Fransa, Creissels
...Süzme işlemi, tahliye tankı ile kalıba dökme arasında Karpuz kuyruğu, süzme işlemi sırasında peynir altı suyunun homojen dağılımını sağlar Peynir teknolojisine uygun uzunluk ve genişlik Dokuma polyester kıl örtüsü Değişken hız Temizlik için yan erişim kapaklı örtü (NEP)...
Polonya, Warszawa, Poland
...Süzme Süt Tozu (SMP), taze pastörize süzme inek sütünün buharlaştırılmasıyla elde edilen bir süt ürünüdür. SMP, yüksek dağılım oranı ve su içinde çözünürlük özellikleri sayesinde endüstriyel üretimde ideal bir seçim olan çok yönlü bir bileşendir. Geniş uygulama yelpazesi, yoğurtlar, süt bazlı içecekler, peynir analogları, tatlılar, kahve ve çay krema ürünleri ile UHT süt gibi süt ürünlerinin üretimini içerir. SMP'nin raf ömrü yaklaşık 12 aydır. Kolay kullanımı ve pürüzsüz yapısı, çeşitli endüstrilerde nihai ürünün yüksek kalitesini garanti eder.
...RAMİ BEZİ Sert olmayan, pişirilmiş sert ve yumuşak peynirler için rami bezi Dokusu, daha homojen bir süzme sağlar ve peynirlerin kabuklarının güzel bir şekilde hazırlanmasına yardımcı olur. Keten bezleri, peynirlerin daha iyi bakımını teşvik eder ve sağlar. Boyutlar 21x75cm 25x75cm 35x45cm 60x60cm 80x80cm 100x100cm 120x120cm 150x150cm 150x200cm 150x300cm 150x400cm 180x180cm ve özel ölçü Fonksiyonlar Süzme, Presleme, Süzme Meslekler Süt Ürünleri – Peynir Üretimi...
Fransa, Caudry
Gıda endüstrisine yönelik gıda kumaşları tasarlayan ve üreten bir firma olarak, peynirin süzülmesi ve olgunlaşması için teknik kumaşlar serisi oluşturuyoruz. Gıda filtre kumaşları. Peynir bezleri. Gıda ile temas eden teknik kumaşlar. Gıda kullanımına yönelik teknik kumaşlar. Ayrıca, fırıncılık için gıda tekstilleri, hamur tepsileri için ekipmanlar, zanaatkar fırıncılar için hamur bezleri, fırın be...
Belçika, Marche-En-Famenne
...Tomega'da, peynir üretimi ve değerlendirilmesi için gerekli tüm ekipman ve malzemeleri bulacaksınız. Ürün yelpazemizde: pastörizatörler, peynir kazanları, peynir presleri, süzme masaları, olgunlaşma rafları... atölyenizi düzenlemek için özel ekipmanlar. Mağazamızda bulunan malzemeler: mayalar, peynir altı suyu, otlar, kalıplar, bezler, kağıt ambalajlar, kap ambalajlar, mutfak gereçleri, ölçüm cihazları... Üretimde sorun mu yaşıyorsunuz? Nihai ürününüz beklentilerinizi karşılamıyor mu? Sorun değil, talep ettiğinizde size uygun tavsiyeler ve bilgiler alacaksınız.
Fransa, Brignais
...Yulaf ezmesi ve mısır gevreği, fırında altın rengi almış küçük fındık parçaları ile kaplanmış, bitter çikolata parçaları ile zenginleştirilmiştir. Tam yulaf Lif açısından zengin Karşı konulmaz çıtırlık %100 bitkisel tarif Kısa malzeme listesi Kullanım talimatı: Kahvaltıda veya atıştırmalık olarak, bir kâseye süt/bitkisel içecek ile dökerek veya yoğurt, süzme peynir üzerine serpiştirerek...
Türkiye, Denizli
...Dairy Wizard Startup, ısıtma, karıştırma ve su soğutma işlemlerini yarı otomatik olarak gerçekleştirir. Dairy Wizard Startup 50 litre kapasiteli serisi ile yoğurt, tereyağı, ayran, krem peynir, lor peyniri ve süzme yoğurt üretebilirsiniz.
Almanya, Salzkotten
...Bu sade ahşap tasarıma sahip modüler set, büfeleri iyi bir şekilde yapılandırarak çekici hale getirir. İster kahvaltı, öğle yemeği veya akşam yemeği büfesi olsun, 6 cam kase örneğin yoğurt veya süzme peynir, salata veya tatlı ile doldurulabilir ve kolayca değiştirilebilir veya doldurulabilir. Renk: Doğal kayın Malzeme: Lake ahşap (gıda ile temas için uygundur), Cam Model: 6 cam kase ile modül Genişlik: 581 mm Derinlik: 407 mm Yükseklik: 124 mm...
...Organik Kuru Mandalina, Organik Çiğ Antep Fıstığı, Kavrulmuş Soyulmuş Badem - 3 doku ve lezzet bir arada... Kuru mandalinanın yoğunluğu, çiğ antep fıstığının zarafeti ve özenle kavrulmuş soyulmuş bademin çıtırlığı, LEZZETLERİN BİRLEŞİMİNE ulaşmak ve eş ismi taşıyan karışımı ortaya çıkarmak için bir araya geliyor. Atıştırmalık olarak veya aperatif olarak tüketilir. Müsli, süt ürünleri (yoğurt, süzme peynir...) içine eklenebilir. Açık ve paketli olarak mevcuttur.
Fransa, LANGEAIS
... x 958 mm iç - Diğer boyutlar talep üzerine ÜRÜN YELPAZESİ:- Çift taraflı tepsiler - Çok formatlı tepsiler - Özel tepsiler Malzemeler: Enjeksiyon veya haşlama ile üretilmiş kopolimer polipropilen parçaları Kullanım: Kalıplarda peynir şekillendirme ve süzme, her türlü kalıp blokları...
Almanya, Neubeckum
... kesilmesi ve şekillendirilmesi için aksesuarlar, dolum cihazları ve kanalları, süzme masaları, yumuşak peynir kalıpları, çevirme ve tuz banyosu ekipmanları ile paslanmaz çelik telden yapılmış istiflenebilir peynir rafları da sağlıyoruz. Ve bunlar henüz hepsi değil - bize sorun.
Fransa, Paris
... farklı boyutta mevcuttur: S, M, L, XL, DEV ve KOLOSAL. Köpekler için peynirlerimiz, arkadaşınızı meşgul etmek ve memnuniyetine katkıda bulunmak için ideal olan uzun süreli çiğneme keyfi sunar. Sert dokuları ve benzersiz tatları, bu çubukları köpekler için karşı konulmaz hale getirir. Süzme, presleme ve açık havada kurutma yöntemiyle üretilen peynirlerimiz, sert bir dokuya ve belirgin bir lezzete...
...Demineralize edilmiş peynir altı suyu, peynir üretiminin seyrek sıvı yan ürünü olarak oluşur. Laktoz, proteinler ve mineraller içerir. Mineralleri çıkarmak için elektrodiyaliz kullanılarak işlenebilir. Konsantre demineralize peynir altı suyu daha sonra sprey kurutma ile toz haline getirilir. Deminimalize peynir altı suyu tozunun yaygın kullanımları vardır, bazı örnekler: bebek formülü, bebek maması, diyet gıdaları ve zenginleştirilmiş ürünler.
...taze ve yumuşak peynir kalıplarının bir seçkisi, bir süzme matı ve taze peynir tarifi ile...
Hollanda, Etten-Leur
...Gıda sınıfı ürünler sunuyoruz ve ürünlerimiz şunları içermektedir: - DEMİNERALİZE PEYNİR ALTISI TOZU - Peynir Permeatı - Yağsız Süt Tozu - Tam Yağlı Süt Tozu - Sıkıştırılmış Süt - Buharlaştırılmış Süt - Krema Tozu - %82 ve %73 Tereyağı Daha fazla bilgi ve detay için bizimle iletişime geçin.
Fransa, Thiais
...Drenaj/moldlama masası, serum tahliye kanalları ile birlikte süt peyniri için kullanılır, paslanmaz çelikten yapılmıştır. Taze peynir, süt peyniri ve yumuşak peynir üretiminde kullanılır. Özellikler Boyutlar (GxYxD): 1920 x 800 x 850 mm Malzeme: AISI 304 paslanmaz çelik...
Fransa, Saint-Denis-De-Villenette
...Süzme peynirinizi yapmak için, tam yağlı ve yarım yağlı sütü yağ oranına göre pastörize ederek başlıyoruz, yani sütü kısa bir süre çok yüksek bir sıcaklığa ısıtıyoruz. Ardından, süzme peynire mayaları ekliyoruz ve birkaç saat oda sıcaklığında mayalanmaya bırakıyoruz. Süt pıhtılaştığında, serumdan santrifüj ile ayırıyoruz (salata kurutucusundaki gibi). Süzme peyniriniz cam kavanozlarda paketlenir, tadıma hazır.
..."Büyükanne tarifi"; en az %40 yağ kuru madde içinde. El yapımı krem peynir. Tat: hafif baharatlıdan ekşiye. Yağ içeriği: %40 Tat: hafif baharatlıdan ekşiye.
Fransa, Biguglia
... buzdolabında bekletin. Şekeri taze peynir ve süzme yoğurt ile karıştırın. Sıvı kremayı çırpıp peynir karışımına ekleyin. Bisküvi tabanının üzerine bir kat krema, ardından bir kat O Mà! reçeli ekleyin. Bir gece buzdolabında bekletin. Sınırsız tadını çıkarın!
Fransa, Auterive
...hindistancevizi suyu, tutku meyvesi, şeker, limon suyu, meyve pektini. Toplam meyve içeriği: %60 Tüketim önerileri: Ekmek üzerine sürme, Yoğurt, Kekler, Krepler, Süzme peynir Saklama: Açılmadan önce iki yıl. Açıldıktan sonra serin yerde saklayın ve hızlıca tüketin.
Almanya, Wasserburg Am Inn
...Süzme sütü bazında, MEGGLE gıda endüstrisinde çeşitli uygulamalar için Asit Kazein ve Kazeinat üretmektedir. Kazeinin çökelmesi, saf, pastörize süzme sütünün kontrollü asitlendirilmesi ile gerçekleşir. Sürekli ve hijyenik bir süreçte, peynir altı suyu yıkanır, kurutulur ve standart bir parçacık boyutuna elenip öğütülür. Kazeinatlar, dönüştürülmüş ve çözünmüş kazein fraksiyonlarıdır. Asit...
Fransa, Objat
...İçindekiler: Sütlü çikolata %35 Kökeni AB Dışı (şeker, kakao yağı, tam yağlı süt tozu, kakao, emülgatör: kolza lesitini, bourbon vanilyası baklası), Smarties (şeker, kakao yağı, yağsız süt tozu, kakao hamuru, pastacılık yağı, süzme peynir tozu, pirinç nişastası, emülgatör (lesitin), meyve ve bitki konsantresi (safran, turp, siyah havuç, limon, hibisküs) spirulina konsantresi, kaplama maddeleri (carnauba mumu, beyaz balmumu), doğal vanilya aroması Besin değerleri ortalama 100g için: Enerji 2301.2 kj /550 kcal, yağ 34g, doymuş yağ asitleri 21g, karbonhidrat 55g, şekerler 53g, protein 6.1g, tuz 0.1g...
Fransa, Orléans
...Bu lezzetli tiramisu tatlı hazırlığını tadın, bir daha ondan vazgeçemeyeceksiniz! Düşük kalori içeriği sayesinde rahatça tüketebilirsiniz. İÇİNDEKİLER: Süt proteinleri, yağsız yoğurt tozu, çözünebilir kahve (4,5%) Kıvam artırıcılar: Guar sakızı ve karragenanlar Aromalar Bitkisel yağ (palmiye) Süzme peynir tozu (yağsız süt, süt fermente edici kültürler) Tuz Laktoz Topaklanmayı önleyici: Magnezyum...
Fransa, Champier
...Nos Deglet Nour Bio, mükemmel tatları ve çeşitli kullanımları ile çok beğenilmektedir. Tek başına tüketebilir veya müsli, süzme peynir, smoothie'ler veya ceviz, badem gibi malzemelerle doldurulmuş olarak kullanabilirsiniz. ÇOK SAYIDA FAYDA! Organik hurmalar birçok fayda ile doludur. Lif, Potasyum, Magnezyum, Kalsiyum, C, E, B1, B2, B3, B5, B6 ve K vitaminleri ile Amino asitler açısından...
Fransa, Gennevilliers
... notalar: Ananasın sağladığı tazelik ve kokosun kattığı egzotik tat. İçindekiler: Ananas %30, Koko %30, Şeker %40 Kıvam: Koko parçalarıyla birlikte reçel Tüketim önerisi: Tostlar, hamur işleri, yoğurt veya süzme peynir, pastacılık.
Fransa, Lamothe-Montravel
...Deniz tuzu ile karamelin yumuşaklığını keşfedin, dünyanın en iyi pastacısı Nina Métayer tarafından hayal edilen ve yaratılan Délicatisserie'nin Patisserisi. Sürmek için, yoğurt / süzme peynir içine koymak için ya da tatlılarınız için çok değerli bir lezzet ortağı olarak kullanabilirsiniz.
Bulgaristan, Sliven
Hemus Milk Commerce Ltd, Bulgaristan'dan bir peynir (Bulgarian Kashkaval) ve diğer süt ürünleri üreticisidir. 1994 yılından beri yüksek kaliteli geleneksel Bulgar süt ürünleri üretmekteyiz. Bulgar peynirini dünya genelinde (ABD, Kanada, Avustralya vb.) ihraç ettik. Koyun ve inek sütü kullanıyoruz.
...Dozajda hassas, uygulamada esnek. Modüler yapı, 32 dozaj ünitesine kadar. Sıvı ve kremalı ürünler için çok yönlü kullanım. Örnekler: Doğal yoğurt, meyveli yoğurt, lor peyniri, eritme peyniri, pişirme peyniri, taze peynir, süzme peynir, bal, reçel, tereyağı, margarin, börek, yarım yağlı ürünler, mayonez, ketçap vb.
Almanya, Koblenz
LÖHR-CENTER Koblenz'deki cilt sorunları için irtibat kişiniz. Ürünlerimiz kuru ve çok kuru ciltte yardımcı olur, atopik dermatit ve sedef hastalığı tedavisine destek sağlar ve günlük bakım sunar.
1998 yılında kurulmuştur. Süt fabrikalarına makine ve ekipman üreterek hizmet vermektedir. Ürünlerimizden başlıcaları;*Süt koyulaştırma evaporatörü,*Pişirme kazanları,*Krem peynir makinesi,*Haşlama yoğurma ve gramajlama makinesi,*Gramajlama makineleri,*Proses tankları,*Teleme süzme tanburları,*Kesintisiz sistem kaşar peyniri işleme hattı,*Eritme peynir makineleri,*Plakalı pastorizatörler ve...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play