Almanya, Bad Bentheim
...Shiitake'nin Uzaklığı ve Tarihi. Shiitake (Lentinula edodes), doğal olarak Japonya, Çin ve Kore'de bulunan bir yemeklik mantardır. Bu mantar, yüzyıllardır burada yetiştirilmekte ve tadı ile kokusu nedeniyle değer görmektedir. Asya mutfağında sıkça kullanılan bir mantardır. Shiitake, kayın, meşe, ceviz ve kestane gibi sert ağaçlar üzerinde yetişir. Shiitake, açık kahverengiden koyu kahverengine...
Polonya, Warszawa, Poland
...Sodyum klorür, klorürler grubuna ait bir inorganik kimyasal bileşiktir; hidroklorik asit ve sodyum tuzudur. Sofra tuzunun, yemeklik tuzun ve yol tuzunun ana bileşenidir. Tuz elde etme süreci, tuzlu suyun ısıtılarak yoğunlaştırılması ve bu sudan tuzun kristalleşmesini içerir. Doğada, mineral bir bileşen olarak bulunur ve halit adı verilen kaya tuzu yatakları oluşturur. Sodyum klorür, karakteristik...
...%100 doğal katkısız mineral özellikleri yüksek özel karışım iri taneli tuz mix - Miktar:1000 gr Kullanım Önerisi: Tüm yemeklerde İçindekiler: Magnezyum Mangan Potasyum Selenyum Lityum Vanadyum Zirkonyum İyot Bakır Çinko Demir Fosfor Kalsiyum Altın Gümüş. Kimyasal madde yoktur. Mineral özellikleri yüksek, iri taneli özel karışım tuz mix Son Kullanım Tarihi: Süresiz Menşei: Türkiye Faydaları: Trioid hastalığı, magnezyum eksikliği, kalsiyum eksikliği, çinko eksikliği, iyot eksikliğini giderici özelliklere sahiptir ...
Fransa, La Rochelle
...Fleur de Sel, tuzlu alanlarda su yüzeyinde toplanır ve çok ince kristallerden oluşur. Güneş ve rüzgarın birleşik etkisiyle oluşur. Bu doğal olarak beyaz olan Fleur de Sel (veya “Sau-fine”), kuruduktan sonra hafif pembe bir renge sahiptir ve menekşe benzeri bir koku yayar. Fleur de Sel'in en önemli özelliklerinden biri, magnezyum açısından çok zengin olmasıdır. Fleur de Sel veya tuz üreticisinin tuzu, sofra ve Mutfak Sanatları hazırlıkları için ayrılmış asil bir tuzdur.
Almanya, Berlin
...tuz, kalınlaştırıcı pektin, asit düzenleyici E331), kakao içeren yağ kaplaması %15 (bitkisel yağ (palmiye çekirdeği, palmiye), şeker, kakao tozu %17 (kakao tozu, az yağlı kakao tozu), doğal aroma, emülgatör kanola lesitini, aroma).
ufs.country_names.RU, Moscow
... için kullanın. Malzemeler Yemeklik tuz, kuru soğan, kuru havuç, granül şeker, kuru domates, kereviz (kök), maydanoz (kök), kuru maydanoz, karabiber, defne yaprağı, karabiber. Kullanım alanı Salatalar, mezeler, çorbalar, ikinci öğle yemekleri hazırlamak için kullanın. 100 gr'daki besin değeri. Protein (g / 100g)… 29,5 Yağ (g / 100g)… 1,5 Karbonhidrat (g / 100g)… 10,3 Enerji değeri (kcal / 100g)… 173...
Fransa, Suresnes
Lilibillule, kooperatiflerden veya küçük üreticilerden doğrudan istisnai baharatlar ve yemeklik çiçekler ithalatı ve dağıtımı yapan bir firmadır. Lilibillule, müşterilerinizin tabaklarını şenlendirecek ince ve otantik tatlara sahip bir ürün seçkisi sunmaktadır: Siroua safranı, Tahiti vanilyası, Kampot kırmızı biberi, Yunnan biberi, Sichuan böğürtleni, Halen Môn tuz flakeleri, Dadès vadisinden gül...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play