Fransa, Luitré-Dompierre
...Ortalama ağırlık 800 g ile 1 kg Sous Vide Termoform edilmiş 1. Karton 4,8 ile 6 kilo / karton başına 6 parça. Kullanılan hammadde Dana Omuzu.
İspanya, Guijuelo-Salamanca
MAGUISA (MATADERO GUIJUELO, S.A.) Guijuelo (Salamanca)'da yerleşik olup, neredeyse tamamen İberik domuzunun sanayileştirilmesiyle ilgilenmektedir. Amacı, sanayilerinin ihtiyaç duyduğu domuzların kesimi ve parçalanmasını sağlayacak bir kesimhane ile yağların eritilmesi için bir bölüm inşa etmekti. Bu süreç, 1982 yılında faaliyete geçmiştir. Günümüzde, MAGUISA, ürettiği tüm SANDACH (İNSAN TÜKETİMİN...
Birleşik Arap Emirlikleri, Dubai
Litvanya, Balandiskiu K., Pabirze , Birzai
Hollanda, Enschede
...Sığır Et İsimleri: Bebek Top - Kangal Biftek Blade Steak (Pot Roast) - Sukadelap Brisket - Göğüs (kas) Chuck - Omuz/Alt Kaburga Chuck Roast - Güveç Eti (sığır parçaları, kıyma eti) Chuck tender (petit tender) - Diamanthaas, Yahudi bifteği Club Steak (Ayrıca NY Steak veya Strip Steak olarak da bilinir) - Entrecôte Delmonico Steak - Ribeye Eye of Round - Arka Kısım (Rosbif) Flank Steak/Et...
Finlandiya, Turku
Gerçekten Küresel Bir Perspektiften, Ürünleri Avrupa'nın, Kuzey ve Güney Amerika'nın ve Uzak Doğu'nun Ana Üretim Alanlarında Temin Ediyoruz. Ana Ürün Gruplarımız Palm Kernal Oil, Palm Oil, Rapeseed Oil, Soybean Oil, Sunflower Oil, Blends, Corn Oil, Cottonseed Oil, High Oleic Sunflower Oil, Poultry, Pork, Beef, Fish, French Fries, Vegetables, Soft Drinks ve Dairy'dir. Bir Gıda ve Yağ Tedarik Şirke...
Belçika, Beringen
Sb-Trading (BVBA), 2016 yılında kurulan ve Belçika merkezli bir ticaret şirketidir. Şirket, içecekler, şekerlemeler ve tatlılar, süt tozları, etler ve diğer ürünler dahil olmak üzere, gıda ve gıda dışı hızlı tüketim mallarının (FMCG) dünya genelinde satışında uzmanlaşmıştır. Portföyümüzde, aşağıdaki gibi tanınmış markalardan ve çok talep gören ürünlerden oluşan geniş bir yelpaze bulunmaktadır: - ...
Fransa, Boulogne-Billancourt
...Provence'nin kalbinde yer alan Domaine d'Estoublon, 1489'dan beri şarap ve zeytinyağı üretmektedir. Château'nun kırmızı şarabı, AOP Baux de Provence altında üretilen bir Cabernet Sauvignon ve Mourvèdre karışımıdır. Renk tonu, yakut ve nar çiçeği arasında yoğun bir şekilde yer alır. Güçlü ve karmaşık burun, erik, böğürtlen reçeli, kavrulmuş kakao, tatlı baharatlar ve sedir aromalarını ortaya çıkarır. Bu şarap, bir parça sığır eti, biber soslu bir ördek göğsü veya bir kuzu omuzu ile mükemmel bir uyum sağlayacaktır.
Hollanda, Ottersum
... Domuz Karnı - Ribbed, Derili Donmuş Domuz Kaburga - Donmuş Domuz Sırt Yağı - Donmuş Domuz Kesim Yağı - Donmuş Domuz Tenderloin - Donmuş Domuz Arka Ayakları - Donmuş Domuz Kulak Kapağı - Donmuş Domuz Böbrekleri - Sığır Üst Kısım Kemiksiz - Sığır Üst Kısım Donmuş - Donmuş Domuz Sırt Kemiği - Donmuş Domuz Sırt Derisi - Donmuş Domuz Bacağı Kemiksiz - Donmuş Domuz Yarım Karkas...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play