Fransa, Cesson-Sevigne
...Vanilya atık ürünlerinden (kesimler, bakla, lifler) üretilen vanilya tozumuz, yemeklerinize belirgin ve ince bir tat katıyor. Bu ekolojik ve ekonomik malzeme ile mutfak yaratımlarınızı zenginleştirin. Renk: Açık kahverengi Doku: Düzensiz toz Aroma: Yok Boyut: 300 ile 600µ Nem oranı: %5'ten az Vanilin oranı: %0.5'ten az...
Fransa, Warmeriville
...İçindekiler listesi: Şeker, palmiye yağı, _FINDIK_ %13, _SÜT_ tozu %8,7, yağsız kakao %7,4, emülgatörler: lesitinler [_SOYA_] vanilin. Alerjenler: Süt, Kuruyemiş, Soya Saklama koşulları: Kuru ve sıcaklıktan uzak bir yerde saklayın. Buzdolabına koymayın. Besin değerleri 100g için: Enerji değeri (kcal) 539 kcal / 100g Lif 0,11g / 100g Yağ 30,9g / 100g Şekerler 56,3g / 100g Enerji değeri (kJ) 2252...
Polonya, Warszawa, Poland
...Nutella®, fındık ezmesi ile tatlandırılmış popüler bir kakaolu kremadır ve genellikle sandviçlerde, keklerde ve diğer tatlı yiyeceklerde kullanılır. Lezzetli tatlı-fındık tadı ile bilinir ve yapay renklendirici veya koruyucu içermez. Bu sürme kreması, şeker, palm yağı, fındık, düşük yağlı kakao tozu, yağsız süt tozu, peynir altı suyu tozu, emülsifiye edici lesitin (soya) ve vanilin gibi birkaç...
...Etil Vanilin, vanilin olarak da bilinir, CAS: 121-33-5, yaygın olarak kullanılan yenilebilir bir aromadır. Peru balsamı tohumlarında, gerbera aromalı yağında, vanilyada, kahvede, üzümlerde, brendi ve vanilyada bulunur. Güçlü bir süt aroması vardır. Süt aromasını artırması gereken çeşitli lezzetli gıdalarda yaygın olarak kullanılır; örneğin kekler, soğuk içecekler, çikolatalar ve şekerlemelerde...
İtalya, MILANO
...kakao yağı, emülgatör: ayçiçek lesitini, vanilin aroması), Pan di Stelle bisküvi parçacığı %2 [buğday unu, şeker, ayçiçek yağı, tereyağı, yüksek kaliteli pastörize taze süt, kakao, çikolata (kakao hamuru, şeker, kakao yağı, doğal vanilya aroması, emülgatör: soya lesitini), taze yumurtalar, bal, fındık, buğday nişastası, kabartma maddeleri (sodyum bikarbonat, amonyum bikarbonat), tuz, aromalar, yumurta...
Slovakya, Presov
...Nutella®, fındık ve kakao ile saf bir lezzete sahiptir ve bu lezzet, kremsi kıvamıyla daha da vurgulanmaktadır. O kadar lezzetlidir ki, küçük bir miktarı bile sizi doyurur: Bu çikolata sürme ürününden 15 g/1 tatlı kaşığı, eşsiz bir tat ve hoş bir deneyim garantilemek için yeterlidir. Bileşim: Şeker, palmiye yağı, FINDIK (%13), kuru yağsız SÜT (%8.7), yağsız kakao tozu (%7.4), emülgatör: lesitinler (SOYA), vanilin.
Birleşik Krallık, Savanil
...Kırmızı TK vanilya baklalarını öğüterek, yüksek kaliteli A sınıfı vanilya tozu sağlamak için: 1,2 - 1,8 Vanilin %5 - %10 Nem seviyesi Ayrıca, ekstraksiyon sınıfı kesimlerinden yapılmış biraz daha zayıf bir toz da sunuyoruz.
...Ürün Bilgisi En kaliteli süt çikolatasıyla kaplanmış ekşi tatlı elma halkaları. Bu meyve ve kremalı çikolata karışımı, oldukça özel bir tat deneyimi sunuyor. İçindekiler Elma %48, şeker %25, kakao yağı %12, tam yağlı süt tozu %9, kakao hamuru %3, tatlı peynir altı suyu tozu %1.5; emülgatörler: lesitin E322 ve E476; aroma: vanilin; koruyucu: sülfür dioksit. Soya ve laktoz içerir. Menşei Çikolata kaplaması Almanya'da eklenmiştir.
Fransa, Saint Martin Belle Roche
...250g'lık çikolata ve süt kreması kavanozu İçinde neler var? Bitkisel yağlar (ayçiçeği, kakao yağı), kakao tozu (şeker, kakao) (26%), şeker, az yağlı süt tozu (14%), emülgatör: ayçiçeği lesitini, aroma: vanilin. Alerjenler dikkatle incelendi Süt. Fındık izleri içerebilir. İyi saklamak zor değil Kuru, serin bir yerde saklayın. Her kullanımdan sonra kavanozu iyice kapatın. Kavanoz ve kapak: evsel atıklarla birlikte atılmalıdır.
Fransa, Yssingeaux
...Aromalı karamel Kahve: atomize/dondurularak kurutulmuş/Arabica ve Robusta (farklı kökenler) Çözünebilir meyan kökü Şampanya posası Anetol Vanilya fasulyeleri (Bourbon) Vanilya tozu ve vanilya taneleri Vanilin %100 saf...
İspanya, Malaga
...Sonuç, 500 μm'lik homojen bir toz ile eşit bir granülometriye sahiptir. Nem Oranı: %10-15. Vanilin Oranı: %1.2-1.7. Ambalaj Seçenekleri: 250 g, 500 g, 1 kg, 5 kg vakumlu torba. MOQ: 250g. Garanti: Saf tozlarımızın kaynağı olan vanilya baklaları, doğal ve geleneksel yöntemlerle yetiştirilmekte ve işlenmektedir. Plantasyonlarımızda hiçbir kimyasal gübre veya pestisit kullanmıyoruz.
Madagaskar, Sambava
...Vanilya pudramız, yüksek vanilin oranı garantileyen Rouge US tipi baklagillerin titiz bir aromatik seçimi sonrasında elde edilmektedir. Bu baklagiller daha sonra homojen bir şekilde kullanılabilir bir toz elde etmek için ince bir şekilde öğütülmektedir.
Polonya, Wrocław
...İçindekiler: glukoz-fruktoz şurubu, çikolata %25 (şeker, kakao kitlesi, kakao yağı, bitkisel yağ (palmiye), süt yağı, emülgatörler: lesitin (soya) ve E 476; aroma), şeker, su, bitkisel yağ (palmiye yağı, kısmen sertleştirilmiş palmiye yağı, emülgatör: E471), yağsız süt tozu, jelatin maddesi: agar, yüksek köpüklü albümin (yumurta akı, stabilizatör: E 1505), koruyucu: potasyum sorbat, asidite düzenleyici: sitrik asit, aroma: etil vanilin, tuz, boya: karotenler. Susam içerebilir. Kakao yağına ek olarak, çikolata bitkisel yağlar içerir. Çikolatadaki kakao katıları: %40.5.
Bulgaristan, Radievo, Dimitrovgrad Municipality
... saklayın.","Ingredients":"Buğday unu, glikoz - fruktoz şurubu, kakao kreması %25 (şeker, hidrojenize bitkisel yağ / pamuk tohumu yağı, palmiye yağı /), kakao tozu %20 / %10-12 yağ içeriği /, emülgatör: soya lesitini, aroma: vanilin, kakao glazürü (şeker, tamamen rafine hidrojenize palmiye yağı, kakao tozu %8 (10-12% yağ), kuru peynir altı suyu, emülgatör: soya lesitini, aroma: vanilin), kakao tozu %1 / %10-12 yağ /, rafine ayçiçek yağı, kabartma maddeleri: sodyum bikarbonat, amonyum bikarbonat.","Shelf Life":"6 ay"}...
Fransa, Montpellier
...Size olağanüstü Bourbon vanilya tozu sunuyoruz. Bu vanilya tozunu, bütün Bourbon vanilya baklalarından elde ediyoruz. Önce onları öğütüyoruz, ardından sabırla kurutuyoruz. Tozun tanecikleri 500 mikronu geçmez. Vanilyamız, Madagaskar'ın doğusundaki Loky-Manambato koruma alanının çevresinde yetiştirilmektedir. Ayrıca, nem oranı %12 olarak belirlenmiştir ve vanilya tozumuzun vanilin oranı %1'den fazladır. Bu özellik, onu genellikle tükenmiş vanilya olarak adlandırılanlardan ayırır. Tükenmiş vanilya, değerli vanilinleri çıkarılmış vanilya baklalarının öğütülmesiyle elde edilir.
İsviçre, Küsnacht
15 yıllık ham madde endüstrisi deneyimimle, ham madde ticareti alanında kendi şirketimi kurma hayalimi gerçekleştirdim. Bu bilgi hazinesini, Moguntia Food Group ve Pacovis AG gibi iki büyük orta ölçekli üretim ve ticaret şirketinde geçirdiğim süre boyunca oluşturma fırsatım oldu. Şimdi, bu ham madde ve pazar bilgileriyle kozmetik endüstrisi, gıda endüstrisi, yem endüstrisi ve pet-food endüstrisine...
Fransa, Strasbourg
...Teknik Bilgi Ürün: %100 Doğal Vanilya Tozu Hasat: 2020 Granül Boyutu: çok ince İçerik: Tam kurutulmuş bourbon kırmızı vanilya baklaları, tükenmiş, çıkarılmamış veya olgunlaşmamış baklalar Renk: Çikolata kahverengisi Vanilin Oranı: %1,2 ile %1,8 Nem Oranı: %5 ile %10 Menşei: Madagaskar (SAVA Bölgesi) Üretici: Pontiac Vanilla Saklama: Parafin kağıdı Onaylı İhracatçı...
ufs.country_names.RU, Podolsk
...Zencefilli el yapımı süslenmiş kurabiyeler Araba & Helikopterler. Koleksiyon "ÇOCUK" - İçindekiler: un, şeker, bal, tereyağı (pastörize krema, tuz), protein şurubu (şeker, kurutulmuş yumurta akı, doğal gıda boyaları [beta-karoten, safran çiçeği özü, klorofil, paprika özü, karamel, mavi spirulina özü, karmen], pastörize bütün yumurta, kabartıcı (sodyum bikarbonat, sodyum bisülfit, mısır nişastası), kakao tozu, ezilmiş zencefil, tarçın, vanilin (doğal aroma), sorbik asit (koruyucu). boyut:: 7.87 x 5.98 x 5.08 inç Net: :100...
Fransa, Talant
...Lezzetli çikolata aromasıyla, çalışması kolaydır; yarattıklarınız da katkı maddesi olmadan kolayca yapışabilir. İçindekiler: şeker; glikoz şurubu; %34 saf beyaz çikolata (şeker, kakao yağı, tam SÜT tozu, SÜT PEYNİRİ tozu, yağsız SÜT tozu, emülgatör E322, vanilin aroması); kakao yağı; nişasta; su; emülgatörler E422, E415; boyar madde E171; koruyucu E202. Alerjenler: SÜT ve süt ürünleri (laktoz...
Belçika, Namur
...İçindekiler: Şeker, kakao %25, doğal nişasta, dekstroz, tam yağlı süt tozu, karamel aroması %0,8, tuz, guar sakızı [E412], xanthan sakızı [E415], doğal karamel, vanilin. Alerjenler: Bölgedeki varlığı nedeniyle süt, gluten, kuruyemiş ve doğal sülfür izleri içerebilir. Seçenek: Poşet - 500 gr Enerji: 403 Kcal / 1704 Kj Besin öğeleri: 100g için Yağ: 5,9g Doymuş yağ: 3,6g Karbonhidrat: 81,0g Şeker: 57,9g Protein: 6,4g Tuz: 0,51g...
...aroma maddesi vanilin. Gluten, yumurta, kabuklu yemişler (fındık, badem, ceviz) içerebilir. Besin Değerleri 100 g için Enerji 1555 kJ / 365 kcal Yağ 0,5 g Bunların içinden doymuş yağ asitleri 0,5 g Karbonhidrat 69 g Bunların içinden şeker 69 g Protein 7,3 g Tuz 0,46 g Dolum Miktarı: 128 g...
Almanya, Wörrstadt
... verir. • Organik Bourbon vanilya şekerimiz, ürüne yoğun ve gerçek bir tat kazandırmak için %10 gerçek organik Bourbon vanilya tozu içerir - farkı hissedeceksiniz. İçindekiler: Ham şeker (90%)*, Bourbon vanilya tozu (10%)* *=kontrollü organik üretimden Alerjenler: içermez Vejetaryen: Evet Vegan: Evet...
...Malzemeler: Buğday unu, tereyağı, %50 koyu çikolata [Şeker, kakao kütlesi, kakao yağı, emülsifiye edici: soya lesitini, vanilin] (18,4%), şeker, serbest dolaşan tavuk yumurtası, kabartma tozu, tuz. Formatlar: 180 & 100g...
İtalya, Bronte
...İçindekiler: şeker, %40 antep fıstığı ezmesi (kavrulmuş ve rafine edilmiş antep fıstıkları, klorofil E141, kurkumin E 100), bitkisel yağlar ve yağlar (palmiye, palm çekirdeği) yağlar (ayçiçeği), yağsız süt tozu, peynir altı suyu tozu, emülgatör (E322 soya lesitini), aromalar (vanilin).
... dahildir. Müşteriler arasında tanınmış markalar ve Avrupa genelinde, hatta ötesinde, unlu mamuller, şekerlemeler, dondurma, şarküteri, tatlılar ve diğer gıda ürünleri üreten sanayi üreticileri bulunmaktadır. Ürün yelpazesi: • Alman marka tereyağı • Vanilin veya karotenli tereyağı • Rekombine tereyağı • Hamur tereyağı • Tereyağı saf yağı • Vanilin veya karotenli tereyağı yağı...
Türkiye, KAYSERI
Şirketimiz hazır toz gıda alanında üretici olarak faaliyet göstermekte olup ürün gamımızda çorbalar,pudingler, pudra şekeri, pasta kreması,krem şanti,çikolata sosu,vanilin,karbonat,hamur kabartma tozu,kakao,mısır unu,pirinç unu,galeta unu, mısır nişastası,buğday nişastası ve ekmek katkı maddeleri vardır. Değişik gramajlarda 1. sınıf paketleme ile kendi markamız olan TATKAT ile piyasaya hizmet vermekteyiz.
Türkiye, Gaziantep
Firmamızda her türlü Baharat, Toz İçecek, Kakao, Şekerli Vanilin, Kabartma Tozu, Pudra Şekeri, Nişastalar, Puding ve Jöle imalati ve tüm baharat çeşitlerini açık ve paket olarak satmaktadır. Nesiller boyu sürecek bir yapı ile kaliteden ödün vermeden ürün kalitesini ve yelpazesini geliştirmeye devam etmektedir.
Fransa, Livry Gargan
...Burçak Baharat, uzun bir geçmişe sahip olan tanınmış bir Türk şirketidir. 100 gramdan 25 kilograma kadar çeşitli baharatların (kırmızı biber, kahve ve hamur işleri ürünleri (krema, kakao, tatlı vanilin, kabartma tozu, çikolata sosu, nişasta çeşitleri), nar şurubu, elma sirkesi ve üzüm sirkesi ile aromalı içecekler) üretimi ve ihracatı konusunda uzmanlaşmış bulunmaktayız. Türkiye'nin Gaziantep...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play