ufs.country_names.RU, Moscow
...Mısır tohumundan, amilolitik fermente maddelerin kullanımıyla nişasta hidrolizi süreci altında üretilmiş, ardından hidrolizatın filtrasyonu, demineralizasyon ve belirli bir kuru madde ağırlık oranına kadar kaynatılması ile elde edilmiştir. 100g'daki Kuru Maddeler, en az: 77,6 g/g Karbonhidratlar, %, en az: 100 Yağlar, %: 0 Proteinler, %: 0 Enerji değeri, kcal/100 g: 310,4 Bileşim: Patoka %100 / Şurup %100 Kuru maddeler, %, min: 78,0 pH: 3,5 – 5,0 SO2, ppm, max: 10 mg/kg Toplam Kül, % max: 0,40 Fruktoz %: 9,0 - 12,0 Maltodekstrin %: 18,0 - 35,0 Glukoz, %: 36,0 - 42,0...
ufs.country_names.RU, Kolomna
... karakterizedir. Siyah akçaağaç balı, arılar tarafından Nisan-Mayıs aylarında bir alan akçaağacından toplanır. Mineraller açısından zengindir ve benzersiz bir bileşime sahiptir. %50 fruktoz ve sadece %30 glikoz içerir, bu da diyabetik hastalar için bile diyetlerine dahil edilmesini mümkün kılar. Taze toplandığında, tüm besin ve şifalı özelliklerini korur ve ayrıca çok uzun süre sıvı kalır.
ufs.country_names.RU, Moscow
...Zengin proteinler, sağlıklı karbonhidratlar ve diyet lifleri - kahvaltı veya atıştırmalık için idealdir. Sakaroz, glukoz, fruktoz veya diğer eklenmiş şekerler yoktur. Bir cupcake pişirmek için büyük bir fincan, çatal, mikrodalga, yumurta, kefir veya yoğurt ve Mugcake tozu gereklidir. Pişirme talimatları: büyük bir fincanda bir yumurtayı çatal ile çırpın, 60-80 g kefir veya yoğurt ekleyin. Karıştırın...
ufs.country_names.RU, Vladimir
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play