...Laktozsuz Rosso şeklindeki pecorino, yaklaşık 1,5 kg ağırlığında, domates püresi ile kaplanmış taze bir peynir.
Tam olarak açık halde; 1,5 kg'lık vakumlu paket; 0,750 kg'lık yarım vakum; 0,350 kg'lık çeyrek vakumlu paket olarak mevcuttur.
...Armut aromalı pecorino peyniri.
Ağırlık: 350 g. Vakumlu ambalajda üretilmiştir.
Özellikler: Gözlü hamur çok gevrek olup belirgin bir armut tadına sahiptir.
Organoleptik özellikler: Olgunlaşma süresi: yaklaşık 60 gün. Şekil: kâse şeklinde.
İçindekiler: Pastörize inek sütü, pastörize koyun sütü, armut aroması (min %1), tuz, peynir altı suyu, mayalar. Zeytinyağı ile kabuklanmış. Yenilebilir olmayan kabuk.
Saklama koşulları: Serin ve kuru bir yerde saklayın.
Ortalama son kullanma tarihi: 120 gün.