğday irmiği, yumuşak buğday unu, soya lesitini, sızma zeytinyağı, ayçiçeği yağı, tuz, bira mayası, su, iyileştirici. Gluten ve soya içerir. Süsleme: dağ domatesleri, siyah zeytin, kekik. El yapımı olarak işlenmiş, ATM'de paketlenmiş ve gıda plastik filmi ile sarılmıştır.
İtalya, Catania
...DURUM BUĞDAYI UNU VE %6 KENEVİR TOHUMU UNU İLE HAZIRLANMIŞ GIDA ÜRÜNÜ. Kullanılan tahıllar Sicilya'da yetiştirilmektedir. Makarna, el işçiliği ile üretilmiş olup, bronz kalıptan şekillendirilmiş, yavaşça kurutulmuş ve elle paketlenmiştir. İÇERİKLER: Sicilya durumu buğday unu, %6 Sicilya kenevir tohumu unu, su. Alerjen bilgisi: GLUTEN içerir. Net ağırlık 500 g.
İtalya, Castellammare Del Golfo
Bizim Pastificio'muz 2018 yılında, yüksek kaliteli makarna üretme amacıyla geleneksel bir anlayışla kurulmuştur. El işçiliği ile üretilen hem klasik hem de bölgesel kuru makarnalar, çevreye ve insanların sağlığına saygı göstererek üretilmektedir. Her şey, Sicilian ve İtalyan irmiğinin dikkatli bir seçimi ile başlar ve diğer hammaddeler, eski yöntemlerle bir araya getirilir; bu nedenle yavaş yoğur...
Eşleşen ürünler
Ürün Broşürü
Ürün Broşürü
Diğer Ürünler
Conchiglione
Conchiglione
İtalya, Marcianise
...İçindekiler: Su, şeker, tarımsal kökenli alkol, yağsız süt tozu, aroma vericiler, parça halinde baba. Parça halinde baba: Buğday unu (BUĞDAY) Tip "0," yumurta, bitkisel margarin, hidrojenlenmiş yağlar içermeyen bitkisel yağlar ve yağlardan (palmiye ve ayçiçeği), su, asidite düzenleyici E330, aroma vericiler, şeker, tuz, doğal maya. Kuruyemiş izleri içerebilir. Alerjenler içerir. Alk. 17%...
İtalya, Bronte
...Malzemeler: Tip "O" yumuşak buğday unu, pastörize yumurta sarısı, tereyağı, fruktoz, şeker, doğal ekşi maya tozu (buğday), emülgatör E471, tam yağlı süt tozu, bira mayası, tuz, aromalar. Dolgu: şeker, %30 fındık ezmesi (kavrulmuş ve rafine fındık), bitkisel yağlar ve yağlar (palmiye, palm çekirdeği) yağlar (ayçiçeği), yağsız süt tozu, süt whey tozu, emülgatör (E322 soya lesitini), aromalar (vanilin). Kaplama: şeker, bitkisel yağlar (palmiye, palm çekirdeği), %10 saf fındık ezmesi (kavrulmuş ve rafine fındık) yağsız süt tozu, laktoz, %5 fındık parçaları, E322, aromalar (vanilya ve süt).
İtalya, Guidonia
...Sitede görüntülenen fiyatlar perakende fiyatlardır. İçindekiler: Biber %44, ayçiçek yağı, ton balığı %16, ekmek (buğday unu "00"), su, doğal maya, kapari, patates nişastası, maydanoz, şarap sirkesi, tuz. Asidite düzenleyicileri: Laktik asit, sitrik asit Ambalajlar: Cam kavanoz ml. 314 / 580 / kg 1062 / kg 3100 Toptan fiyatından %30 indirim. Fiyat listesini talep et...
Ekmek Sepeti tamamen el yapımı bir üründür, tüm üretim aşaması titizlikle kontrol edilmektedir. (IFS Sertifikası) Çok yönlülüğü sayesinde hem sıcak hem de soğuk yemeklerle kullanılabilir ve neredeyse tamamen tuz ve maya içermediğinden hem tatlı hem de tuzlu ile birlikte kullanılabilir. Buğday unu, doğal bağlayıcısı (gluten) ile birlikte çeşitli pişirme aşamaları, ekmek sepetine güç ve...
İtalya, Alba
...İtalya'nın kuzeyinde bulunan bir fırın ürünleri üreticisiyiz. Kapasitemiz, aşağıdaki ürün yelpazesini kapsamaktadır: - Farklı tatlarda mevcut olan Torinese Ekmek Çubukları - Mısır unu veya fındık ezmesi ile yapılan Bisküviler - EVOO ve Baharatlı tat ile Geleneksel Bruschetta - Sağlıklı Ekmek Çubuğu serisi (Mayasız, Tuzsuz, Tam Buğday) - Farklı tatlarda mevcut olan El Yapımı Çikolata Pralinleri (Limoncello, Tiramisù, Cappuccino, Bitter Çikolata vb..)...
... şirket, buğday, mısır, kavrulmuş ve tam soya, arpa, kavrulmuş soya unu, mısır unları, kavrulmuş mısır, yonca, kolza, ham bitkisel yağlar ve ilgili tortular ile en son PAULOWNIA AHŞABI'nı kütük veya kurutulmuş tahtalar halinde sunma kapasitesine sahiptir.
İtalya, Savona
...buğday unu ile, spelt unu ile, eski tahıllar ile, susam ile, domates ile, aromatik otlar ile. Fındık, badem, ceviz ve bezelye, nohut, bakla, kabak, ayçiçeği, keten tohumlarından elde edilen protein bazları. Pirinç protein ekstraktı. Toz badem ve fındık sütü. Palm yağı içermeyen toz çorba ekstraktları, küp şeklinde palm yağı içermeyen çorba küpleri. Palm yağı içermeyen, laktoz içermeyen fındık ve kakao...
... tekerleği ve iç mekanlarda buğday ve kestane unu üretimi için kullanılan antik taşlar görülebilmektedir. Yağ fabrikasının faaliyetleri, Ekim'den Mart'a kadar, üçüncü şahıslar için zeytin işleme ve satış için yağ üretimini kapsamaktadır. Bu dönemde, mekanları serbestçe ziyaret etmek ve zeytin işleme sürecine tanıklık etmek mümkündür. Antico Frantoio Tavian, geleneklere ve "yapma bilgisine" saygının...
İtalya, Albano Laziale
...Albano Laziale'deki Michelangelo della Pizza, Castelli Romani (Roma) Ahşap fırında ev yapımı ekmek, Genzano ekmeği, Lariano ekmeği üretimi yapan bir fırın. Roma pizzası, beyaz ve kırmızı pizza, Velletrana pizzası ve Castelli Romani'ye özgü fırın ürünleri üretimi. En iyi sert buğday unu, 00 unu ve tam buğday ununun seçimi ile harika ürünlerimiz ortaya çıkıyor. Her sabah, en iyi geleneklere göre...
İtalya, Trento
...tam buğday unu ve glütensiz un kullanarak, bazı gıda intoleransları olan müşterilerimizi memnun etmek için taze ve çıtır pizzalar pişirme kapasitesine sahiptir. Son olarak, en iyi restoranlar gibi, kurumsal akşam yemekleri ve etkinlikler düzenlemek mümkündür.
İtalya, Aci Sant'antonio
Pastacılık ve gastronomi için yarı mamul ürünler üreten bir şirketiz. Ürünlerimiz şunlardır: baba, savarè, bignè, kakolu bignè, kahveli bignè, antep fıstıklı bignè, çilekli bignè, domatesli bignè, acı biberli bignè, kuşkonmazlı bignè, mürekkep balığı siyahı bignè, sandviç ekmeği, bitkisel kömürlü sandviç ekmeği, kenevir unu ile yapılan ekmek, 5 tahıllı ekmek, tam buğday unu ile yapılan ekmek, pancarrè ve gastronomik panettone. Baba, savarè ve bignè için, klasik kuru serinin yanı sıra, yumuşak ve uzun süre saklanabilen bir seri de bulunmaktadır ve bu alanda DÜNYA ÇAPINDA TEK ÜRETİCİYİZ.
İtalya, Casoli Di Atri
1800 yılından beri yumuşak buğday unu üreticisiyiz. Tüm buğdaylarımız İtalyan kökenlidir (Emilia Romagna, Abruzzo, Marche) ve kalite ve saflık temelinde titizlikle seçilmektedir. Unlarımız ekmek yapımı, pizzacılık ve pastacılık için kullanılmaktadır. Daha fazla bilgi için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play