İtalya, Orbassano
...Mozzarella ve ıspanaklı tortelloni, hafif ve lezzetli bir kombinasyon sunar; bu, az yağlı iç harçları sevenler ve klasik etli tortelloni alternatifleri arayanlar için idealdir. Mozzarella, ricotta ile birlikte, bu tortelloniler için mükemmel krema ve kıvamı sağlar; ıspanaklı yeşil hamurda sarılmıştır.
İtalya, Radicofani
...Ricotta, peynir işlendikten sonra kalan serumdan elde edilen bir yan üründür. Daha yumuşak ve nazik bir ricotta elde etmek için serum, taze süt eklenerek zenginleştirilir. Ürün, serum yaklaşık 80°C'ye ısıtılarak elde edilir ve yaklaşık 2 kg ağırlığında termosalmlı kaplarda paketlenir. Doğal haliyle, şeker, çikolata, alkermes ve diğerleri ile birlikte harika bir şekilde tadılabilir. Mutfakta, harika tatlılar ve ricotta ve ıspanakla doldurulmuş ravioli ve cannelloni gibi lezzetli tuzlu yemekler elde edilebilir. Fuscella ağırlığı yaklaşık 350 g.
Polonya, Warszawa, Poland
...Asidik peynir altı suyu tozu (AWP), peynir veya asidik kazein üretiminin bir yan ürünüdür. Yumuşak beyaz peynirden elde edilen taze peynir altı suyunun kurutulmasıyla üretilir. Mikrobiyal fermantasyon kullanılarak, sütün pH'ı düşürülür ve laktoz laktik aside dönüştürülür. Asidik peynir altı suyu tozu, esasen ricotta ve peynir altı suyu tereyağı üretiminde kullanılır. Ayrıca, birçok işlenmiş gıda ürününde, örneğin ekmek, tuzlu bisküvi, hamur işleri ve hazır yemeklerde malzeme olarak da kullanılır.
İtalya, Dorgali
...Sardunya Ricottamız, olağanüstü biyo-besin değeri ve lezzeti olan bir üründür. Koyun peynirlerinin işlenmesi sırasında oluşan atık peynir altı suyunun yeniden işlenmesiyle elde edilen bu ricotta, yarı sert, homojen ve beyaz renkte bir dokuya sahip olup, hafif tuzlu bir tat sunar. Bu peynir, çok yönlülüğü ile şaşırtıyor: düşük kalori içeriği ve yüksek protein yoğunluğu sayesinde kontrollü...
Fransa, Malataverne
...Malzemeler Hamur Malzemeleri: un, irmik, yumurta (%11,2 bitmiş üründe), su. İç Harcı Malzemeleri: galeta unu (un, su, tuz), ricotta (%7,5 bitmiş üründe) (süt suyu, krema), palmiye yağı, süt tozu, palmiye yağı, patates nişastası, süt suyu, ıspanak (%2 bitmiş üründe), peynir (süt, tuz, peynir mayası, koruyucu yumurta lizozimi), tuz, ayçiçek yağı, aroma baharatlar, sarımsak ve koruyucu sorbik asit...
...Büfe ricottası, bufalo mozzarella'sının işlenmesi sırasında elde edilen peynir altı suyuyla hazırlanan yumuşak bir peynir türüdür. Kıvamı yumuşak ve granüllüdür, ancak asla kumlu değildir. Bufalo sütü kokusu mozzarella'nınki kadar yoğun değildir, bu nedenle hem tatlı hem de tuzlu yemeklerle iyi bir uyum sağlar. Taze ve zengin bir peynir. Tipler ve Formatlar Parça: 250 g ve 1 kg Termo-sızdırmaz tepsi Kodlar: 321 / 321b Son kullanma tarihi: 21 gün...
İtalya, San Pietro Clarenza
...Yeni toplanmış Sicilya domateslerinin kokusu, ayrı ayrı kızartılmış taze patlıcanların tadıyla zenginleştirilmiş, ünlü besteci Vincenzo Bellini'nin La Norma adlı eserini kutlamak için yaratılmış tipik bir Sicilya tarifinde. Üzerine rendelenmiş tuzlu ricotta serpilerek tamamlanacak bir tabak spagettiyi süslemek için idealdir. İÇİNDEKİLER: Bütün domates püresi, sızma zeytinyağı, ayrı ayrı kızartılmış taze patlıcan, taze fesleğen, taze sarımsak, tuz ve şeker. Paketleme: 190 g; 290 g; 950 g; 2.850 g VEGAN GOURMET...
İtalya, Noci
İgnalat süt ürünleri, 1948 yılından beri faaliyet gösteren, aile işletmesi olan orta ölçekli bir Puglia şirketidir ve yalnızca seçilmiş Puglia inek sütü kullanarak süt ürünleri üretiminde uzmanlaşmıştır. İgnalat, çeşitli süt ürünleri üretmektedir: taze, tütsülenmiş, olgunlaşmış ve Puglia'ya özgü farklı özel ürünler, örneğin mozzarella nodino ve treccia, burrata, doğal fırın tütsüleme ile tütsülen...
İtalya, Mugnano Di Napoli
... malzemelerle üretilen yarı mamuller, yuvarlak, ampul şeklinde, açık veya kapalı olmak üzere çeşitli şekil, boyut ve gramajlarda sunulmaktadır. Tatlılar için ricotta, çikolata, pastacı kremleri, reçeller ve vişne gibi Napoli'nin tat ve kokularını yansıtan tatlı ve tuzlu iç harçlar; sosis, karışık şarküteri ürünleri, pişirilmiş jambon, ricotta ve ıspanak, ton balığı, gateau ve daha birçok tuzlu lezzet gibi güçlü ve belirgin tatlarla doludur. Yarı mamuller, büyük, orta, mini ve hatta mikro kesimlerde değişen kesim ve gramajlara göre paketlenmektedir.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play