Almanya, Bad Bramstedt
...Aromatik Tzatziki baharat karışımımız, ızgara yemekler, ekmek, çiğ sebzeler, fırın patatesler ve etlerle birlikte harika bir lezzet sunar. Lor peyniri, yoğurt veya krema ile karıştırın ve isteğe bağlı olarak baharatlı veya taze salatalık, ince küpler halinde doğranmış ekleyin. Bir süre buzdolabında bekletmek aromayı yoğunlaştırır. Gyros, ızgara et veya ızgara sebzelerle mükemmel bir uyum sağlar, tipik Yunan lezzeti. İçerik: 60,00 g Ürün No: 390955...
Slovakya, Košice
...Tami-tatranské tereyağı 250g, Tatra Dağları'nın zengin tatlarını masanıza getiren premium kalitede bir tereyağıdır. En kaliteli kremadan üretilen bu tereyağı, en sevdiğiniz yemeklerin tadını artıran pürüzsüz ve kremsi bir doku sunar. İster taze ekmek üzerine sürün, ister hamur işlerinde kullanın, ister soslara ekleyin, Tami-tatranské tereyağı keyifli ve otantik bir tat deneyimi sağlar. Bu...
İtalya, Giuliano
Kırk yılı aşkın bir süredir, Di Rosa şekerleme sektöründe bir referans noktasıdır ve İtalyan zanaatkarlığını kaliteye olan tutku ile birleştiren geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır. Dünya çapında ihracata hazır 200'den fazla ürünle, Di Rosa sadece bir marka değil, aynı zamanda mükemmellik ve özgünlük garantisidir. Şirketimiz sadece yüksek kaliteli ürünler dağıtmakla kalmaz, aynı zamanda özel tat...
Bulgaristan, Otets Paisievo
... akışkan yağlı bir sıvıdır; eski fırıncılar bu baharatı ev yapımı ekmek pişirmek için kullanır. Kişniş uçucu yağı, kozmetik, tıp, aromaterapi, gıda ve ilaç sanayisi ile çay diyetinde kullanılır. Yöntem: Kişniş uçucu yağı, tohumların veya nadiren yeşil kütlenin buhar distilasyonu ile elde edilir. Koruyucu madde içermez, diğer yağlarla karıştırılmamıştır, %100 doğal ürün garantilidir. Aroma: Tatlı...
Estonya, Tallinn
Ukrayna, Lebedyn
...• Özellikle termal stresi azaltmak için gerekli yağ asitlerinin yüksek sindirilebilirliği ile dikkat çeker. • Depolama sırasında yağa stabilite sağlayan önemli miktarda tokoferol içerir. • Linoleik ve oleik olmak üzere yüksek miktarda esansiyel yağ asitleri ile karakterizedir - sırasıyla 9.0 ve 2.0. • Hoş bir ekmek benzeri aromaya sahiptir ve tüm tarımsal hayvanlar ve kümes hayvanları tarafından tüketilmektedir.
Türkiye, Istanbul
...yoğurt veya krep üzerine sos olarak kullanılabilir - Fırın tariflerinde lezzetlidir - Kullanışlı 1.6 kg'lık kavanozda gelir İçindekiler: Şeker, Buğday Unu, Bitkisel Yağlar, Glukoz Şurubu, Konsantre Süt, Şekerleme Şeker, Kakao Yağı, Düşük Yağlı Kakao Tozu, Emülgatör, Tuz, Aroma Vericiler. Besin Değerleri (100g başına): Enerji: 2269 kJ / 542 kcal, Yağ: 34.1 g, Karbonhidrat: 56.7 g, Protein: 7.1 g, Tuz: 0.23 g. Alerjenler: İçerir: Buğday, Süt, Soya. İçerebilir: Kuruyemiş, Yumurta. Saklama: Serin, kuru bir yerde saklayın. Açıldıktan sonra buzdolabında saklayın.
Belçika, Anderlecht
...":"%100 Doğal Zeytinyağı","2 years":"2 yıl","In the diet, olives can be eaten whole or chopped and added to pizzas and other dishes. The oil can be used as a dip for bread, for frying, or as a salad dressing.":"Diyetlerde zeytinler bütün olarak veya doğranmış olarak yenebilir ve pizzalara ve diğer yemeklere eklenebilir. Yağ, ekmek için bir sos, kızartma için veya salata sosu olarak kullanılabilir...
Almanya, Schoenebeck
...Organik Keten Tohumu Unumuzun çeşitli kullanım alanları vardır: Ekmek ve kraker, müsli, salata, sütlü tatlılar ve hatta köfte ve pane harçlarında. Organik Keten Tohumu Unumuz, gıda endüstrisinde çok yönlü bir şekilde kullanılabilir. Ekmek ve kraker gibi ürünler, Keten Tohumu Unu ile çok iyi uyum sağlar. Aynı zamanda, müsli, salata, sütlü tatlılar ve hatta köfte ve pane harçları için de mükemmel...
Fransa, Aubagne
...Bu endüstriyel el sabunu, "zencefilli ekmek" renginde toz formunda olmasıyla sıradışı bir üründür. Kimyasal çözücülerden arındırılmış bu bitkisel sabun, mikro boncuk etkisi yaratan odun talaşı içerir. Bu nedenle, ellerdeki çok yağlı kirler üzerinde özellikle etkilidir. Mikro boncukların aşındırıcı etkisini dengelemek için ekstra yağlayıcı maddeler eklenmiştir, böylece kullanım sonrası eller...
Fransa, Saint-Denis
...Fransız geleneklerine dayanan un ile üretilen bu seri, daha iyi saklama özelliklerine sahip yüksek kaliteli ürünler sunmaktadır. Düşük sıcaklıkta yavaş bir fermantasyon, aromaların gelişimi için gerekli tüm zamanı sağlar ve ince, çıtır bir kabukla çevrili, yağlı ve gözenekli bir iç yapının oluşmasına neden olur; bu da taş fırında pişirmenin sonucudur.
...Marine edilmiş yağlı köri - Doğal - deniz tuzu ile Özellikle tüm kümes hayvanı parçalarını ve şişleri, ayrıca sebzelerle ve kuzu eti ile mükemmel bir şekilde harmanlar. Sıcaklığı sevmeyen, ancak dengeli bir bileşim ve hafif meyvemsi bir nota tercih eden "klasik" Hint tadı tutkunları için özel olarak geliştirilmiştir. Eklenmiş alerjen yoktur*. Ayrıca ekmek ürünleri için de uygundur. Hela. Et...
Fransa, La Tessoualle
...alüminyum folyo, selofan film veya yağlı kağıt... İşte ekolojik ve sıfır atık bir alternatif! Yıkanabilir ve yeniden kullanılabilir olan bu ambalajlar, plastik filmi yerine geçer, çünkü istenen şekli alır ve soğuduktan sonra bu şekli korur. Gerçekten de, oda sıcaklığında şekil alabilen bu taze ambalaj, korumak istediğiniz kapların veya meyve, sebze, ekmek artıkları, kek veya peynir parçalarının şeklini...
Fransa, Gisay La Coudre
...İçindekiler: arı kovanlarımızdan bal, şeker, Fransız Bademi, Yumurta Akı, Réunion vanilyası, az yağlı ekmek. Gram başına fiyat, minimum 120 gr, istenen miktarı gram cinsinden doğrudan yazarak kutuya girin. Referans: NOUVRA...
Fransa, Objat
...Malzemeler: Badem, şekerlenmiş kavun (Fransa menşeli) (kavun, fruktoz glikoz şurubu, asit düzenleyici: sitrik asit), şeker, pudra şekeri, lavanta balı, invert şeker şurubu, glikoz şurubu, az yağlı ekmek (patates nişastası, su, ayçiçek yağı), doğal portakal çiçeği özü, şekerlenmiş portakal kabukları (portakal kabukları, fruktoz glikoz şurubu, şeker, koruyucu: E 202, asit düzenleyici: sitrik asit). Yumurta akları...
Fransa, Arles
...Confiserie d'Entrecasteaux El yapımı, ağızda eriyen lezzetli calissonlar. İçindekiler: Konserve meyveler (Armut, Kiraz ve Limon) Badem, şeker, yumurta akı, az yağlı ekmek (patates nişastası, ayçiçek yağı).
ufs.country_names.RU, Moscow
...Kimyonun hafif yakıcı bir tadı ve güçlü baharatlı bir aroması vardır. Tarihin derinliklerinden beri kimyon tohumları iştahı artırır ve sindirimi destekler; bu nedenle, kimyon yağlı et yemeklerinde (örneğin, domuz, kuzu veya yağ) ve sindirimi zor olan baklagillerde kullanılır. Kullanım Alanları Ekmek ve hamur işleri, ezmeler, çorbalar, et yemekleri, patates yemekleri. Tadım Ot-baharat 100 gr'daki Besin Değeri Protein (g / 100g)… 18 Yağ (g / 100g)… 22 Karbonhidrat (g / 100g)… 34 Enerji değeri (kcal / 100g)… 410...
...Gundel Tavalari - 1972'den beri orijinal, son derece dayanıklı, mükemmel kızartma, az yağlı pişirme, ısıyı tutan taban, PFOA içermiyor. 32 cm'lik düz tava, geniş bir alana ihtiyaç duyduğunuzda sizi etkiliyor. Burada büyük dana schnitzel, bütün balıklar (örneğin, levrek), beş ila altı dilim sosisli ekmek, daha büyük miktarlarda köfte için yer var... Yükseklik: 4 cm Çap: 32 cm Ocak Kullanımı: Gaz, Seramik, Elektrik, Halojen Ocak Tabanı: 21 cm Bulaşık Makinesi Temizliği: hayır Ürün Numarası: 032-f...
Türkiye, Kayseri
1993 yılından beri ambalaj endüstrisinde üreticiyiz. Ambalaj kağıtları, aynı zamanda el çantası poşetleri veya kağıt poşetler olarak da bilinir. Ekmek, çörek ve simit için fırınlarda yaygın olarak kullanılır. Beyaz sülfit, kahverengi güderi veya yağlı kağıtlardan yapılabilir. 3 renge kadar baskı yapılabilir.Akn, tüm ambalaj ihtiyaçlarınız için bir çözüme sahiptir. Ürününüzün üzerinde yağ veya sos...
...şirketimiz 2005 yılından bu yana Konya'da 2000 m² alanda kese kağıdı üretimi yapmaktadır. üretim alanlarımızda unlu mamüler;ekmek,simit, vb. pencereli kese kağıtları ; restaurant grubu , yağlı kağıt ( yağ sızdırmazlığı olan kağıt) pide , dürüm , hamburger için , ; meyve sebze grubu için , su sızdırmazlığı olan kağıtlar ; kuruyemiş grubu için dipli kağıtlar.üretimin %70 iç piyasa , %30 ise ihracatta tüketilmektedir. kaliteden ödün vermeden almanya menşeili makinalar ile yapmış olduğumuz ürünlerimiz, %100 selülozik ,gıda temasına uygun olarak piyasaya sürülmektedir.
Belçika, Sint-Laureins
Verbeke Bakkerijmachines, profesyonel sıcak fırıncılara özel olarak odaklanan dinamik bir firmadır. Size çeşitli üst markalardan fırın makineleri ve fırınlar sunuyoruz: BONGARD, Fritsch ve Rhima bizim ev markalarımızdır. Ayrıca Gostol ekmek hatları, JAC ekmek dilimleme makineleri, GPG termal yağlı fırınlar, Bakon püskürtme makineleri ve GRAM soğutma sistemlerini de dağıtıyoruz. Yeni ve ikinci el fırın makinelerinin satışının yanı sıra, makinelerinizin ve fırınlarınızın bakımını ve onarımını da üstlenebiliriz.
Yunanistan, Thessaloniki
... ayakkabılar - Ekipmanlar - Bıçak bileme taşları - Bıçak bileme makineleri - Hayvan tıraşı için makaslar - Tepsi için emici kağıtlar - Domates makineleri - Manuel et makineleri - Et ve dondurulmuş gıda için testere bantları - Kreta'dan yağlı konserve - Köfte için jelatinler - Bıçak bileme taşları - Kesme makineleri - Hayvan tıraşı için makaslar - Tepsi için emici kağıtlar...
Fransa, Saint-Berthevin
... - Organik tavuk - Küçük tavuk - Sülün - Sülün - Tavşan - Ördek (bütün, but, fileto, kanat, but ...) - Yağlı ördek (magret, foie gras) - Hindi - Hindi parçaları - İşlenmiş hindi ürünleri - Kebab - Şarküteri - Güvercin - Av hayvanları - Hamur işleri / Ekmek - Tereyağı - ...
Birleşik Krallık, Oakham
... tuzlanmış etler Maden suyu Hayvansal kökenli çeşitli ürünler İç organlar Yenilebilir yağlar ve yağlar Makarna Evcil hayvan mamaları Şeker Rafine edilmemiş bitkisel yağlar Sebzeler, konservelenmiş Şaraplar Şaraplar - Fransa Şaraplar - İtalya Şaraplar - İspanya Tahıllar ve Tohumlar Sıradan buğday Hasat Durum buğdayı Yağlı tohum bitkileri...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play