Fransa, Clichy
...Şeker, esas olarak şeker kamışı ve şeker pancarından elde edilen tatlı ve kristalize bir maddeyi ifade eder. Kimyasal olarak, şeker, bir glikoz molekülü ile bir fruktoz molekülünün birleşiminden oluşan sakkarozdan oluşur. Şeker, gıda ve içeceklerde tatlandırıcı olarak yaygın bir şekilde kullanılmasının yanı sıra, çeşitli mutfak ve endüstriyel uygulamalarda da yer almaktadır.
Belçika, Wingene
...İnositol, oldukça ilginç bir geçmişe sahip doğal bir poliol / alkol şeker molekülüdür! Geçmişte, İnositol B8 vitamini olarak kabul ediliyordu. Ancak, artık bir vitamin olarak sınıflandırılmamaktadır çünkü vücut kendi inositolünü üretir. Myoinositol, böbreklerde ve testislerde üretilir, vücudunuzdaki inositollerin %95'ini oluşturur. İnsülin bir hücre ile temas ettiğinde, inositol ikinci...
Fransa, Paris
... açısından zengindir, özellikle B5 vitamini (pantotenik asit) içerir. Rolü: B5 vitamini, çeşitli metabolik süreçlerde yardımcı olur ve sağlıklı cilt, tüyler ve tırnaklar için gerekli olan keratin üretiminde yer alır. Bira mayası ayrıca genel sağlık için önemli olan diğer B vitaminlerini, mineralleri ve amino asitleri de sağlar. Kondroitin: Nedir: Kondroitin, büyük bir şeker molekülü olan bir...
Birleşik Krallık, London
... gerekir. Genellikle %40–50 maltoz içerir, ancak bazıları %70'e kadar çıkabilir. β-amilaz veya fungal α-amilaz kullanarak, %50'den fazla maltoz veya hatta %70'ten fazla maltoz içeren glikoz şurupları (ekstra yüksek maltoslu şurup) üretilebilir. Bu, bu enzimlerin nişasta molekülünün ucundan bir maltoz molekülü, yani iki glikoz birimini bir seferde çıkarması sayesinde mümkündür.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play