Macaristan, Budapest
...Sarımsak granülleri, tozu ve dilimleri, dünya mutfaklarında vazgeçilmez malzemelerdir. Sarımsak, geniş bir tuzlu yemek yelpazesini tamamlayan çok yönlü tadıyla bilinir. Granüller ve toz, makarna soslarında, kızartmalarda ve Hint mutfağında kullanılırken, dilimler fırınlanmış patates cipslerine eşsiz bir tat katar. Kalitelerini korumak için sarımsak ürünleri, hava geçirmez kaplarda, ışık ve nemden uzak bir yerde saklanmalıdır.
İspanya, Pedro Muñoz
...Ajo Negro başlıkları 2 adet torba Doğal taze sarımsak ile hazırlanmış üründür. Katkı maddesi yoktur. Renk: Siyah Aroma: Meyvemsi Tat: Tatlı. Meyan kökü, kuru erik notaları. Ağırlık net yaklaşık: 80 gr. Olgunlaşmış bir meyve gibi doğrudan tüketim için. Gastronomi için gurme ürünü, otelcilik, meyve sebze dükkanları, doğal ürünler dükkanları, diyetisyenler, gıda mağazaları, catering, küçük ve büyük süpermarketler veya taze sarımsak kullanan diğer yerler için. Mutfakta baharat veya yan ürün olarak kullanılabilir.
...Tarım sektöründeki derin kökleri sayesinde, FlevoTrade yüksek kaliteli sarımsak üreticilerinden oluşan güvenilir bir ağ kurmuştur. Bu ağ sayesinde, FlevoTrade sarımsağın kalitesini ve tedarik zincirindeki etkinliği güvence altına alabilmektedir.
İspanya, Las pedroñeras
İspanya, Bigastro-Alicante
...AMEFRUITS, ANDALUCIA VE CASTILLA LA MANCHA BÖLGELERİNDE 400 HA'DAN FAZLA (1000 DÖNÜMDEN FAZLA) SARIMSAK PLANTASYONUNA SAHİPTİR. SARIMSAK HASAT EDİLDİKTEN SONRA, LAS PEDROÑERAS VE EL PEDERNOSO (CUENCA BÖLGESİ) ARASINDA BULUNAN ÜRETİM MERKEZİMİZ "EL PEDREGAL"'A GÖNDERİLİR. EL PEDREGAL'DE SINIFLANDIRMA SÜRECİNDEN SONRA SARIMSAĞI, MODERN TESİSLERE SAHİP OLDUĞUMUZ VE SEÇİM, SINIFLANDIRMA, DEPOLAMA VE...
Almanya, Hamburg
..."Beyaz Sarımsak", çünkü bu isimle anılan özel bir sarımsak türü yoktur. Sarımsak, genel olarak soğan bitkisi olan ve yüzlerce farklı çeşidi bulunan, her birinin kendine özgü özellikleri olan bir bitkidir. Sarımsak başları tipik olarak, kağıt benzeri beyaz veya pembe bir kabukla kaplı birkaç ayrı dişten oluşur. Sarımsağın tadı ve aroması, çeşidine ve sarımsağın yaşına bağlı olarak hafif ve tatlıdan keskin ve baharatlıya kadar değişiklik gösterebilir.
Almanya, Erndtebruck
...Menşei: Almanya Boyutlar 4.5cm-5.0cm, 5.0cm-5.5cm, 5.5cm-6.0cm, 6.5cm ve üzeri Çeşitler Saf beyaz sarımsak (Süper beyaz sarımsak) Normal beyaz sarımsak (kırmızı sarımsak/mor sarımsak) Tedarik dönemi Yıl boyunca Yıllık tedarik kapasitesi 100.000 MTS İhracat standardı ve kalitesi Kök yok, temiz, siyah küf yok, kırık yok, kabukta çatlak yok, içte filizlenme yok, böcek veya mantar yok. Ağırlık...
Fransa, Graulhet
...30 veya 60g'lık kavanozlarda mevcut Siyah sarımsak, Asya'da yüzyıllardır kullanılan bir yöntemle, Lautrec pembe sarımsağından buharda pişirilerek elde edilir. Bunun için, taze sarımsak başları kapalı bir kapta, en az 2 hafta boyunca, %60 ile %70 arasında bir sıcaklıkta nemli bir atmosferde bekletilir ve ardından serin bir yerde olgunlaştırılır. Ağızda yumuşak ve eriyen bir tat bırakan siyah...
...La Maison de l'Ail Noir, siyah sarımsak bazlı çeşitli ürünlerin üretimi ve dağıtımı konusunda uzmanlaşmıştır. Bu ürünler arasında siyah sarımsak dişleri, başları, siyah sarımsak ezmesi, sarımsaklı kavrulmuş yer fıstığı, sarımsaklı kaju fıstığı, Olivade, sarımsaklı kurabiyeler, uskumru rilletleri ve domuz sucuğu ile domuz terrinesi vb. bulunmaktadır. La Maison de l'Ail Noir, beyaz etiketli ürünler...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play