Logo
Güvenilir şekilde yanıt verir
Doğrulandı

DOLY-COM DISTRIBUTIE SRL

Str. Varnav Nr. 29 E, Botosani 710066
Romanya
Teslimat
Teslimat: Avrupa
Kuruluş
Kuruluş: 2015
Çalışanlar
Çalışanlar: 200-499
Tedarikçi türü
Info
Üretim
Hakkımızda

23 Ürün ve hizmet

Search
Diz Bifteği - Sığır Eti
Sığır bacağının beşinci kesimidir ve uyluk kemiği biceps'in anatomik bölgesini içerir. Kesimin yuvarlak şekli nedeniyle bu isim verilmiştir. Et yağsız...
Vakumlu bonfile - Sığır Eti
Sırt, en değerli et parçasıdır. Yumuşak, nazik ve sulu kas dokusundan oluşur. En yaygın işlemlerden biri, hayvanın yaşına bağlı olarak 2-7 gün boyunca...
Vakumlu silverside - Sığır eti
Gümüş yan, sığır bacağının ikinci kesimidir ve üst kısmından daha az yağlıdır. Diğer kesimler gibi, yarım gümüş yan buharda pişirilebilir veya fırında...
Sağlık ve sığır eti - Sığır eti
Yağsız sığır eti yemek, LDL kolesterolünü, yani kötü kolesterolü azaltmaya yardımcı olur. Amerika Birleşik Devletleri'nde yapılan bir çalışmaya göre, ...
Vakumlu sığır üst kısmı - Sığır eti
Üst kısım, sığır bacağının ilk kesimidir ve aynı zamanda en kompakt olanıdır. Et, sulu, yağsız ve yumuşaktır; kızartma veya buharda pişirme için uygun...
Vakumlu sığır butu - Sığır butu
Sığır bacağından üçüncü kesimdir ve çok yumuşaktır. Kaynatarak, buharda pişirerek, ızgarada veya fırında pişirmeyi öneriyoruz. Sırtın kuyruk kısımları...
et - sığır eti
sığır eti...
Sığır eti vakum ambalajı - Vakumlu sığır eti
Roboloader, et parçalarına dokunmadan vakumlu ambalajlama yapan verimli bir makinedir.
Koyun Karkası - Koyun Eti
Koyun karkası 6 adet...
Sığır eti - Taze sığır eti
Sığır etinin lezzetinin ve özelliklerinin en iyi şekilde korunması için dikkatli bir şekilde sarılmasına özen göstersek de, taze sığır etinin taşınmas...
Pişirme için biftek - Sığır eti
Sığır etinin yeterince pişip pişmediğini gösteren ana unsur renktir. Orta pişmiş bir biftek dışarıda kahverengi bir renge sahipken, iç kısmı taze etin...
Şarap için sığır eti
İyi pişirilmiş bir et parçası, yoğun bir lezzete sahip kırmızı şarapla servis edilebilir. Bu nedenle, güvenle bir Cabernet Sauvignon veya Merlot seçeb...
Vakumda bütün yuvarlak göz - Sığır eti
Sığır bacağından dördüncü kesimdir ve tamamen yağsız, çizgili kas lifine sahiptir. Kaynatma veya biftek için önerilir.
fileto - Sığır eti
Zincirsiz sığır filetosu...
OLGUNLAŞMIŞ SİĞIR ETİ - Sığır
Bilim gibi görünse de, aslında daha çok gelenekle ilgilidir. Olgunlaşma, sığır etini doğal süreçler sayesinde yumuşatan bir süreçtir. Karpatlar Sığır ...

Şirket görselleri

Teslimat türü (incoterms) mevcut

Sorumluluk:
Alıcı
Paylaşılan
Tedarikçi

Konum ve İletişim

DOLY-COM DISTRIBUTIE SRL
AddressStr. Varnav Nr. 29 E, RO-710066 Botosani
Yöneticiler
Satış Müdürü:
N/A
Satış Müdürü:
N/A

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play