buğday buğdayda için ürünler (365)

Hızlı pişirilen İnci Arpa No. 1 - Pişirme torbasındaki tahıllar

Hızlı pişirilen İnci Arpa No. 1 - Pişirme torbasındaki tahıllar

TM "TERRA" No. 1 inci arpa irmiği, faydalı maddelerin gerçek bir kaynağıdır. İnciden arpa ürettiğimiz arpa, en yüksek kalitededir. Tam tahıl gevreği, porsiyonlanmış termal torbalarda paketlenmiştir. Bu nedenle, doyurucu bir kahvaltı veya akşam yemeği için bir garnitür hazırlamak için sadece suyu kaynatmak ve gerekli porsiyon sayısını içine koymak yeterlidir. 35 dakika ve yemek hazır. Afiyet olsun!
PROFESYONEL UN - Pizza unu

PROFESYONEL UN - Pizza unu

W: 400 ÷ 420. En iyi Kuzey Amerika buğdaylarından elde edilen sıradan un, en talepkar pizza ustaları için. Geleneksel yöntemle yapılan hamurlar için idealdir, 24 saatten fazla uzun kabarma süresi ve buzdolabında 6 güne kadar saklama imkanı. 25KG - 10KG
HARINA PLUS S

HARINA PLUS S

W: 270 ÷ 290. Tip 55 un (tip 45 de mevcuttur) seçilmiş Avrupa tahıllarından elde edilen, büyük plastiklik ve güç ile. Orta fermantasyonlu doğrudan hamurlar için idealdir. 25KG -10KG
Hızlı pişirilen cilalı mısır irmiği No. 3 - Pişirme torbasındaki tahıllar

Hızlı pişirilen cilalı mısır irmiği No. 3 - Pişirme torbasındaki tahıllar

Lezzetli, sağlıklı ve besleyici mısır lapası, TM "TERRA" No. 3 öğütülmüş mısır irmiğinden hazırlanırsa herkesin erişimine açık olacaktır. Ürünlerimizin üretiminde, Ukrayna'da yetiştirilen seçkin yüksek kaliteli mısır kullanıyoruz.
En yüksek kalitede yulaf ezmesi anlık hazırlık için - Pişirme torbasında tahıllar

En yüksek kalitede yulaf ezmesi anlık hazırlık için - Pişirme torbasında tahıllar

En az 1 litre suyu tavaya dökün ve kaynamaya bırakın. İçine bir torba tahıl koyun, tuz ekleyin ve kapağı kapatmadan kısık ateşte 35 dakika pişirin. Torbayı bir çatal ile halkasından tutarak çıkarın. Suyun süzülmesine izin verin. Torbayı yırtarak veya makasla keserek açın. Pişmiş tahılı bir tabağa koyun ve damak zevkinize göre baharatlayın.
UN KULÜBÜ

UN KULÜBÜ

W: 380 ÷ 400. En iyi Avrupa buğdaylarından elde edilen, yüksek güçlü Tip 55 unudur. Uzun fermantasyon ve saklama ile geleneksel bir yoğurma yöntemi için idealdir, buzdolabında 4 güne kadar saklanabilir. 25KG -10KG
UN GÜZERGAH36

UN GÜZERGAH36

W: 270 ÷ 290. "55" tipi yumuşak buğday unu ROUTE 36, "Ruota di Carro" (Vagon Tekerleği) pizzası ve çok uzatılabilir hamur gerektiren tüm hazırlıklar için ideal un. Mükemmel çözünür protein ve gluten içeriğine sahip çeşitlerden özenle seçilmiş tanelerden elde edilen "55" tipi yumuşak buğday unu. Ayrıca, ustaca bir öğütme işlemi, çözünür ve çözünmez liflerin miktarını ve oranını düzenleyerek hem beslenme hem de reolojik açıdan, yani hamurun plastikliği açısından fayda sağlamaktadır. Route 36 ile, geri çekilmeyen veya yırtılmayan, açılması kolay çok uzatılabilir hamurlar elde edilir. 25KG
Birinci sınıf öğütülmüş bölünmüş bezelye - Ağırlık tahılları

Birinci sınıf öğütülmüş bölünmüş bezelye - Ağırlık tahılları

Bölünmüş yer bezelyeleri, pürüzlü veya pürüzsüz yüzeye ve yuvarlak kabuklara sahip bölünmüş kotiledonlardır. İçinde bütün bezelye safsızlık oranı %5'i geçmemektedir, rengi sarı veya yeşil olup, farklı renkte bezelye oranı %7'yi geçmemelidir. 1. ve 2. sınıf bulunmaktadır. İşletmemiz 1. sınıf bölünmüş bezelye üretmektedir.
Nohut - Özel ambalajda tahıllar

Nohut - Özel ambalajda tahıllar

Nohutları 4-6 saat önceden ıslatın, suyunu süzün ve fasulyeleri iyice durulayın. Soğuk suyu yaklaşık 1:4 oranında (1 kısım nohut için 4 kısım su) ekleyin. Su kaynadıktan sonra, kısık ateşte 50-60 dakika pişirin. Pişirme işleminin sonunda tuz ekleyin. Önceden ıslatmadan: Nohutları yıkayın, 1:5 oranında su ile kaplayın (1 kısım nohut için 5 kısım su), kısık ateşte 2-2.5 saat pişirin. Su buharlaşırsa, su eklenmelidir. Pişirme işleminin sonunda tuz ekleyin.
Hızlı pişirilen yuvarlak pirinç - Pişirme torbasındaki tahıllar

Hızlı pişirilen yuvarlak pirinç - Pişirme torbasındaki tahıllar

Bu harika tahıldan yapılan pirinç lapası, balık ve et için harika bir yan yemek olacak, sebzeler ve meyvelerle de iyi gidecek. Hazırlaması zor değil ve hızlı. Tahıllar temizdir - ayıklamanıza ve yıkamanıza gerek yok. Kurtarılan torbalardaki lapalar yanmaz ve tabakları neredeyse temiz bırakır.
YILDÖNÜMÜ KALP UN

YILDÖNÜMÜ KALP UN

W: 280 ÷ 300. Düşük rafine buğday unları, buğday kepeği ile birlikte, giderek daha fazla sağlıklı gıda özelliklerine dikkat eden bir pazar için mükemmel bir besin konsantresi sunar. Farklı üretim türlerine uyum sağlar, hafif ve gözenekli bir ürün için idealdir. 90. yıl dönümü kutlamalarından bir yıl sonra doğan Anniversario, un değirmenimizin hafızasını, tarihini ve rekabetini Araştırma merkezi aracılığıyla yorumlar. Anniversario CUORE, yarı fermente hamurlar için idealdir. 25KG
Parlatılmış Pirinç İrmikleri - Ağırlık tahılları

Parlatılmış Pirinç İrmikleri - Ağırlık tahılları

Pirinç gibi diğer tahılların besin değeri, tahılın türüne ve işlenme şekline bağlıdır. Kabuğu çıkarıldıktan ve tahıl parlatıldıktan sonra, vitamin, mineral tuzları ve lif miktarı azalır, ancak aynı zamanda karbonhidratların ve proteinlerin sindirilebilirliği artar. Pirinç, kolayca emilen yüksek nişasta içeriği (yüzde 85'e kadar) ile karakterizedir, bu nedenle pirinç diyet ürünü olarak sınıflandırılır. Ancak, diğer yandan, pirinç nişastası, kas gücünü ve dayanıklılığı korumak için gerekli olan karmaşık karbonhidratlardır, bu nedenle sporcular her zaman diyetlerinde pirinç yemeklerine yer verirler.
Birinci Sınıf Bölünmüş Toz Yeşil Bezelye - Özel ambalajda tahıllar

Birinci Sınıf Bölünmüş Toz Yeşil Bezelye - Özel ambalajda tahıllar

Pişirmeden önce, bezelyeleri yıkamak ve su ile 1:3 oranında (1 ölçü grota karşılık 3 ölçü su) kaplamak önerilir. Su kaynadıktan sonra, kısık ateşte 35-45 dakika pişirin. Su buharlaşırsa, su eklenmelidir. Tuz, yağ ve baharatları damak tadınıza göre ekleyin.
Öğütülmüş Mısır İrmik No. 4 - Ağırlık tahılları

Öğütülmüş Mısır İrmik No. 4 - Ağırlık tahılları

Öğütülmüş mısır irmiği, kabuğu çıkarılmış mısır tanelerinin nazik bir şekilde öğütülmesiyle elde edilen ezilmiş tahıllardır. Tanelerin boyutuna bağlı olarak, öğütülmüş mısır irmiği beş numaraya ayrılır: 1, 2, 3, 4 ve 5. Şirketimiz, silisli veya yarı-dişli mısırdan iki numara - No. 3 ve No. 4 - mısır irmiği üretmektedir. Tanelerin rengi sarı veya sarı-beyazdır.
TAZE MAKARNA İÇİN UN

TAZE MAKARNA İÇİN UN

PASTAPIU, taze makarna üretimi için tasarlanmış "00" tipi yumuşak buğday unudur. İyi protein içeriği sayesinde büyük bir plastiklik ve elastikiyete sahip olan PASTAPIU, sabit bir granül dağılımı ve %0,45'ten düşük kül miktarı ile karakterizedir; bu özellikler, taze makarnaların grileşmeden kalmasını ve birkaç gün boyunca karakteristik rengini korumasını sağlar. PASTAPIU, yapraklar, gnocchi, trofie gibi farklı formatlarda geleneksel taze makarnaların yanı sıra ravioli, tortellini, agnoli gibi doldurulmuş makarnaların yapımı için ideal bir bileşendir.
YILDÖNÜMÜ KALP UN

YILDÖNÜMÜ KALP UN

W: 280 ÷ 300. Anniversario unları, buğday kepeği ile düşük rafine edilmiş yumuşak buğday unlarından oluşmaktadır. Besin maddeleri açısından zengin bir konsantre sunarak, gıda sağlıklı özelliklerine giderek daha fazla odaklanan bir pazara hitap etmektedir. Anniversario unları çok yönlüdür ve hafif ve sindirimi kolay bir ürün için uygundur. Bu unlar, doksanıncı doğum günü kutlamalarından bir yıl sonra doğmuştur. Unlarımız, araştırma merkezi aracılığıyla değirmenimizin hafızasını, hikayesini ve uzmanlığını anlatmaktadır. Anniversario CUORE, orta/uzun mayalama için idealdir.
Pietro Flour Yıldönümü

Pietro Flour Yıldönümü

W: 340 ÷ 360. Anniversario unları, buğday kepeği ile düşük rafine edilmiş yumuşak buğday unlarından oluşmaktadır. Besin maddelerinin yoğun bir karışımını sunarak, gıda ürünlerinin sağlıklı özelliklerine giderek daha fazla odaklanan bir pazar için idealdir. Anniversario unları çok yönlüdür ve hafif ve sindirilebilir bir ürün için uygundur. Bu unlar, doksanıncı doğum günü kutlamalarından bir yıl sonra doğmuştur. Unlarımızın araştırma merkezi aracılığıyla hafızasını, hikayesini ve uzmanlığını anlatmaktadır. Anniversario PIETRO, uzun mayalama için idealdir.
Doğal buğday glüteni - D00102

Doğal buğday glüteni - D00102

Buğday glüteni, gıda endüstrisinde genellikle kalınlaştırıcı, stabilize edici ve makarna, ekmek ve diğer fırın ürünleri için arzu edilen bir bileşen olarak kullanılır. Buğday glüteni, istenen hacim ve kıvamı elde etmek için glüten yerine glütensiz ürünlerde de kullanılmaktadır. CAS:8002-80-0 Renk:Sarı Kıvam:Toz Ambalaj:Kağıt Torba 25kg Miktar:5,000kg - 48,000kg
500g irmik makarna fusilli

500g irmik makarna fusilli

500g irmik makarna fusilli
Anlık Arpa Pulcuğu - Kraft torbada pulcuklar

Anlık Arpa Pulcuğu - Kraft torbada pulcuklar

Sabahları ek bir güç ve enerji kaynağına ihtiyacınız varsa, kahvaltınıza tam arpa tanelerinden yapılmış ve ince flake haline getirilmiş TM "TERRA" arpa flakelerini ekleyin. Arpa flakeleri, meyveler, fındık, bal, reçel ile iyi gider.
10 çeşit anlık tahıl karışımı + karabuğday ve çavdar kepeği - kraft ambalajda "Plus" gevrekler

10 çeşit anlık tahıl karışımı + karabuğday ve çavdar kepeği - kraft ambalajda "Plus" gevrekler

Yulaf, buğday, arpa, çavdar, spelti, karabuğday, mısır, darı, pirinç, "İnci" buğdayından oluşan bir karışım (96% - değişken oranlarda), karabuğday kepeği (2%), çavdar kepeği (2%). Sentetik koruyucular ve boyalar içermez. Ürün gluten içerir, susam izleri içerebilir. GDO içermez.
Hızlı pişirilen darı gevreği - Kraft torbada gevrekler

Hızlı pişirilen darı gevreği - Kraft torbada gevrekler

Kahvaltıda sıradan yulaf ezmesinden bıktınız mı? Onu darı gevreği ile çeşitlendirmeyi deneyin. Bol protein, bol vitamin ve kolay sindirilebilir amino asitler içerirler, bu sayede gün boyu neşe dolu olursunuz!
Anlık Çavdar Pulpları - Kraft torbada pulplar

Anlık Çavdar Pulpları - Kraft torbada pulplar

Tam tahıldan elde edilen çavdar flakeleri, bir kişinin enerji tasarrufu yapmasına ve hastalıklara karşı direnç göstermesine yardımcı olan benzersiz özelliklere sahiptir. TM "TERRA" çavdar flakeleri, zamanını ve sağlıklı gıdayı önemseyen herkes için harika bir keşif!
Anında Kahverengi Pirinç - Pişirme torbasında tahıllar

Anında Kahverengi Pirinç - Pişirme torbasında tahıllar

En az 1 litre suyu tavaya dökün ve kaynamaya bırakın. İçine bir torba tahıl atın, tuz ekleyin ve kapağı kapatmadan düşük ateşte 25-30 dakika pişirin. Torbayı bir çatalın halkasından tutarak çıkarın. Suyun süzülmesine izin verin. Torbayı yırtarak veya makasla keserek açın. Hazırlanan tahılı bir tabağa koyun ve damak zevkinize göre baharatlayın.
Bahar Buğdayı İri Taneler No. 2 - Ağırlık tahılları

Bahar Buğdayı İri Taneler No. 2 - Ağırlık tahılları

Buğday irmiği, ezilmiş buğday taneleridir. Buğday işleme yöntemi ve tane boyutuna göre, buğday irmiği türlere ve numaralara ayrılır. No. 1 en büyük olanıdır ve yuvarlak uçlara sahip uzun çekirdeklerden oluşur, No. 2 orta boydur ve oval şekilli çekirdeğin ezilmiş parçalarından oluşur, No. 3 ve 4 ise daha küçük yuvarlak parçacıklardan oluşur.
Anlık Yulaf Pulcuğu - Kutudaki Pulcuklar

Anlık Yulaf Pulcuğu - Kutudaki Pulcuklar

Tam tahıllardan yapılan yulaf ezmesi, faydalı maddelerin gerçek bir kaynağıdır! Bu tür gevrekler TM "TERRA" tarafından üretilmektedir. Düşük glisemik indekse sahip karbonhidratlarla vücudu enerjiyle doldurduğu için kahvaltı için idealdir. Böyle bir kahvaltıya fındık, kuru üzüm, meyve veya böğürtlen ekleyerek, onu sadece faydalı değil, aynı zamanda inanılmaz derecede lezzetli hale getirebilirsiniz.
Hidrolize buğday glüteni

Hidrolize buğday glüteni

Hidrolize buğday glüteni, buğday unundan elde edilir. Bu süreçte, glüten proteini buğday nişastasından ayrılır. Bu protein, kurutma işleminden önce enzimatik olarak küçük proteinler ve çözünür peptitler haline hidrolize edilir. Hidrolize buğday glüteninin raf ömrü 2 yıldır. Ürün, ısı veya suya erişimi olmayan serin ve kuru depolarda saklanmalıdır.
Hidrolize Buğday Gluteni

Hidrolize Buğday Gluteni

Hidrolize buğday glüteni, buğday unundan elde edilir. Bu süreçte, glüten proteini buğday nişastasından ayrılır. Bu protein, kurutulmadan önce enzimatik olarak küçük proteinler ve çözünür peptitler haline hidrolize edilir. Hidrolize buğday glüteni, 2 yıl raf ömrüne sahiptir. Ürün, sıcaklık veya suya erişimi olmayan kuru ve serin depolarda saklanmalıdır. Foodcom, ticari ortaklarına 20-25 kg'lık torbalarda, büyük torbalarda veya dökme kamyonlarla hidrolize buğday glüteni temin etmektedir.
Bahar Buğdayı İri No. 3 - Ağırlık tahılları

Bahar Buğdayı İri No. 3 - Ağırlık tahılları

Buğday irmiği, ezilmiş buğday taneleridir. Buğday işleme yöntemi ve tane boyutuna göre, buğday irmiği türlere ve numaralara ayrılır. No. 1 en büyüğüdür ve yuvarlak uçlara sahip uzun çekirdeklerden oluşur, No. 2 orta boydur ve oval şekilli çekirdeğin ezilmiş parçalarından oluşur, No. 3 ve 4 ise daha küçük yuvarlak parçacıklardan oluşur.
İnci Arpa No. 1 - Ağırlık tahılları

İnci Arpa No. 1 - Ağırlık tahılları

Rus bilim insanı M. I. Vavilov, arpanın iki köken merkezini - Akdeniz ve Batı Asya bölgelerini belirlemiştir. İsrail'deki Geç Paleolitik yerlerinde yapılan kazılarda, arkeologlar yabani buğday ve arpa taneleri bulmuşlardır. Bu tanelerin yaşı, radyo karbon yöntemiyle 19,400 yıl olarak belirlenmiştir. En eski tarımsal buğday ve arpa türlerine ait taneler Ürdün'de bulunmuştur. Bu taneler yaklaşık 11,000 yaşındadır.