Ariste İnek Beyaz Peyniri – 450gr - Dinlendirilmiş Ariste İnek Beyaz Peyniri, diğer adıyla en az 90 gün süre ile olg
6 ile 18 ay arası değişen sürelerde dinlendirilen Ariste inek peynirlerinin hikayeleri eskimiş takvim yapraklarında saklıdır. Tenekeler içinde dinlend...
Floreffe Peyniri - Seçim (daha uzun olgunlaştırılmış)
0,00 €
2,3 kg Floreffe ayrıca mevcut: - 350 g ekmek...
KOYUN PEYNİRİ - OLgun, YAŞLI VEYA YARIM OLgun Koyun Sütü Peyniri
León ilinin güneyinde koyun sütünden üretilen peynir, AGED, CURADO, SEMI CURADO ve YUMUŞAK çeşitlerinde mevcuttur. 1 kg veya 3 kg vakumlu paketlerde m...
Peynir analoğu
Peynir Analog, taklit peynir veya peynir alternatifi olarak da bilinir, süt yağının tamamının veya bir kısmının bitkisel yağ ile değiştirildiği bir pe...
Caciocavallo - Olgun Peynir
Caciocavallo, sadece inek sütü ile üretilen, yarı olgunlaşmış bir çekme peyniridir ve geleneksel olarak elle şekillendirilir. "Caciocavallo" adı, bu ü...
İtalyan peynirleri
BUISSON, İtalyan peynirleri toptancısıdır İtalyan peynirlerinin ihracat satışı Rungis'te İtalyan peynirleri dağıtımcısı...
Aromalı örgü peynir
Aromalı peynir örgüsü...
Mağara Olgunlaşmış Pecorino
Hepimizin arzusu kesinlikle sağlıklı ve dengeli bir beslenme sürdürmektir. Gerçekten de, doğamızda her zaman, bir zamanlar var olan doğal gıdaları yen...
Next
Gruyère
Çiğ süt, laktik fermente, peynir altı suyu, tuz Alerjenler Süt ve süt ürünleri (laktoz ve süt proteini dahil) Ürünlerimiz, 1829/2003/CE ve 1830/2003/C...
Senras Peynir Yumuşak - Mevcut ağırlıklar: 0,25kg - 0,5kg - 1kg - 1,3kg.
Ahşap raflarda 1 ay boyunca bekleyen Senras Peyniri, yumuşak, nemli ve lezzetli bir doku kazanır. Senras Peyniri, 2 nesil bilgi birikiminin sonucudur.
mascarpone
{"GDO (Reg.1830 / 03)":"Ürün GDO'SUZDUR: genetik olarak değiştirilmiş organizmalardan türetilmiş içerik olmadan üretilmiştir.","KULLANIM ŞEKLİ":"Yemey...
Peynir tabağı
592: Camembert (Beyaz kaplamalı koyu çikolata ganache), Pont l’Évêque (Beyaz kaplamalı karamel marshmallow), Neufchâtel (Beyaz kaplamalı Isigny akışka...
Peynir Kesimi
Sert ve yarı sert peynirlerin kesimi için, tüm hediye türlerini kesmek üzere uygun yarı otomatik porsiyonlama makineleri sunuyoruz. Bu makineler, tezg...
Nötr cheesecake
Nötr cheesecake Kod: TRG076 Çap: 24 cm...
Next
Yaşlandırma rafları, raf tabanları, plastik ayaklar
Paslanmaz çelikten üretilen tabanlar, değiştirilebilir plastik ayaklarla donatılmıştır ve yaşlandırma, tuzlama ve kurutma raflarını tutarak, arabaları...
Olgunlaşma Bezi - Peynir Fabrikası
0,00 €
Şirketin kuruluşundan bu yana, süt ürünleri dünyasının aktörlerine, çiftçiden sanayi grubuna kadar hizmet veriyoruz... Doğal veya sentetik liflerden ...
Next
Kurutma Fırınları
İnfrared kurutma fırınları, gıda ürünlerinin yüzeyine temas etmeden ve doğrudan enerji iletimi sağlar. Bu sayede, kabuk oluşturma (peynirler, kabuksuz...
Sarımsak dişleri
Paket Miktarı: 12 x 330ml Ürün No: 15650 Gram: 320g...
Genel Yunan Depoları - Peynir Olgunlaştırma
Greci Genel Depoları, peynir olgunlaştırmada öncü bir şirket, öncelikle Parmigiano Reggiano.
Next
850 L Havalandırmalı Peynir Olgunlaştırma Dolabı - Olgunlaştırma ve Fermantasyon Dolapları
6.909,00 €
Nemlendirici ile Donanım: 8 çift kayar ray + 8 plastik ızgara 2/1, peynirler için Soğutucu gaz R134. İç ve dış yapım AISI 304 (gıda sınıfı) paslanmaz...
Provolone - Yarı keskin olgun peynir
Aged provolone, sadece inek sütü ile üretilen, geleneksel olarak elle işlenen ve şekillendirilen bir peynir türüdür ve yaklaşık 9 / 12 ay olgunlaştırı...
Peynir analogu
Peynir Analoğu (taklit peynir veya peynir alternatifi olarak da bilinir), süt yağının kısmen veya tamamen bitkisel yağ ile değiştirildiği bir peynir ü...
CACIORICOTTA - OLDUKÇA TUZLU RICOTTA
Cacioricotta, silindirik şekilli, yarı sert bir peynir olup, Puglia peynir geleneğinin tipik bir örneğidir. Puglia mutfağında bu ürün genellikle, tip...
Laktik Fermentlerle Caciotta - Laktik Fermentlerle Stracchino Peyniri
Fior di bontà caciotta, laktik fermente eklenmiş taze bir peynir olup, kısa bir kurutma sürecine tabi tutulmuştur. Yarı sert bir kabuğa sahip olmasına...
Senras Premium Peynir - Mevcut ağırlıklar: 0,5 kg - 0,8 kg - 1,2 kg.
Daha yüksek bir segmentte, Senras Cheese Premium, ahşap raflarda 6 aylık olgunlaşma sürecinde yumuşak bir doku ve belirgin, keskin bir tat geliştirir.
D’Origem Peyniri - Mevcut ağırlıklar: 0,8 kg - 1,2 kg.
D´Origem peyniri, ayrıca 1 ay boyunca ahşap raflarda olgunlaştırılmış, yarı sert bir dokuya ve belirgin bir lezzete sahiptir.
Next
Kalıplar ve blok-kalıplar özel şekiller
Servi Doryl, tek başına kullanılabilen veya blok kalıplarına monte edilebilen iki kalıp serisi sunmaktadır: tabanlı veya tabansız. Gerekirse, kalıpla...
Next
Kare, dikdörtgen, oval şekilli kalıplar ve blok kalıplar
Servi Doryl, tek başına kullanılabilen veya blok kalıplarına monte edilebilen iki kalıp serisi sunmaktadır: altlıklı veya altsız. Gerekirse, kalıplar...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play