Türkiye, Istanbul
...Krem patisyeri tozu pastacılıkta keklerde, profiterolde, krosant ve buna benzer ürünlerde dolgu malzemesi olarak kullanılır. Hijyeni ve kullanım kolaylığı olan bir üründür Menşe: Türkiye Form: toz Uygulama: pastacılık, şekerleme Ambalaj 1 kg poşet x 10= koli & 10 kiloluk torbalar: Raf ömrü: 1 sene saklama: serin ve kuru yerde saklayınız ...
Türkiye, Istanbul
...304 kalite paslanmaz çelikten üretilmiştir. Taban için 2 ve çizme yanı için 3 toplam 5 adet fırçası vardır. Taban için ayrı dezenfektan girişi vardır. Otomatik çalışma sistemine sahiptir. Tasarımı hijyeni sağlayacak şekilde yapılmıştır. Çok dayanıklı yapıya sahiptir. Elektronik kontrol üniteleri su geçirmez ve kilitli bir kutuda bulunur. Yandaki bariyerlerden destek alarak fırçaların arasından geçiş yapılır. Çizme yanları ve tabanları aynı anda temizlenir, geçiş ve ayak dezenfektasyonu tamamlanır. IP 65 korumalıdır. 380 volt enerji girişlidir.
Türkiye, Istanbul
... şu ekipmanları kapsamaktadır: boyler, buhar kazanı, genleşme tankı, hidrofor tankı, kalorifer kazanı, kazan daireleri, kızgın yağ kazanı, kompresör ve hava tankı ve otoklav. Spesifik muayene hizmetleri başlıca şu konuları kapsamaktadır: asansörler, gıda hijyeni, tahribatsız muayene, tesisat kontrolleri, yapı ve inşaat iskeleleri, yürüyen merdivenler ve bantlar, çelik halat tahribatsız muayenesi ve yangın tesisatı.
Türkiye, Https://www.google.com.tr/search?client=safari&hl=tr-Tr
... ETMEKTEDIR. ÜRETIMIMIZ OLAN TÜM DERMATOLOJIK ÜRÜNLERIMIZ , FDA(AMERIKAN İLAÇ VE GIDA DAIRESI) , COLİPA (AVRUPA KOZMEIK AJANSI) VE SAĞLIK BAKANLIĞININ UYGUN GÖRDÜĞÜ YÖNERGELER IŞIĞINDA DÜNYA STANDARTLARINDA MODERN TESISLERIMIZDE ÜRETILMEKTEDIR. TITIZLIKLE YÜRÜTÜLEN ÜRETIM AŞAMASI AMBALAJLAMA SÜRECINE KADAR ALANINDA UZMAN KONTROLÖRLERI TARAFINDAN TAKIP EDILMEKTEDIR. ÜRETIM KALITESI VE HIJYENI ÜRETIM...
Türkiye, Isparta
... etmiş olduğu TS ISO EN 9001 ve TS EN ISO 22000 Gıda Güvenliği sertifikalarıyla kaliteye ve insana verdiği önemi belgelendirmiş toplam kalite yönetim sistemi anlayışını benimsemiştir. Üretimin her aşamasında hijyeni ön planda tuttuğumuz ve bunu vazgeçilmez bir ilke olarak kabul ettiğimiz tesislerimizde meyva aromalı içecek tozu üretimine gerek personel gerekse teknolojiye yaptığımız yatırımlarla...
...Helva üretimiyle başladık iş hayatımıza. Tarih 1969. O tarihten bugüne Emek'ten Sağlık prensibinden hiç taviz vermeden geldik bugünlere. Kendi konularında deneyimli personelimizi gıda üretimi ve hijyeni konularında sürekli eğittik. Konya'dan başlayan üretim hiyakemiz; helva, tahin, reçel ve kakaolu fındıklı krema çeşitleri ile şenlenerek devam ediyor. Kalite kontrol ve hijyen yönetimine özellikle...
... temizlik deterjanları konusunda 1977 yılından bu yana üretim yapan ISO 9001kalite belgesine sahip deterjanda otorite bir kuruluştur. BODEX, MAXEM, Flore Max, Altın Damla ve BODUR-LUX markalarıyla,mutfak hijyeni, genel temizlik ve bakım, kişisel bakım, endüstriyel hijyen, tekstil kimyasalları, gıda hijyeni kimyasalları ve havuz kimyasalları ana gruplarında 200’e yakın çeşidiyle zengin bir ürün yelpazesine sahiptir. Doğal temizlik ürünlerinde Altın Damla markasını kullanan firma, inovasyon ürünlerle büyümeyi hedefliyor.
Türkiye, Ankara
... çalışmaları ile yemek sektörünün kalite çıtasını sürekli yukarı çeken bir firma olmak.VizyonumuzYemek sektöründe kaliteyi, hijyeni ve insan sağlığını önemseyen müşterilerin tercih ettiği firma olmak, sunduğu hizmetlerle sektöründe öncü olmak ve farklılık yaratmak.Detay :Köfteci Arif Usta Lezzette "a" kalite anlayışıyla 21 Eylül tarihinde Sıhhiye - Strazburg caddesinde muhteşem bir mekanda hizmete başlamıştır.Ekmeğinden hamuruna zeytinyağından ezmelerine kadar titiz bir çalışmanın soucunda ortaya çıkan lezzet ve keyif restaurant’ın bir taahhütü.Etlerimiz; Amasya ve Çorum bölgelerinde özel et işleme...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play