Fransa, Brignais
... şekeri*), kuru üzüm*, toz badem*, yulaf unu*, agave şurubu*, kakao*, patlamış pirinç*. *Organik tarım ürünleri. Diğer kuruyemişler, süt ve soya izleri içerebilir. Besin değerleri (bir bar için) Enerji: 563 kJ / 134 kcal Yağ: 7 g (doymuş yağ asitleri: 3 g) Karbonhidrat: 14 g (şekerler: 6 g) Lif: 2,3 g Protein: 3 g Tuz: 0,021 g Ağırlık: 30g BİO: Evet %100 Bitkisel: Evet...
Güney Kore, Seongnae-Ro 6-Gil, Gangdong-Gu, Seoul
... hem de tahıl şurubu şekerlemesi ustası olarak atanan ilk ve tek kişidir. Tahıl şurubu, jocheong olarak da bilinir, Güney Kore'nin geleneksel tatlandırıcısıdır ve tamamen tahıllardan yapılmıştır. Doorechon'un jocheong'u, pirinç ve maltın birçok saat kaynatılmasıyla üretilir. Sonuç olarak, jocheong'un tatlılığı, şekerin veya diğer yapay tatlandırıcıların güçlü ve baskın tatlılığının aksine, lezzetli...
Ukrayna, Pervomaysky
...Fırınlanmış karışım (80.0%) (yulaf ezmesi, arpa, çavdar, spelt, mısır topları (iri mısır ve mısır unu, şeker), doğal bal, rafine deodorize ayçiçek yağı, arpa malt özü, Himalaya tuzu, vitamin E), bir karışım kuru meyveler (13.5%) (değişken oranlarda: kuru üzüm, kuru vişne, kuru kayısı parçaları), bir karışım şekerlenmiş meyveler (5.5%) (değişken oranlarda: çilek parçaları, şeftali, glikoz-fruktoz şurubu), vişne parçaları ve dondurularak kurutulmuş çilekler.
Hollanda, Nijkerk
... depolara sahiptir; FCA veya DDP terimleri her ikisi de sağlanabilir, bu da müşterilerimiz için oldukça uygundur. Diğer İsim: mısır şurubu katıları, modifiye mısır nişastası, modifiye pirinç nişastası Özellikler / Saflık: %99 (Diğer spesifikasyonlar özelleştirilebilir) CAS Numarası: 9050-36-6 Görünüm: Beyaz kristal toz Ana işlev: Gıda bileşenleri Test Yöntemi: GB/T20884-2007 Koku: Maltodekstrin...
Almanya, Bad Bentheim
... şurupları, şeker yerine, bal yerine (veganlar tarafından) ve çeşitli tahıl barlarında bağlayıcı olarak kullanılır. Açık renkli agave şurubu hafif ve neredeyse nötr bir tada sahiptir, bu nedenle genellikle nazik tatlı yemeklerde ve içeceklerde kullanılır. Agave şurubunun sağlıklı özellikleri Agave şurubu, düşük glisemik indekse sahip yüksek fruktoz içerir. Bu, vücudunuz tarafından yavaşça işlenmesi anlamına gelir. Bu nedenle, agave şurubu tüketimi kan şekerinizin bu kadar hızlı dalgalanmasına neden olmaz. Ancak, fazla fruktoz tüketimi sağlıklı değildir, bu yüzden ölçülü kullanın.
Birleşik Krallık, London
Fransa, Olivet
...Referans 9990000017416 İçindekiler: Tahıl flakeleri* (yulaf*, buğday*, arpa*, çavdar*), meyveler* %31 (fındık*, kuru üzüm* %7 [kuru üzüm*, ayçiçek yağı*], incir* %7 [incir*, pirinç unu*], elma* %4, kuru erik* %3 [kuru erik*, pirinç unu*], kayısı* %2 [kayısı*, pirinç unu*]), tahıl puffları* (pirinç*, buğday*, yulaf*, arpa*, dehidratize arpa maltı şurubu*). * Organik Tarım'dan elde edilen bileşenler.
Fransa, Saint Orens De Gameville
...Malzemeler: sütlü kaplama çikolatası (şeker, kakao yağı, süt tozu, kakao çekirdekleri, soya lesitini emülgatörü, vanilya), fındık, badem, şekerlenmiş portakal kabuğu (portakal, şeker, glikoz şurubu), şeker Kuruyemiş, yumurta, tahıl, süt ve susam izleri içerebilir. Net Ağırlık: 190g civarı. Ağırlık, kullanılan fındık ve bademlerin boyutuna bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Saklama koşulları: Işıktan uzak, kuru ve oda sıcaklığında (18° ile 20°C arasında) saklayın. Net Ağırlık (G): 190...
Fransa, Champier
...Bu özel ürünlerden oluşan organik sepeti kaçırmayın: 1 paket 500g taze toplanmış Deglet Nour çeşidi organik hurma (Kasım 2019 sonu) 1 kavanoz organik hurma şurubu 1 kavanoz organik hurma reçeli 1 organik hurmalı tahıl barı Bir adet el yapımı toprak çömlek. Biliyor muydunuz? Tunus'un organik ürünleri, kontrol ve sertifikalar açısından Avrupa Birliği'nin gereksinimleriyle aynı standartlara sahiptir...
Polonya, Wrocław
...İçindekiler: sütlü çikolata %34 (48%) (şeker, kakao yağı, tam SÜT tozu, kakao kütlesi, emülgatör: SOYA lesitini, aroma), hafif kaplama %43 (şeker, bitkisel yağlar (palmiye, kanola), peynir altı suyu (SÜT), tam SÜT tozu, emülgatör (SOYA lesitini), aroma), çikolata aromalı tahıl topları %9 (un (yüzde 76) (tam buğday, mısır, pirinç unu), şeker, BUĞDAY ve ARPA malt şurubu, kakao (yüzde 6.2), ayçiçek yağı, tuz, aromalar, emülgatör (lesitinler), zenginleştirici maddeler (niasin, vitamin B6, tiamin, vitamin D), renk (allura kırmızı, koşinil kırmızı), parlatıcı madde (şellak). Set: Folklor...
Belçika, Gent
Damıtma bir sanattır, gerçek bir zanaatkârlıktır. Smeets, üretim sürecinin tüm aşamalarında zengin geleneğine bağlı kalarak size en iyi içkiyi garanti ediyor: tahıl jeneverleri saf gelenek ve kalite, meyve jeneverleri ferahlatıcı ve meyvemsi, krema jeneverleri kremalı ve lezzetli, Hasselt kahve likörü, Heidebitt likörü, avukat likörü, pompierke maison kokteyli, pompierke exotique kokteyli, pompierke adventure kokteyli, frenk üzümü şurubu, nane şurubu, grenadin şurubu, grenadin koyu şurubu.
... entegrasyonu, tahıl işleme tesisleri ve üçüncü taraf fermentasyon süreçleri için de gerçekleştirilmektedir. Mikrobiyal üretim süreçlerindeki on yıllara dayanan deneyimi ile Vogelbusch, biyoreaktörlerin tasarımı için çeşitli gereksinimleri bilmekle kalmaz, aynı zamanda damıtma, buharlaştırma, iyon değişimi, kromatografi, filtrasyon, kristalizasyon ve ekstraksiyon gibi fermentasyon ürünlerinin işlenmesi için teknik çözümler de sunmaktadır. 90 yılı aşkın birikimle Vogelbusch, müşteri taleplerine özel olarak tasarlanmış tesisler sunmaktadır.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play