İtalya, Dorgali
...Pastörize koyun sütü ile tane karabiberin cesaretini birleştiren bir peynir. Minimum 120 gün olgunlaşma süresine sahip olan bu yarı sert peynir, yaklaşık 16 kg ağırlığında geniş ve alçak şekillerde sunulmakta olup, zengin ve orta derecede baharatlı bir tat deneyimi sunmaktadır. Bir yemeğin sonunda veya yemeklerinizi zenginleştirmek için bir sos olarak mükemmel bir seçim olan Pecorino Pepato...
Fransa, Marseille
...İtalya'nın orta güney kesiminden ve adalardan gelen tipik bir peynir, tam yağlı koyun sütü ile yapılır, taze ve bitkisel veya hayvansal (kuzu veya oğlak) peynir mayası ile pıhtılaştırılır, birkaç ay olgunlaştırıldığında tuzlu ve aromatik bir hale gelir, daha uzun bir olgunlaşma süresi varsa karakteristik baharatlı bir tat kazanır; Birçok çeşit mevcuttur: pecorino Romano, pecorino Sarde, pecorino toscano ve pecorino Sicilien.
Fransa, Pessac
...Pecorino, Fiore Sardo, Keçi Peyniri, Pecorino Kreması, Dağ Peynirleri...
Özelleştirilmiş yazılım tasarımı ve geliştirilmesi. Kağıt arşivlerinin saklanmasının dijital olarak değiştirilmesi.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play