Fransa, Aboncourt-Gesincourt
...Çiğ süt IGP Fransa menşeli, laktik fermente, peynir altı suyu, tuz Alerjenler Süt ve süt ürünleri (laktoz ve süt proteini dahil) OGM Belgesi Ürünlerimiz, 1829/2003/CE ve 1830/2003/CE yönetmeliklerine uygun olarak OGM etiketlemesine tabi değildir. Avrupa yönetmelikleri CE 1829/2003 ve 1830/2003'e uygun olarak OGM bulunmama oranı %0.9 sınırına saygı gösterilmektedir. İyonizasyon Belgesi...
Fransa, Paris
... yoğunluğu, nihai havuzlar olarak adlandırılan gözcüklerde (oeillets) giderek artar. Gözcüklerde, güneş ve rüzgar etkisiyle yoğunlaşma devam eder ve doygunluğa ulaşır. İnce ve hafif tuz kristalleri ortaya çıkar ve suyun yüzeyinde tabakalar halinde süzülür; bu, tuz çiçeğidir (fleur de sel). Üretimi düşük olduğu için nadirdir. Özel bir alet olan lousse ile 'hasat' edilir. İnce tuz gibi kullanılır, ancak tadı karşılaştırılamaz.
... açıdan korumamız gerektiği konusunda bir farkındalık var, ancak ekonomik olarak da sürdürülebilir olmalı. Bu, kendimizi yakın hissettiğimiz bir hikaye" diyor, Guérande'den gelen tuz üreticilerinin temsilcileri, Kampot'taki Kamboçyalılara deneyimlerini aktarmak için aktif bir işbirliği ruhuyla geldiler. Hippolyte ve Sreymom, Kampot'taki laboratuvarlarında, Asya'nın lezzetlerini keşfetmeniz için bu tuz ve baharat karışımlarını oluşturdu. Özel Barbekü KHLA tuz karışımı kullanıma hazırdır. Net ağırlık: 450 gr Hasat dönemi: Ocak - Mayıs...
İtalya, Colonnata Carrara
...kılıç balığı, levrek ve sıcak ekmek dilimleri, polenta ile birlikte ve kızartılmış ya da fırınlanmış patateslerin pişirilmesinde de kullanılmaktadır. Lardo Kreması – İçindekiler: LARDO DI COLONNATA IGP, tuz, karabiber, sarımsak, baharatlar ve aromatik otlar. Soğuk işlenmiştir. Glutensiz, laktozsuz, koruyucu madde içermez, renklendirici madde içermez.
Finlandiya, Turku
...Önceden Pişirilmiş Domuz Şankı Modena Balsamik Sirke "Aceto Balsamico Di Modena IGP" İçindekiler Domuz Şankı, Modena Balsamik Sirke %4.7 (Pişirilmiş Üzüm Pekmezi, Konsantre Üzüm Pekmezi, Şarap Sirkesi), Tuz, Baharatlar ve Otlar, Doğal Aromalar Gluten İçermez, Eklenmiş Polifosfat ve Koruyucu İçermez...
İtalya, Marciano Della Chiana
...Bu IGP Finocchiona versiyonu yaklaşık 500 g ağırlığında olup, doğal bağırsakta bütün olarak paketlenmiştir. Finocchiona IGP, birinci sınıf domuz eti parçaları ile üretilmektedir. Bunlar arasında: omuz, jambon, sırt, coppa ve pancetta bulunmaktadır. İşleme, yabani rezene tohumları, tuz, karabiber ve sarımsak eklenmesiyle karakterize edilir. Bu doğal ve saf karışım, Toskana salamına eşsiz ve ayırt...
...Felino salami, İtalyan salami arasında en tatlısıdır; az tuz, tane karabiber ile yapılır ve Parma jambonunun vadisinde olgunlaştırılır. Sadece ağır İtalyan domuzlarından, "trito di banco" (sinirsiz, ince bir yağ tabakası olan yağsız et) kullanılarak yapılır; önce orta boyutta kıyılır, sonra tuz, karabiber ve biraz beyaz şarap ile yoğrulur, dinlendirilir ve geleneksel olarak “culare” bağırsaklarına doldurulur; bu, salamın her zaman yumuşak kalmasını sağlar. İki, üç ay sonra, işte kesilmiş bir dilim; dolgun, yuvarlak bir aromaya sahip, mutluluğun özel tadıyla.
Fransa, Biguglia
...100 g için besin değerleri enerji(kcal)= 188 erenerji(Kj)= 796 yağ(g)= 0.2 doymuş yağ asitleri(g)=0 karbonhidrat(g)=45.2 şekerler(g)=43.7 protein(g)=0.5 tuz(g)=0.1 Durum: Yeni İÇERİKLER: Su, Klementin IGP Korsika %21, şeker, taze limon suyu, kakao çekirdekleri Net ağırlık: 220 g Menşei: Korsika...
Fransa, Vourles
...Falafel ve amber bira posası unu ile sebze keki hazırlığı. Malti'mix, tuzlu ve tatlı tariflerin hazırlanmasını kolaylaştırmak için kullanılan karışımlardır. İçindekiler: Nohut unu*, Amber posası unu (tahıl maltından elde edilen)* (35%), Soyulmuş ayçiçeği tohumları*, Yulaf flakeleri*, Chia tohumları (Salvia hispanica)*, Sarımsak*, Soğan*, Tatlı paprika*, Guérande IGP ince tuz, Maydanoz...
Fransa, Auros
...BAYONNE JAMBONU IGP 9 ve 12 ay Bayonne jambonu IGP 9 ve 12 ay olgunlaşma süresine sahiptir. Jambonlarımız Paris'te sıkça madalya kazanmıştır. Bu nedenle, piyasada geleneksel olarak bulunan IGP Bayonne jambonları ile gerçek bir tat farkı göreceksiniz. Parça 5 ila 6 kg. Bayonne jambonları, IGP almak için geleneksel olarak Salies de Béarn tuzu ile tuzlanır. Bu tuz, Pirene Dağları'ndan gelen bir kara...
Fransa, Guenange
... yükümlüdür. Bunu bir sos olarak, Diable tarzı paletlerinizde, sebze woklarınızda ve özellikle tavuklarınız için kullanabilirsiniz! Malzemeler: Alsace HARDALI %41 (su, HARDAL tohumları, sirke, tuz, baharatlar, doğal aromalar, sodyum bisülfit), Alsace IGP balı %20, limon suyu, sirke, sarımsak, tuz, zencefil, Provence otları Fransa'da üretilmiştir 250 Ml 0 (Scoville Ölçeği)...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play