... alisin, dialil disülfid ve dialil trisülfid gibi kükürt bileşenlerini içerir.
Temel sarımsak yağının, antimikrobiyal, antiviral ve antifungal özellikler gibi birçok tıbbi özelliği vardır. Ayrıca, kolesterol, kan basıncı ve kan şekeri seviyelerini azaltmaya yardımcı olduğu gösterilmiştir. Ek olarak, anti-inflamatuar ve antioksidan özelliklere sahip olduğuna inanılmaktadır.
Botanik Adı: allium sativum
INCI: Allium Sativum Bulb oil
Aile: Liliaceae
Kullanılan kısım: Baş
CAS: 8000-78-0...
...Sarımsak (Allium sativum), Allium ailesinin bir üyesidir. Dünyanın dört bir yanında mutfaklarda yaygın olarak kullanılan ve sevilen bir bitkidir.
Özverili üreticilerle yaptığımız iş birlikleri sayesinde, küresel bağlantılar kurduk ve müşterinin isteğine ve ülkeye uygun sarımsak sunabiliyoruz.
...Sarımsak Tozu, sarımsak başlarının kurutulması ve ardından bir öğütme işlemi ile hazırlanan ince bir tozdur. Kökeninin Botanik Adlandırması: Allium Sativum. Kurutulmuş sarımsak başı, öğütme işleminden sonra ince bir toz haline getirilir. %100 hava ile kurutulmuş sarımsak.
Sıvı Sarımsak Ekstresi, Yağda Çözünebilen ve/veya sulu (Suda Çözünebilen) formda mevcuttur.
Kökeninin Botanik Adlandırması: Allium Sativum...
...Sertifikalı sarımsak tohumları (Allium Sativum) Edenrose çeşidi. Güneybatı bölgesinin sembolü olan "Lautrec sarımsağı" tipi olarak adlandırılan bir çeşit. Beyaz soğanlar, pembe çizgili dişler, beyaz iç kısım. Bu pembe sarımsak çeşidi, hem Sonbahar hem de İlkbahar'da ekilebilir*. Sarımsak, 20 kg'lık torbalarda paketlenmiştir. Talep üzerine başka paketleme seçenekleri de mevcuttur. Ekim ayından Mart ayına kadar satış. * Ekim ve hasat dönemleri, ülkeler ve ekim bölgelerine göre değişkenlik gösterebilen bilgilendirme amaçlı verilmiştir.
...Sarımsak yağı, soğan ailesinin bir üyesi olan sarımsaktan elde edilen bir bitkisel yağdır. Latince adı Allium sativum olan sarımsak, tropikal bölgelerde yetişir ve keskin bir aromaya sahiptir. Sarımsak, özellikle mutfak uygulamalarında sıkça tercih edilmektedir.
Ayrıca, içerdiği vitaminler sayesinde cilt bakımında da kullanılabilir. Geniş kullanım alanları sayesinde en çok tüketilen bitkisel...
...Sarımsak (Allium sativum) VehGro'nun organik sarımsak tozu %100 doğaldır, katkı maddesi içermez. Sarımsak tozu, kurutulmuş ve öğütülmüş sarıstır. Sarımsak sadece harika bir baharat değil, aynı zamanda sağlık için de çok faydalıdır. Vitaminler ve mineraller açısından zengin bir kaynaktır. Sarımsak tozu, taze sarımsaktan biraz daha hafif bir lezzete sahiptir, ancak oldukça yoğundur. Bu nedenle, bir yemeği tatlandırmak için sadece biraz kullanmak yeterlidir! Serin, kuru ve karanlık bir yerde saklayın. Satın aldıktan sonra bir yıl içinde tüketin.
...Kalite: gıda için
İşlenmiş bitki kısmı: yumru
Ekstraksiyon aracı: etanol ve su
Taşıyıcı madde: maltodekstrin
Bilimsel adı: Allium Sativum L
Ürünlerimiz toptan satış olarak sunulmaktadır. Çoğu ürünümüzde minimum sipariş miktarı 25 kg'dır. Numuneler sağlanabilir.
Ayrıca, Plants2Market ORGANİK ve HACCP sertifikalıdır ve Eylül 2023 sonundan itibaren DIN EN ISO 9001:2015 ilk sertifikasına sahiptir...
...Latin adı Allium Sativum olan organik sarımsak, Liliaceae familyasına ait çok yıllık bir sebze bitkisidir. Birkaç dişten oluşan sarımsak başı, tüketilen kısımdır. FRDP, İspanya'da organik sarımsak için tarım zincirleri kurmaktadır; bu sarımsak, titizlikle seçilmiş çiftçilerimiz tarafından açık alanda yetiştirilmektedir. Fabrikaya ulaştığında, sarımsak sıralanacak, kurutulacak, yıkanacak, kesilecek ve ardından IQF olarak dondurulacaktır.
Organik tarım ürünü sarımsak: %100
Toplam enerji: 124 Kcal 527 kJ
Lif: 2.7 g
Protein: 5.4 g
Tuz: İzler...
...Farklı kesim ve çeşitlerde sarımsakSarımsak (Allium sativum), zambakgiller familyasına aittir ve soğan ile akrabadır.
Sarımsağı salamura ve derin dondurulmuş olarak sunuyoruz.
Fıçı içinde salamura paketlenmiş sarımsak için aşağıdaki kalibreleri sunuyoruz:
Supersmall >501 Adet/Kg
Small 481-500 Adet/Kg
Medium 281-480 Adet/Kg
Dondurulmuş sarımsağı aşağıdaki formlarda sunabiliyoruz:
Bütün dişler
Küpler halinde
Sarımsak otu
Tabletler
...
Herbiolys Laboratoire, 2004 yılında bitki dünyasına tutkulu botanikçiler, etnobotanikçiler ve toplayıcıların buluşmasıyla doğmuştur. Fransız florasından elde edilen organik taze bitki özleri konusunda uzmanlaşan laboratuvar, üretiminde özgün bir yöntem benimsemiştir: Şirketin bağlı toplayıcı üreticileri tarafından toplanan bitkiler, tüm özelliklerini ve enerji potansiyelini korumak amacıyla toplam...
...Siyah sarımsak, sadece kontrollü sıcaklık değişimleri, hava nem oranı ve atmosferik basınç değişiklikleri ile belirli bir süre boyunca fermente edilmiş taze sarımsaktır (Allium sativum L.). Bu süreç, dişleri beyazdan koyu renge dönüştürür, onlara tatlı bir lezzet kazandırır ve çiğneme dokusunu jelatinimsi hale getirir.
Beyaz sarımsaktan siyah sarımsağa dönüşüm süreci tamamen fiziksel ve doğaldır...