Fransa, Bernin
...kaplamalar, glazürler…) dokusunu oluşturmak için de kullanılabilir. Mikroorganizmaların enzimleri tarafından bozulmadığı için, AGAR BIO canlı gıdaların (süt ürünleri, vegan peynirler…) dokusunu da oluşturabilir.
İtalya, San Giovanni in Persiceto
...Bitkisel bazlı "peynir"lerin üretimi. Geniş bir çeşit yelpazesi (17 ürün) olan vegan peynirler: yumuşak, taze, yarı olgun ve olgun. Temel hammadde olarak badem sütü (Olgun ve yarı olgun) ve soya sütü (taze ve yumuşak) kullanılmaktadır. Talep üzerine özel üretimler.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play