Bulgaristan, Sevlievo
...Burgonya salyangozları Mevcut kesimler: 12 adet paket 60 adet paket Kullanılan hammaddeler: Salyangoz eti Helix Aspersa Maxima, salyangoz kabukları Helix Aspersa Maxima, Tereyağı (%86 yağ), soğan, sarımsak, baharatlar, beyaz şarap Saklama: – 18 ° C Hazırlama yöntemi: doğrudan tüketim için hazır. Önceden ısıtılmış fırında 180 ° C'de 8/10 dakika ısıtın. Sıcak servis yapın.
Fransa, Port-Sainte-Foy-Et-Ponchapt
...Hazır Zaman kazancı Kaybı yok Doğru doz Pişirme sırasında su bırakmaz Zaten soyulmuş Antioksidan ile soyulmamış versiyonu mevcuttur Kullanım: – Pastacılık için (kırıntılar, tartlar...), ev yapımı komposto, yemek yanında... – Sanayicilere uygun...
İspanya, Puntal, El (espinardo)
Türkiye, Istanbul
Asi Kunafas which is located in Turkey/Istanbul, is a professional producer facility that produces 1 million pieces of traditional Turkish sweets per month. We have grown to become a well known brand with a chain of 7 stores around Turkey by following our core principle of achieving quality in production and by providing punctual and exact delivery of products. Our company became a qualified suppl...
İtalya, Novoli
...Theba Pisana sümüklüböceklerimiz beyaz, kuru ve etli. Doğal yaşam alanlarında toplanır, seçilir ve kalite ile tazeliği garanti etmek için sertifikalandırılır. Raf ömrünü korumak için kontrollü sıcaklıklarda saklıyoruz. ÜRÜN ÖZELLİKLERİ VE SATIŞ KOŞULLARI %100 doğal, temizlenmiş ve arındırılmış, tüketmeye hazır sümüklüböcekler Mevcut olma dönemi: Mayıs/Ağustos 1 kg'lık ağ torbalarda paketleme İtalya ve Avrupa genelinde soğutulmuş sıcaklıkta paletli sevkiyat Minimum sipariş 800 kg...
Ebifood is a supplier, importer and exporter company based with a headquarter in Istanbul. We offer our customers agricultural food products such as dried fruits, dried vegetables, herbs, seeds, IQF and infused products. Furthermore, we offer raw material and ingredients imported from other countries to the service of domestic manufacturers. Our company’s mission is to supply high quality, natural...
Çek Cumhuriyeti, Hradec Králové
...Araştırma konularıyla uzun vadeli gelişimimiz sayesinde, popüler spoutlu poşet ambalajında HAZIR YENİLEBİLİR besin karışımlarını (püre, macun ve lapalar) gıda pazarına ilk getiren biz olduk. Eşsiz işleme teknolojimiz, poşetleri yüksek besin değerine sahip karışımlarla (yüksek protein içeriği, Omega 3 yağ asitleri, lif vb.) doldurmamıza olanak tanır ve koruyucu madde içermemelerine rağmen bu ürünlerin buzdolabında saklanmasına gerek yoktur!
... gelirken, "elliot çekirdek çıkarma" yöntemi, çekirdeği yanlardan birden fazla dikenle çıkarmayı ifade eder. Son olarak, "yemeye hazır erikler" vardır: Bunlar, nem oranı yumuşak otuz beş yüzdeye kadar olan eriklerdir. Köken Ana üretici ülke Amerika Birleşik Devletleri'dir: Kaliforniya'da çok büyük bir sanayi dalına sahiptirler. İkinci en önemli dağıtıcılar ise Güney Amerika'da bulunmaktadır: Şili ve Arjantin. Avrupa erikleri esas olarak Fransa'nın Bordeaux bölgesinde yetiştirilmekte, ayrıca Balkan Devletleri'nde de üretilmektedir.
İtalya, Imperia
...I Calvi Kurutulmuş Domatesler, Sızma Zeytinyağı 180 g – lezzetli İtalyan domatesleri, açık havada kurutulmuş, sızma zeytinyağında. Kırmızı, etli ve lezzetli: sıcak Akdeniz güneşinin bir dokunuşu. Ürün etiketi "Ekler" bölümünde, ürünle ilgili besin verileri ve diğer bilgileri içeren etiketi bulacaksınız. Eşleşmeler Kullanıma ve yemeye hazır. Calvi zeytinyağındaki kurutulmuş domatesler, örneğin...
Polonya, Poniec
...Yüksek Kaliteli Hint Ananasları Ağırlık: yaklaşık 900 g her biri Ürün Açıklaması: Tarladan taze ananas ve "yemeye hazır" kategorisi Ambalaj ve Nakliye: Yüksek kaliteli ambalaj, kutuda yeterli hava boşlukları ile...
Fransa, Chevilly-Larue
...3 lezzet: Tavuk, Miso, Soya Sosu Asya mutfağının otantik lezzetini anlık erişte ile keşfedin: otantik tarifler, yüksek kaliteli malzemeler ve muhteşem doku. Hızlı ve kolay hazırlık ile sadece 3 dakikada hazır olacaklar. Mutfaktaki çok yönlülükleri, onları çorbalar, kızartmalar veya soğuk yemekler için mükemmel hale getirir ve çeşitli tarifler için mükemmel bir temel oluşturur. Eriştelerimiz...
İtalya, Bigolino Di Valdobbiadene
Favrin S.r.l. 1970'lerin başında sac işleme ve hayvancılık tesisleri inşası için kurulmuştur. Sonrasında paslanmaz çelik işleme ve hem kendi tasarımı hem de üçüncü şahısların çizimlerine göre tarımsal ve gıda kullanımı için makineler inşa etme alanında gelişmiştir. Bugün meyve-sebze ve şarap sektöründe faaliyet göstermekte olup, aşağıdaki ürünleri üretmektedir: gıda sektörü için yıkama, kurutma,...
İspanya, Alcala De Guadaira
...Tescilli marka, %100 ANDALUZ bir şirkettir ve bununla gurur duyuyoruz. Hazır kebap wrap'larının ilk İspanyol markasıyız. Andalucía'da gıda ve restoran sektöründe 10 YILDAN FAZLA bir süredir faaliyet gösterdikten sonra, Donerito fikri, her geçen gün daha fazla müşterinin sağlıklı, katkı maddesi içermeyen hazır gıdalar aradığı barlar, atıştırmalık barlar, gıda mağazaları ve süpermarketlerin...
İtalya, Sassello
L’ Artigiana del Fungo fabrikası, 1996 yılında gıda konserveleri üreten bir aile atölyesi olarak kurulmuştur. O zamandan beri ve şimdi, orijinal ilkelerine sıkı sıkıya bağlı kalmaktadır: dikkatle seçilen ham maddelerin kalitesi, tek tek kontrol edilen taze ürünlerin aranması. Konservelerimizin yelpazesi, aperatiflerden şekerlemelere kadar uzanmaktadır. Aperatifinizi veya bir yemeği tamamlayacak bi...
İspanya, Majadahonda
...Yemeye hazır, tamamen pişirilmiş, PASTEURİZE edilmiş gıda ürünü, mutfak ürününün özelliklerini korumak için paketlenmiş ve hermetik olarak kapatılmıştır. Ayrıca şu tatlarda mevcuttur: Quinoa ve Muz, ve Quinoa ve Şeftali.
İtalya, Poncarale
...YEMEYE HAZIR...
Fransa, Marseille
...{"GDO (Reg.1830 / 03)":"Ürün GDO'SUZDUR: genetik olarak değiştirilmiş organizmalardan türetilmiş içerik olmadan üretilmiştir.","KULLANIM ŞEKLİ":"Yemeye hazır (hazır yemek); açıldıktan sonra 3 gün içinde tüketilmelidir.","ALERJENLER (Reg. 1169/11)":"Laktoz içeren süt bazlı bir üründür. Gluten içeren ürünler içermez.","İÇİNDEKİLER":"Pastörize süt kreması (99,40%) ve pastörize süt (0,50%) - Hepsi...
... kayıplarını ortadan kaldırarak sizlere yemeye hazır, taze midye dolmaları sunduk. Kapalı ambalajında sterilizasyon işlemi uygulanan midye dolmaların 6 ay raf ömrü vardır. Bu sayede midye dolmalar çok uzun süre tazeliğini korur. Bu işlemin ardından hazırlanan midye dolmalara ilk kez sizin eliniz değer. Before the Beyaz Midye, a person who craved mussels often had to eat stuffed mussels on the street from...
Türkiye, Izmir
... lokma olarak bilinmektedir. Un, maya, tuz ve su kullanılarak elde elen hamurun sıvı yağda kızartılmasıyla, tatlının hamuru hijyenik bir şekilde elde edilir. Ardından şerbetle tatlandırılarak, yemeye hazır hale getirilir. Kalite ve hijyen konusunda asla ödün vermeyen firmamız, uzun yılların birikimi sonucunda profesyonel bir nitelik kazanmıştır. Lokma ve pastacılık alanında hizmet veren firmamızın en önemli özelliği, kaliteden ödün vermeden hizmet vermesidir.
Bu arama terimi için popüler ülkeler