...Bife Angosto
Kızarmış Sığır Eti
Lomo Bajo
Sahte Fileto
Tenderloin ile Karşılaştırma
Kökenler: Arjantin, Uruguay, Brezilya, Avustralya, İrlanda ve Polonya
Saklama sıcaklıkları: Soğutulmuş -1º/+2º ve dondurulmuş -18º
Tür: Sığır
Kalite: Yüksek Kalite Sığır Eti
Raf ömrü: Soğutulmuş 120 gün / Dondurulmuş 18 ay
IRK: Angus / Hereford
Parça başına ağırlık: 3,5 ila 6,0 kg
Kalibre: 3,5 ila 4,0 kg - 4 ila 5 kg ve +5 kg...
Gerçekten Küresel Bir Perspektiften, Ürünleri Avrupa'nın, Kuzey ve Güney Amerika'nın ve Uzak Doğu'nun Ana Üretim Alanlarında Temin Ediyoruz. Ana Ürün Gruplarımız Palm Kernal Oil, Palm Oil, Rapeseed Oil, Soybean Oil, Sunflower Oil, Blends, Corn Oil, Cottonseed Oil, High Oleic Sunflower Oil, Poultry, Pork, Beef, Fish, French Fries, Vegetables, Soft Drinks ve Dairy'dir.
Bir Gıda ve Yağ Tedarik Şirke...
...Scotch fillet biftek, kemiksiz sığır kaburga setinden hazırlanır. Scotch fillet, hayvanın sırtında bulunur ve striploin (sırttan) chuck'a kadar uzanır. Hayvanın hareket ettirilmesi gibi ağır işlere maruz kalmayan bir 'destek' kası olduğundan, scotch fillet biftekleri yumuşak, lezzetli ve nemlidir ve ince dilimlendiğinde hızlı sıcak pişirme yöntemleri, örneğin tavada kızartma, mangalda pişirme veya wok'ta soteleme ile en iyi sonuçları verir.