Almanya, Heidelberg
...Isıl işlem görmüş çemen tozu, çeşitli mutfak uygulamaları için uygun sarı renkte bir toz sunmaktadır.
Fransa, Maubeuge
...Müşterilerinizi bu baharat karışımıyla tipik bir Hint atmosferine sokun; bu karışım, lezzetli köri soslu sosisler yapmanızı sağlayacak. Bu baharat karışımı, sosislerinize tipik bir "Hint" tadı verecek. Köri soslu sosis karışımı, Hindistan BBQ'nuzda yer alacak mı? Köri tozu, içindeki baharat kombinasyonu nedeniyle benzersiz bir lezzete sahiptir. Kimyon veya zerdeçal gibi baharatlar, köriye derin...
Birleşik Krallık, Basildon
...Orta sıcaklıkta bir köri tozu karışımı, kurutulmuş baharatların homojen bir karışımından oluşur. Derin sarı, akışkan bir toz, topaklar veya büyük parçalar içermez. Karakteristik aromatik köri aroması, hoş bir köri baharat tadı ve sıcaklık ile birlikte gelir. Ürün Grubu: Baharatlar & Otlar Kategori: Karışım Tür: Toz Doğa: Doğal...
Bulgaristan, Sofia
...Kanser, solunum hastalıkları ve kas ağrıları tedavisi açısından zaten listelenen potansiyel faydaların yanı sıra, hardal tohumları ve tozları cilt ve saç kalitesini artırır. Hardal tozu gibi, hardal tohumları da yemekleri ve baharat karışımlarını zenginleştirmek için mükemmeldir. Hardal üretiminde, et ve balık için marineler hazırlanmasında ve çeşitli soslar ile salata sosları için kullanılır. Ambalaj: 500g, 1kg ve dökme...
Almanya, Bad Bentheim
... magnezyum ve kalsiyum gibi mineraller de içermektedir. Ayrıca, limon kabuğu potasyum ve beta-karoten de içermektedir. Bu tozda limon kabuğunun hem sarı hem de beyaz kısımları kullanılmakta olup, bu da ona acı bir tat verebilir. Yüksek C vitamini içeriği ve mevcut flavonoidlerin birleşimi, bu ürünün herhangi bir öğüne sağlıklı bir ek olmasını sağlamaktadır. Bu limon kabuğu tozu, salatalar, tatlılar, fırın ürünleri ve et yemekleri gibi birçok farklı yemeğe eklenebilir. Bu taze baharat ayrıca çayda da sıkça kullanılmaktadır.
... ve zerdeçal, domates tozu), siyah trüf, lezzet artırıcı, asidite düzenleyici (sitrik asit), antioksidan (askorbik asit), tuz, kalsiyum klorür, peynir mayası, laktik ferment, koruyucular: lizozim (yumurtadan elde edilen), Natamisin kabuk üzerinde. Lezzet: Yoğun Aroma: Trüf aromasıyla koyun peynirine özgü. Renk: Siyah trüf ezmesi damarlarıyla birlikte soluk sarı. Kıvam: Sert Tüketimden önce peynir kabuğunu çıkarın.
İspanya, Málaga
... dökme olarak geniş bir teslimat seçeneği yelpazemiz bulunmaktadır: Safran İpliği, Safran Tozu, Geleneksel safrana doğal ve sağlıklı bir alternatif olan Doğal Safran Ekstraktı çözünür tozu, PCT Uluslararası Patent Başvurusu altında, %100 doğal, Safran İpliklerinden elde edilen gıda boyası (sarı / turuncu) ve %100 Doğal Baharat (Safran baharat karışımı).

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play