ufs.country_names.RU, Moscow
...FİYATLAR, TABANLIK, SINIRLAYICILAR VE FİYAT ŞERİTLERİ OLMADAN DİZİSEL AYARLAMALAR İÇİN BİR RAFLA BİRLİKTEDİR. Ürünün bir özelliği, kancaların takılması için kullanılan delikli bir arka duvardır. Ticari delikli raflar, genellikle aletler ve otomobil parçaları satan mağazalarda kullanılır. Rafların olası genişlikleri: 65 cm / 80 cm / 100 cm / 125 cm / 130 cm: Rafların olası genişlikleri: 30 cm - 60 cm Raf türü: Duvar rafı: Rafın malzemesi: Metal Çelik kalınlığı: Raflar, duvarlar - 0.8 mm, raflar 2.5 mm: Raf üzerindeki yük: 900 kg'a kadar (donanıma bağlıdır)...
ufs.country_names.RU, Kazan
... üretim kapasitesi) Toksisite indeksi: T2 (orta tehlikeler) Alev yayılma grubu: РП2 (zayıf yayılma) Oksijen indeksi: 24.5% Şekil stabilitesi: çelik üzerine yapıştırıldığında maksimum 0.3 mm büzülme Çekme kopma uzaması: enine ve boyuna yönde %150 Termal stabilite: Alüminyum üzerine uygulandığında, -40°C ile +100°C arasında, değişmeden Çekme dayanımı: enine ve boyuna yönde en az 12 MPa Yapışma sıcaklığı: en az +5°C Raf ömrü: en az 5 yıl Kullanım ömrü: en az 7 yıl...
ufs.country_names.RU, Krasnodar
...Daha az gübre ve fungisit kullanmamızı sağlayan nazik bir teknoloji kullanıyoruz. ARATAY pirinci, beyaz pirince kıyasla x50 oranında antioksidan içermektedir. Pirinç unu, siyah pirincin tüm faydalı özelliklerini korur. Her türlü hamur işini süper gıdalara dönüştürür. Yapıldığı Malzeme: Siyah Pirinç Sertifikasyon: HACCP Maks. Nem (%): 1% İncelik (%): 100% İşleme Türü: Ham Sınıf: Gıda Raf Ömrü: 18 Ay Ambalaj: ÇANTA Ağırlık (kg): 25 kg Tür: Çok Amaçlı Un...
ufs.country_names.RU, Moscow
...Chokokez, doğal ve şekersiz bir çikolatadır. Şeker yerine, meyvelerden - hurma, üzüm vb. - yapılan bal benzeri organik bir şurup olan pekmez kullanıyoruz. Şeker veya başka zararlı katkı maddeleri eklemiyoruz ve yalnızca yüksek kaliteli kakao yağı ve kakao kütlesi kullanıyoruz. Net ağırlık: 30 g / 50 g 100 g başına enerji değeri: 510 kcal Raf ömrü: 9 ay...
ufs.country_names.RU, Izhevsk
...Anlık dezenfektan, yapışkan veya yapışkan bir kalıntı bırakmadan etkili koruma sağlar ve nemlendirir. İçindekiler: İzopropil alkol (60%), arıtılmış su, bitkisel gliserin, sodyum hipoklorit, bitkisel öz kompleksi, salisilik asit*, E vitamini. Uygulama yöntemi: Ürünün küçük bir miktarını tedavi edilen yüzeye dağıtmalısınız. Raf ömrü ve Saklama koşulları: Üreticinin orijinal ambalajında, karanlık bir yerde +5° ile +25° arasında 60 ay; açıldıktan sonra 12 ay içinde kullanılmalıdır.
ufs.country_names.RU, Moscow
... düzleştirir ve yeni kırışıklıkların oluşumunu engeller. Enginar özünün güçlü antioksidan ve gençleştirici özellikleri sayesinde serum, cildin doğal elastikiyetini geri kazandırır, yaşlanmayı yavaşlatır ve yenilenme sürecini iyileştirir. Yüksek moleküler ağırlıklı hyaluronik asit, cildi çevresel stresten korur ve transepidermal su kaybını önler. Aktif bileşenler: argireline (asetil heksapeptid-8), enginar özü, yüksek moleküler ağırlıklı hyaluronik asit. Uygulama: fonoforez, iyontoforez, elektroporasyon, profesyonel ve ev bakımı. Raf ömrü: 2 yıl Şişeler: 30 ml...
ufs.country_names.RU, Kostomuksha
...Ürün pastörize edilmiştir. İçindekiler: DOĞRUDAN SIKILMIŞ BİLEBERRY SUYU %40, tatlandırıcı – organik agave şurubu, su. ŞEKERSİZ. Koruyucu maddeler ve yapay katkı maddeleri içermez. Doğrudan güneş ışığından uzak, +2°C ile +25°C arasında yerleşik nem %75'i geçmeyecek şekilde saklayın. Saklama sırasında, doğal tortu olarak pulp parçalarının oluşmasına izin verilir. İçmeden önce iyice çalkalayın. AÇILDIKTAN SONRA, EN FAZLA BİR GÜN SAKLAYIN +2°C ile +6°C arasında. RAF ÖMRÜ ÜRETİM TARİHİNDEN İTİBAREN 24 AY'DIR, etiketin alt kısmında belirtilmiştir. STO 65532222–007–2021...
ufs.country_names.RU, Moscow
... veya azot yardımıyla gerçekleştirilir. İntelle Soğutma Modülü, geniş bir yelpazede pastacılık ürünleri, lor peyniri ve diğer gıda maddelerinin sürekli soğutulması, kurutulması ve yapılandırılmasından sorumlu olan bir kombinasyon soğutma ve kurutma tünelidir. Merkezi otomatik bir temizlik sistemi, kayış gerginliği ve her aşamada sıcaklık modları için ayrı ayarlamalar sağlayan programlanmış bir hız kontrolü ile donatılmıştır.
ufs.country_names.RU, Moscow
...Mayalar (Saccharomyces cerevisiae), yaklaşık 1.500 türü bir araya getiren tek hücreli mantarlar grubuna ait bir mikroorganizmadır. Fırın mayası, çeşitli un türlerinden fırın ürünleri üretiminde kullanılır. Kuru (kurutulmuş) mayanın aşağıdaki avantajları vardır: stabil kalite, uzun raf ömrü, geniş sıcaklık koşulları yelpazesi, taşıma ve depolama kolaylığı. Lojistik, preslenmiş mayalara kıyasla çok daha kolaydır; depolama alanı olarak 3-4 kat daha az yer kaplar, mayanın sık sık temin edilmesine gerek yoktur.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play