İtalya, Guardiagrele
...Organik çavdar ekmeği üretimi için yarı mamul konsantre, lezzetli ve sağlıklı, lif açısından zengin ve düşük glisemik indekse sahip. Format: 10 kg Dozaj: %50...
Slovakya, Dolný Ohaj
Slovškrob, küresel gıda emtia ticaretinde lider bir oyuncudur ve 24 yıla yakın deneyimini kullanarak yüksek kaliteli, sertifikalı ürünleri rekabetçi fiyatlarla sunmaktadır. Şirket, geleneksel yöntemleri ve ticaret yazılımı "Rootie" aracılığıyla güçlü bir çevrimiçi varlığı birleştiren hibrit bir modelle faaliyet göstermektedir. Bu gelişmiş platform, alıcılar ve tedarikçiler arasında verimli bir bağ...
Polonya, Paczewo
...Organik Çavdar Unu Organik çavdar unumuz, doğal besin maddelerini korumak için özenle seçilen ve öğütülen yüksek kaliteli çavdar tanelerinden yapılmaktadır. Ekmek, hamur işleri ve diğer lezzetli tarifler için mükemmeldir. - %100 organik - Lif açısından zengin - Geleneksel çavdar ekmeği için ideal Farklı ambalaj boyutlarında mevcuttur.
Sudem Pastacılık, 2006 yılından bu yana en kaliteli ürünler üreten ve ürünlerini Avrupa ve diğer ülkelere ihraç eden Antalya/Türkiye merkezli ekmek ve pasta karışımı üreticisi bir firmadır. Dünden bugüne gelen, geleneksel pişirme tarifleri ve yüksek kaliteli malzemeler kullanarak el yapımı unlu mamuller ve pasta spesiyaliteleri üretiyoruz. Spesiyalitelerimiz arasında Ekmek Karışımları, Kek ve Past...
Almanya, Bad Bentheim
...Sakaroz, farklı formlarda bulunur. Ham maddeden ne kadar melas filtrelenirse, şekerin rengi o kadar kahverengi olur. Melas, çavdar ekmeği ve meyan kökünde kullanılan bir üründür. Orta Çağ'da, şeker bir güç sembolüydü ve nadir ve pahalı baharatlardan biri olarak kabul ediliyordu. Buğday, gluten, yumurta, süt ve kuruyemiş içermez. Sakaroz, çeşitli fırın veya diğer gıda ürünlerinde, işlenmiş olduğu...
Fransa, Torcy Le Petit
...mercimek ve kenevirin bitkisel notaları Tamamlanmış ürünün iç rengi: Karamel Kullanım: Yoğrulmuş hamurun sonunda, 1 kg hamur için %20 ila %25 oranında filizlenmiş buğday ekleyin Germinov'u hangi tür hamura eklemek: Baget, geleneksel ekmek, çavdar ekmeği Tendrarom, ekmek hamurlarının her türüne eklenebilir Ambalaj: 10 kg'lık kova Son kullanma tarihi: 9 ay...
Fransa, Bayonne
...Bu ekmek, eşsiz, kalın ve hafif koyu bir kabuğa sahip olup, buğday unu (yüzde 50) ve çavdar unu (yüzde 50) karışımından dolayı kendine özgü bir lezzet sunar. Ekşi maya ile birlikte, biraz acı ve farklı bir tat kazanarak oldukça özel bir ekmek haline gelir. REF:P458A EAN-13:8436017105308 EAN-14:18436017105305 ÖN PİŞİRME AĞIRLIĞI (G):92 g PİŞİRME AĞIRLIĞI:80 g UZUNLUK (CM):16 cm GENİŞLİK (CM):6 cm...
Fransa, Faverolles-Sur-Cher
... Protein 4.3 g Tuz 0.2 g Son kullanma tarihi: Üretim tarihinden itibaren 4 ay. Zencefilli ekmeklerimiz, LoiretCher'deki FaverollessurCher'de bulunan bir atölyede el yapımı olarak üretilmektedir. Saf bal, çünkü tarifimize başka bir tatlandırıcı eklemiyoruz; amber rengi balın güçlü tadı, baharat karışımımızın bir dokunuşuyla birleşerek güzel bir ağızda kalıcılık sunuyor. İşte zencefilli ekmeği paylaşmayı sevdiğimiz şekliyle. Net ağırlık: 250g Ambalaj: ahşap kalıp-film-etiket + karşı etiket Üretim süresi: 15 gün...
Bulgaristan, Plovdiv
...Ruh ekmeği karışımı Ruh ekmeği - fırın karışımı Koyu iç, güçlü kabuk ve iyi saklama özellikleri. Ekşi hamur ile üretilmiş gibi ruh ekmeğinin tipik tadı ve çekici aroması. Ruh ekmeği üretiminde deneyimi olmayan fırıncılar için bile kolay üretim. Optimal fırın kabarması ve çıtır bir kabuk için. Çok aromatik tipik ekşi hamur aroması ile. Ruh ekmeği aslında dünyadaki en sağlıklı tahıllardan...
Fransa, Cournon D'auvergne
...Pırasa* (55%), patates*, Ambert peyniri* AOC (pastörize inek sütü, tuz, laktik fermente ve olgunlaştırıcılar) (15%), su, ayçiçek yağı*, soya sosu* (su, soya fasulyesi*, tuz, alkol*, koji), balsamik sirke* (şarap sirkesi*, pişirilmiş üzüm suyu*), pirinç unu*. * Organik Tarım ürünleri - Alerjenler Kullanım önerileri Ruhunuzu beslemek için çavdar ekmeği dilimlerinin üzerine sürmek, sebze çubukları...
Birleşik Krallık, Stroud
...Windmill Organics, Birleşik Krallık'taki ilk %100 organik şirket olarak organik gıda alanında öncüdür. Tüm büyük Sağlıklı Gıda toptancıları ve Whole Foods Market UK için bir numaralı tedarikçidir. 25 yılı aşkın deneyime sahip organik uzmanlarıdır. %100 organik ve vejetaryen olup, geniş bir vegan ürün yelpazesine sahiptir. Hindistan cevizi sütü, çavdar ekmeği, yulaf ezmesi, müsli, ragu, kofu, protein içecekleri ve barları, un, makarna, kinoa dahil olmak üzere 6 marka altında 550'den fazla üründen oluşan bir portföye sahiptir.
Fransa, Villemandeur
...Bal ve incirli baharat ekmeği %12, şeffaf filmle sarılı. Net ağırlık 250 g. Yüksek bal yüzdesi: %25. 2 tahılda zengin: buğday balı ve çavdar.
ufs.country_names.RU, Yaroslavl
..."Lüks" sınıfı tahıl alkolü kullanılarak modern ekipman ve geleneksel damıtma yöntemleri ile olağanüstü bir ürün üretilmektedir - zengin bir tat ve hafif bir aroma ile. Kimyon ve çavdar ekmeği ile açılan ince notalarla uzun bir bitiş, içeceğin kalitesini hatırlatacaktır. Şık tasarım - pirinç taklidi yapan orijinal ve akılda kalıcı bir etiket. Karışım, bal, çavdar krakeri infüzyonu, çavdar gevreği infüzyonu ve kimyon infüzyonu üzerine kuruludur. Besleyici, yeni pişirilmiş Borodino ekmeği aromasına sahiptir.
... ununa göre daha güçlü ve daha kaba bir tada sahiptir. Gri renkli olduğu için genellikle çavdar ekmeği ve tam buğday ekmeği yapmak için kullanılır. Açık un, kepek, kül ve protein açısından daha yüksek olduğu için patent ununa göre daha besleyicidir. Ayrıca, açık un en uygun fiyatlı ticari un türüdür. İnce, İtalyan veya çavdar ekmeği yapmakla ilgilenenler için, serbest veya ev kullanımı için mevcut olan açık unumuzu kontrol edin. Açık Un Toplu Ambalaj: 5 lb torba Saklama Süresi: Önerilen saklama koşullarında 180 gün Alerjen Bilgisi: Buğday içerir Kullanım Alanları: İdealdir.
Almanya, Hamburg
Lehrmann GmbH, Hamburg merkezli bir şirket, 13 yıldır piyasada bulunmaktadır. Ana faaliyetleri, Avrupa'da üretilen fırın ve pastane ekipmanlarının, en tanınmış üreticiler tarafından üretilen yedek parçalarının yanı sıra bileşenler ve kalıplar ile tepsilerin satışını içermektedir. Ürün yelpazemizdeki en yeni ürünler, fırınlar ve dondurucular için tepsiler, kalıplar ve raf arabalarıdır. Sadece stan...
...Birçok standart boyutta mevcuttur. 0,75 mm kalınlığında alüminyum kaplı çelik levhadan yapılmış, kenarı lamineli ve metal insertli stabil ve katlanabilir versiyon. Tüm formlar herhangi bir sayıda birim halinde birleştirilebilir. Farklı 1.4301 paslanmaz çelik versiyonları. Her boyuttan 20 formdan itibaren özel modeller! modeller: tost çavdar ekmeği çavdar ekmeği tam buğday ekmekleri yemek ekmeği Rusk, Rührkuchen- Baumstamm- Anisbrot- Fürst Pückler ve tatlılar için fırın tepsileri...
Almanya, Wörrstadt
...Ekşi maya, dünyanın en eski hamur türlerinden biridir. Mısırlılar, 4000 yıl önce tahıl lapasını ekşi mayaya fermente ederek kabarık pide ekmeği yapmışlardır. Lecker’ın Organik Tam Buğday Ekşi Mayası, tüm karışık ve tam buğday ekmeklerine mükemmel bir yapı ve dolgun, taze bir tat kazandırır. Bunun bir nedeni var: • %100 Kontrol Altında Organik Üretimden Elde Edilen Çavdar Tam Buğday Unu İçindekiler: Bioland ÇAVDAR-Tam Buğday Unu* *=kontrollü ekolojik üretimden Alerjenler: Gluten Vejetaryen: Evet Vegan: Evet...
Fransa, Brive La Gaillarde
...Küçükler ve büyükler için atıştırmalık, Corrèze bal zencefilli ekmeği! İçindekiler: bal, buğday, çavdar, baharatlar... Son kullanma tarihi: 3 ay 350 g...
Avusturya, Atzenbrugg
...Bu çavdar unu, çavdar ununun en açık öğütme derecesine sahiptir ve genellikle baguete benzeyen ancak aslında bir çavdar ekmeği olan sözde ön ekmeklerin pişirilmesinde kullanılır. Çavdar unu, koyu ekmekler için tercih edilen un türüdür. Hildegard von Bingen, çavdarın faydalarını şöyle tanımlar: "Vücudu güçlendirir ve zayıflamaya yardımcı olur." Ayrıca çavdar, birçok B vitamini ve değerli mineral maddeler içerir.
...poğaçalar, simitler ve çubuklar haline getirilmektedir: Chili-zeytin-domates poğaçaları, çekirdekli ve bira ekmeği, kimyonlu çörekler veya İsviçre'nin tuzlu hamur işi Silserli, bunlardan sadece birkaçıdır. Tüm tatlı lezzetli hamur işlerimizi şeker kullanmadan üretiyoruz! Ve öyle bir şekilde ki, gerçekten tatlı, baştan çıkarıcı ve dolgun bir lezzet sunuyor! Eğer bilmeseniz, belki asla tahmin edemezsiniz!
İspanya, La Mata. Toledo
... için); - "Candeal" unu (daha sert ama çalışması kolay hamurlar için optimal, Candeal ekmeği, churros ve kızartma hamurları için); - "Media Fuerza" unu (iyi bir kıvam ve gaz tutma gerektiren hamurlar için, mekanize süreçlerde bagetler için idealdir); - "Especial" unu (kontrollü fermantasyon için çok iyi, el yapımı bagetler, milföy hamurları ve rustik ekmekler için); - "Gran Fuerza" unu (kalite açısından en yüksek, kalıp ekmeği, Roscon de Reyes, ensaimadas ve hamur işleri için idealdir). Ayrıca tam buğday unu ve çavdar unu da üretiyoruz.
... - Catering şirketleri için tedarikçi - Pastaneler için tedarikçi - Ekmek - Fırın - Fırıncı - Üretim - Satış - Dağıtım - Yerel ekmek - Çavdar ekmeği - Tam buğday ekmeği - Toplar - Ekmeğin çeşitleri - Fırıncılık - Pasta teslimatı - Ekmek tedarikçisi - Pastaneler için tedarikçi - Hamburger ekmeği - Sosisli ekmek - Rustik kalıp ekmeği - Ambalajlı süt ekmekleri - Ambalajlı kruvasanlar - Kral keki - Ambalajlı kral keki - Loaf ekmeği - Ambalajlı loaf ekmeği - Folar - Ambalajlı folar.
Belçika, Hauset
... bagetler, pizzalar, çorbalar, quiche'ler, lazanyalar,...), kahvaltılar ve özel ürünler (paillasse ekmeği, pirinç tartı, Belçika tatlısı, Léonidas pralini, die beschwipste printe). Şirket ayrıca düğün pastaları, fotoğraf pastaları, sürpriz ekmekler, küçük hamur işleri,... sunmaktadır.
İtalya, Torrebelvicino
... makineleri, katmanlı pastaların üretimi için komple makineler ve tesisler, kalıp çıkarıcılar, taşıma ve soğutma tesisleri, özel otomasyonlar, anahtar teslim çözümler. Ayrıca, yağmur sistemi veya merkezli sistemle doldurulmuş pizzaların üretimi için makineler ve çavdar ekmeği ile glütensiz ekmek makineleri ve bagetlerin doldurulması için komple hatlar da sağlamaktayız. Makinelerimizin ömrü boyunca müşterilerin ihtiyaçlarını dinlemek için özel bir teknik ekibimiz bulunmaktadır. Her gün, satış sonrası departmanı yeni ekipman, yedek parça ve planlı müdahale taleplerini yerine getirmektedir.
Polonya, Lublin
Foodstore, Lublin genelinde ürün teslimatı sağlayan bir çevrimiçi gıda mağazasıdır. Müşteriler, sağlıklı ve dengeli bir diyet sürdürmek için gerekli olan ürünlerin bulunduğu geniş bir kataloga güvenebilirler. Sunulan ürünler arasında şunlar bulunmaktadır: • patates, limon, domates, muz ve havuç gibi sebzeler ve meyveler, • tam buğday çavdar ekmeği ve yulaf kepeği ekmeği gibi çeşitli ekmek türleri...
Danimarka, Odense C
...Restaurant HOS'a hoş geldiniz. Bizim adımız Michelle ve Jakob, ve birlikte benzersiz Restaurant HOS'u yarattık; adlarımızın birleşimi; Hemme & Spolum. Bizde harika çavdar ekmeği sandviçleri, diğer adıyla smørrebrød, öğle yemeği için yapıyoruz ve ayrıca güzel öğle yemekleri sunuyoruz. Cuma ve Cumartesi günleri, mevsimlik malzemelerin yorumunu bulacağınız 4 çeşit yemek sunan bir menü açıyoruz...
Almanya, Traunstein
Unlu mamuller, kalıcı unlu mamuller, besin maddeleri, galeta unu, pane harcı, kruton, çorba malzemeleri, köfte, et köftesi, yumurta kesimi, ekmek cipsi, şıttel ekmeği, mini şıttel ekmeği, çavdar mini ekmekleri, köfte ekmeği, ekmek küpleri Pişirme; Parçalama; Kurutma; Kızartma; Karıştırma...
...Royaumeix'te buğday, çavdar ve einkorn gibi tahıllar yetiştiriyoruz ve bunları taş değirmenimizde un haline getiriyoruz. Bu üretim, el yapımı ve odunla ısıtılan fırında pişirilen çeşitli ürünlerimizi, doğal veya tohumlu ekmeklerimizi, ayrıca çörekler ve unlarımızı yapmamıza olanak tanıyor. Özel Ürünler: Doğal veya tohumlu buğday unu ekmekleri, einkorn ekmeği, çavdar ekmeği, köy çörekleri, sandviç ekmeği, tohumlu fougasse, unlar, tortillalar ve einkorn kabukları;...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play