İtalya, Radicofani
...Laktozsuz Rosso şeklindeki pecorino, yaklaşık 1,5 kg ağırlığında, domates püresi ile kaplanmış taze bir peynir. Tam olarak açık halde; 1,5 kg'lık vakumlu paket; 0,750 kg'lık yarım vakum; 0,350 kg'lık çeyrek vakumlu paket olarak mevcuttur.
İtalya, Bergamo
İtalya, Marciano Della Chiana
...Armut aromalı pecorino peyniri. Ağırlık: 350 g. Vakumlu ambalajda üretilmiştir. Özellikler: Gözlü hamur çok gevrek olup belirgin bir armut tadına sahiptir. Organoleptik özellikler: Olgunlaşma süresi: yaklaşık 60 gün. Şekil: kâse şeklinde. İçindekiler: Pastörize inek sütü, pastörize koyun sütü, armut aroması (min %1), tuz, peynir altı suyu, mayalar. Zeytinyağı ile kabuklanmış. Yenilebilir olmayan kabuk. Saklama koşulları: Serin ve kuru bir yerde saklayın. Ortalama son kullanma tarihi: 120 gün.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play