İspanya, Orkoien-Navarra
...İçindekiler BUĞDAY unu*, BUĞDAY şurubu*, Hidrojenlenmemiş bitkisel yağlar ve yağlar* (ayçiçeği*, kakao*), SUSAM tohumları*, YUMURTA*, aroma (doğal vanilya ekstresi*) ve Kabartma maddesi (amonyum bikarbonat). KAMUT İçindekiler KAMUT BUĞDAY unu*, SUSAM tohumları*, Pirinç şurubu*, Hidrojenlenmemiş bitkisel yağlar ve yağlar* (ayçiçeği*, kakao*), YUMURTA*, SOYA unu*, aroma (doğal vanilya ekstresi...
...SOYULMUŞ SUSAM ÜRETİMİ...
Eşleşen ürünler
SUSAM - SOYULMUŞ SUSAM
SUSAM - SOYULMUŞ SUSAM
Türkiye, Istanbul
...%25 tahini - %75 pekmez karıştırılmaktadır. The Mill tahini ve pekmez ürünleri cam kavanozlarda mevcuttur ve 24 ay raf ömrüne sahiptir. Tahini helvası kış aylarında enerji sağlayan yiyeceklerden biridir ve kalsiyum ve demir açısından çok zengin olan susam içeriği ile vücut için oldukça faydalıdır. The Mill tahini helvası koruyucu madde içermez. PET kaplarda mevcut: 500 g, 700 g Raf ömrü: 24 ay...
ufs.country_names.RU, Omsk
...Susam unu, vücut için birçok faydalı madde içerir. E, A, T, B (B1, B2, B3, B5, B6, B9) vitaminleri ile kalsiyum, çinko, fosfor, demir, magnezyum, selenyum gibi makro ve mikro elementlerin kaynağıdır. Çinko, beynin ve iskelet sisteminin, erkek ve kadın üreme sistemlerinin düzgün çalışması, fetüste çocuğun tam gelişimi ve saçın büyümesi ile sağlığı için gereklidir. Omega-3 ve omega-6 çoklu doymamış yağ asitleri (PUFA) açısından zengindir.
İspanya, Molina De Segura
...Lord Spices Group'un dökme susamı, her yemeğe zengin ve besleyici bir tat katan çok yönlü bir bileşendir. Yüz yılı aşkın bir süredir tohum üretiminde edindiğimiz deneyimle, en yüksek kalitede beyaz, altın ve siyah çeşitleriyle susam sunuyoruz. Susamımız GDO içermez ve Hindistan ile Türkiye'den gelmektedir, bu da tazeliğini ve otantik tadını garanti eder. Ekmeklerde, salatalarda ve çeşitli gurme yemeklerde kullanımı için idealdir ve şefler ile gıda şirketlerine mutfak yaratımları için temel bir bileşen sağlar.
Fransa, Aix En Provence
...emülsifiye edici: soya lesitini (GDO'suz). Arpa maltı özü, aroma: vanilya. Susam ve süt ürünleri kullanan bir atölyede üretilmiştir Ambalaj: kutu başına yaklaşık 14 üzümlü tost Net Ağırlık: 200g Besin özellikleri: 100g için ortalama besin değeri Enerji değeri: 1732 kJ yani 421 kcal Yağ: 10.5 g Bunun içinde doymuş yağ asitleri: 5.1 g Karbonhidrat: 68.8 g Bunun içinde şeker: 5.1 g Lif: 4 g Protein: 10.7 g Tuz: 1.2g...
...Ürün Bilgisi Son derece çeşitli nori karışımı, göründüğü kadar lezzetli. Bu yüksek kaliteli karışım, pirinç krakerleri ve yer fıstıklarından oluşmakta olup, otantik, orijinal bir Japon tarifine göre soya sosu ile nazikçe baharatlandırılmıştır. Kıtır, hafif ve basitçe lezzetli. İçindekiler Pirinç, soya sosu (soya fasulyesi, buğday, tuz), şeker, yer fıstığı, buğday unu, siyah soya fasulyesi, susam...
TOSK Global Ventures Limited, müşterilerimize kaliteli tarım ürünleri ve ticaret hizmetleri sunmak amacıyla kurulmuş İrlanda merkezli bir şirkettir. Dublin, İrlanda'daki en önemli Avrupa merkezlerinden birinde bulunmamız, tüm AB pazarlarına erişim sağlarken, dünya genelinde tedarik için gerekli kaynaklara sahip olmamızı sağlıyor. Afrika'nın çeşitli bölgelerinden tarım emtialarının ticaretine oda...
Fransa, Objat
...Malzemeler: buğday unu Menşei Fransa, karabuğday unu, su, fırın mayası, zeytinyağı, tuz, şeker, susam...
Fransa, Malataverne
...Susam, keten tohumu ve haşhaş tohumu ile üçgen şeklinde hamur işi. Fırında tepside hafifçe ısıtıldığında daha da lezzetli olur. İçindekiler: buğday unu, %29,63 tereyağı, modifiye mısır nişastası, %4,15 susam tohumu, %4,15 siyah susam tohumu, tuz, %2,02 haşhaş tohumu, doğal aroma (süt dahil), karabiber, süt proteinleri, dekstroz. Soya, fındık, badem, yumurta izleri içerebilir.
Tunus, Hammam Sousse
... versiyonunu tanıyor. Ancak, kuskusun özünde hızlı yiyeceklerin tam tersidir. El yapımıdır ve buna göre tadına varılır. Tunuslular, sütle ıslatılmış ve tarçın, portakal çiçeği suyu, şeker ve bademle tatlandırılmış çok ince, kabarık kuskus servis ederler. Libyalılar ve Mısırlılar da kuskusu tatlı olarak yer - ilki hurma, susam ve bal ile, ikincisi ise tereyağı, tarçın, krema ve kuru üzüm ile. Ne ile birlikte servis edilirse edilsin, kuskusun en önemli yönü topluca sunulmasıdır. Paylaşılması ve kahkaha ve sohbetle birlikte tadına varılması amaçlanmıştır.
Fransa, Rabastens
...Susam, Arap zamkı, hibiskus sabdariffa, yer fıstığı (kaplan fıstığı) WEST COAST EUROPE'un Batı Afrika, Madagaskar, Meksika ve Sri Lanka'dan pazarladığı başlıca ürünlerdir. Chia, kabak çekirdeği, amarant, kinoa yakında Meksika ve Güney Amerika'dan WEST COAST EUROPE'un teklifine katılacak. Bugüne kadar WEST COAST EUROPE, Amerika Birleşik Devletleri, Meksika ve Batı Avrupa'daki ithalatçı/dağıtıcı...
Almanya, Lüdenscheid
...Kullanım: ızgara et, ekmek, sebze, dip, soslar, marine, güveçler Malzemeler: Pizza/domates pul biber (domates püresi konsantresi, mısır nişastası), köri (kişniş, zerdeçal, çemen, biber, kimyon, zencefil, sarımsak, pirinç unu, tuz), biber, baharat karışımı (havuç, yer elması, maydanoz, taze soğan, kereviz), havuç, sarımsak, domates, soğan, deniz tuzu, pul biber (hardal ve susam izleri içerebilir) Kullanım: ızgara et, ekmek, sebze, dip, soslar, marine, güveçler Şimdi ...
Fransa, Grigny
...İçindekiler: Buğday unu -%30, sebzeler (biber, mor soğan) -%20, sığır eti -%19, su, yağlı kısım -%8, soya sosu (su, soya fasulyesi, buğday, tuz), ayçiçek yağı, tuz, şeker, beyaz şarap, glutamat, susam yağı, karabiber, toz zencefil, tapioka nişastası, E412 guar sakızı. 100g ürün için ortalama besin değerleri: Enerji 820kJ /196kcal, yağ 8,0g (doymuş yağ asitleri 2,4g), karbonhidrat 21,96g (şeker...
İtalya, Mortara
...* (Boletus Edulis ve ilgili grubu) (3,7%). *Malzeme (kurutulmuş/liofilize). ÜRETİMİ YAPILAN TESİSTE KULLANILAN: KEREVİZ, SUSAM TOHUMU, HARDAL, SOYA. 100 g için besin değerleri: Enerji: 335 kcal / 1403 kJ Yağ: 1,0 g - Doymuş yağ asitleri: 0,2 g Karbonhidrat: 74,0 g - Şekerler: 0,4 g Lif: 1,1 g Protein: 7,3 g Tuz: 2,5 g Porsiyon: 2/3...
Fransa, Olivet
...Referans 3421557111006 menşei: AB/AB dışı. Fransa'da üretilmiştir Sertifika: FR-BIO-01 İçindekiler: tahıl flakeleri*(yulaf*, buğday*, arpa*, çavdar*), açık kahverengi şeker*, tahıl puffları*(pirinç*, arpa maltı*, buğday*, yulaf*, şeker*, tuz), hidrojene edilmemiş palmiye yağı*, buğday şurubu*, kırmızı meyveler*3.5%(çilek*, frambuaz*, yaban mersini*), buğday unu*T65, badem*, hindistancevizi*, tam susam*, mısır yaprakları*. *organik tarımdan elde edilmiştir.
Fransa, Saint Orens De Gameville
...kakao yağı, SÜT tozu, kakao çekirdekleri, emülgatör soya lesitini, vanilya), badem, susam pralin (susam, şeker, emülgatör soya lesitini, vanilya), BADEM, kakao yağı, FINDIK, beyaz çikolata (şeker, kakao yağı, SÜT tozu, emülgatör soya lesitini, vanilya özü), toz şeker, ince kırılmış bisküvi (BUĞDAY unu, şeker, anhidrit süt yağı, süt şekeri, süt proteinleri, tuz, malt özü (arpa), kabartma tozu sodyum bikarbonat), KREM, ince kırılmış bisküvi (BUĞDAY unu). Net Ağırlık: 250g Saklama Koşulları: Işıktan ve nemden koruyun. Boyutlar (UxlxY cm): 8x8x8...
Fransa, Bayonne
...Baget, rustik bir görünüme sahip, çıtır bir kabuğa sahip, ucu sivri ve keten tohumu, susam ve haşhaş tohumu ile cömertçe kaplanmış bir ekmektir. Olağanüstü, aromatik ve besleyici bir tada sahip bir ekmek. Lif açısından zengin ve protein kaynağıdır. İç kısmında ayçiçeği tohumu ve yulaf ezmesi gibi diğer tohumların bulunduğu, altın rengi bir ton ve buğday unu ile kavrulmuş maltın tüm lezzetini...
Fransa, Cournon D'auvergne
...Ispanak* (58%), patates*, ayçiçek yağı*, pişirme suyu, kavrulmuş tam susam, soya sosu* (Su, Soya Fasulyesi*, Tuz, Alkol*, Koji (Aspergillus oryzae)), balsamik sirke* (şarap sirkesi*, pişirilmiş üzüm suyu*), limon suyu*, tuz, pirinç unu*, sarımsak*, kişniş*, zencefil*. * Organik Tarım ürünüdür - Alerjenler Vejetaryenler için uygundur Kullanım önerileri Tahıllı ekmek dilimlerinin üzerine sürmek...
Polonya, Wrocław
...İçindekiler: buğday unu, şeker %21, bitkisel yağ (palmiye, kanola), patates nişastası, elma püresi %4 (koruyucu: potasyum sorbat içerir), invert şeker şurubu, yumurta, yağsız süt tozu, kabartma maddeleri: sodyum karbonatları ve amonyum karbonatları; tuz, aroma, tarçın %0.1. Tesisin kullandığı: susam, soya, sülfatlar, yer fıstığı, diğer kuruyemişler. Şehir: Gdansk...
İtalya, S.spirito Di Bari
...AÇIKLAMA İNCELEMELER (0) İçindekiler: İNCİR (28%) (kurutulmuş incir, pirinç unu) – BAL – ŞEKER – Badem (17%) – SUSAM – YUMURTA AKI – İNÜLİN – MALTODESTRİN – SOYA UNU – MISIR NİŞASTASI – AROMA İçerebilir: FISTIK – KABUKLU MEYVELER – SÜT 1 BAR – TAZELİK SÜRESİ 6 AY 100gr ürün başına besin değerleri...
Senegal, Dakar
...Aloe vera, pirinç unu, portakal çiçeği, karpuz yağı, esansiyel yağlar içeren nemlendirici ve matlaştırıcı gündüz kremi. İçerik: Hidrolatlar - Gülhatmi, Portakal çiçeği, Çay ağacı, Kekik. Esansiyel yağlar: Palmarosa, Gülhatmi. Aloe vera jeli, Guar sakızı, Akasya sakızı, Palm yağı, Susam yağı, Kuşburnu yağı, Silika mikrosferleri, Salatalık ekstresi, Bitkisel salisilik asit, Doğal koruyucular.
Fransa, Furiani
...İçindekiler: mısır unu, buğday unu, keten tohumu, ayçiçeği tohumu, tereyağı, haşhaş tohumu, susam, Provence otları, kabak çekirdeği, şeker, tuz. Ağırlık: 130g Referans: CRAKGRAI Ağırlık: 130g...
Almanya, Niederkrüchten
...Kalite: konvansiyonel, Organik Menşei: Avusturya Kullanım: Fırıncılık, Tatlılar Özellikler: Susam unu büyük ölçüde tatsızdır ve kurabiye, kek ve tatlı ekmeklerin hazırlanmasında mükemmel bir şekilde kullanılabilir – son ürüne hafif fındıksı bir tat katar. Glutensiz un, düşük karbonhidrat içeriği ve yüksek kaliteli protein ile lif açısından zengin olması gibi birçok avantaj sunar. Bu olumlu özelliklerin yanı sıra, un vücudumuza demir, magnezyum ve çinko gibi önemli mineraller sağlar.
Fransa, Les Pavillons-Sous-Bois
...Pain Americana 4.5" susamlı (1003) 12 parça x 77g İçindekiler Buğday unu, su, şeker, maya, ayçiçek yağı, susam tohumları (2%), tuz, koruyucu (E282), emülgatör (E481, E472e), un işleme maddesi (E300).
...Mini Sicilya Cannoli Wafleri Malzemeler: Yumuşak buğday unu türü "00", şarap, şeker, rafine domuz yağı, bütün pastörize yumurtalar, tuz, şekersiz kakao tozu, aromalar. Kuruyemiş, süt, soya, susam izleri içerebilir.
Yunanistan, Kalybia
Belçika, Roeselare
Molens Joye, zanaat fırıncıları ve bisküvi üreticileri için modern bir un değirmenidir (BRC kalite sertifikası sahibidir). Bizde tüm fırıncılık ihtiyaçlarınızı bulabilirsiniz. Buğday unu, buğday irmiği, çavdar unu, çavdar irmiği, spelt unu ve spelt irmiği satışı yapmaktayız. Uzmanlık alanlarımız: çok tahıllı, tam buğday, spelt, ayçiçeği tohumu, keten tohumu, susam tohumu, kabak çekirdeği, darı...
Fransa, Levallois-Perret
... yelpazenizi genişletmek için mükemmeldir. Aromasız ve koruyucusuz geniş bir lezzet seçeneği sunuyoruz: vanilya, hindistancevizi, mango, antep fıstığı, susam, matcha ve ahududu. Dondurmalarımız ve sorbelerimiz, yumuşak pirinç unu hamuruna sarılmıştır. İhtiyaçlarınızı tartışmak için hemen bizimle iletişime geçin!
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play