Almanya, Dissen
... kızartma için uygundur. Tam raf ömrü boyunca optimum, stabil bir görünüm garanti eder. Tuz içeriği bireysel olarak ayarlanabilir. Un serpmek veya kuru kaplama sistemi ile uygulanabilir. Pişirme için paneleme Hazır özel ürünlerin panelemesi için. Çeşitli türler, glütensiz dahil olmak üzere mevcuttur ve baharatlı veya baharatsız olarak sunulabilir.
...Doğal domuz bağırsaklarımız, taze, tütsülenmiş ve kuru sosisler için idealdir. Tek tip boyut ve şekil, tutarlılık ve minimum atık sağlar. Bağırsağımızın tamamı doğal olduğundan, tam doğru direnci sunan nazik ve sert bir ısırık sunar. Ayrıca, şeffaf oldukları için sosisinizin kaliteli malzemelerini kolayca vurgularlar. Avrupa'da satış için her türlü koyun ve domuz bağırsaklarını ihraç ediyoruz ve hızlı teslimat sağlıyoruz.
...Hela Arjantin ile susam, 820g Kısa kızartma parçaları, biftekler, her türlü mangal eti, kıyma hazırlamaları, kümes hayvanları, balık, patatesler için. Menülerde beyan edilmesi gereken katkı maddesi yoktur (Almanya'daki "Zusatzstoff-Zulassungsverordnung" §9'a göre). Hela. Et işleme, HoReCa ve gıda hizmetleri için tat ve modern fonksiyonel sistemler konusunda yetkin ortağınız. Ticaret ve sanayi...
Ukrayna, Kharkiv
...▪ %100 DOĞAL İÇERİKLER. Koruyucu yok, MSG yok, yapay tatlandırıcılar veya renkler yok. Sadece deniz tuzu ve 7 aşamalı arıtma sürecinden geçen baharatlar. ▪ KİMYASAL EKSTRAKT YOK DENİZ TUZU. Tuz, güneş ve rüzgar etkisiyle tuzlu suyun buharlaşmasıyla doğal yolla elde edilir. KİMYASAL İŞLEME YOK, KÜTLELEŞME ÖNLEYİCİ EKLENMEMİŞTİR. ▪ EVRENSEL KARISIM. İlk yemekler, et yemekleri, salatalar...
Fransa, Saint-Fraimbault
...Gerçek bir Normandiya mutfağı sembolü olan geleneksel işkembe, size saman aromalı bir versiyon sunmak için yeniden yorumlandı. Şef Hubert Nobis tarafından tasarlanan bu tarif, şef, "les Gorronnaises" işleme atölyesi ve bizim aramızda yapılan üçlü bir ortaklığın sonucudur. 1988'den beri, Cousin ailesi, gelenekseli her zaman ön planda tutma hedefiyle Gorron'daki atölyelerinde çeşitli şarküteri ürünleri üretmektedir. Malzemeler: Sığır işkembesi ve ayakları, havuç, beyaz şarap, soğan, su, tuz, karabiber, saman...
İtalya, Trento
...Klasik lezzet tutkunları için! Geleneklere uygun olarak hazırlanmıştır: birinci sınıf et ve sızma zeytinyağı ile karıştırılmış sebzeler, aromalar ve kimyasal katkı maddeleri olmadan, eklenmiş monosodyum glutamat olmadan, hidrojenize yağlar olmadan* ve sofra tuzu yerine iyotlu tuz kullanılarak. Yoğun ve doğal lezzet, Bauer'ın her bir malzemenin saflığını koruyan yavaş ve nazik işleme yöntemi...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play