Almanya, Heidelberg
...Bu doğal aroma, iyi olgunlaşmış cheddar peynirinin tipik tadını ceviz ve fındık dokunuşuyla birlikte ekler. Aperitif hamur işleri, kekler, aromalı peynirler, soslar, tavuk nugget'ları, hamburgerler ve ravioli'leriniz için tipik, tuzlu aromatik bir imza ekler.
...en az %50 yağ i. Tr.; acı biberli dilim peyniri; yaklaşık 4 kg'lık bir parça; en az 8 hafta olgunlaşmış; Tat: ince baharatlıdan hafif ekşi, acı biber tadı Yağ oranı: %50 Tat: ince baharatlıdan hafif ekşi, acı biber tadı...
Almanya, Obermoschel
... sonra dayanıklılığı yaklaşık 2 haftadır. Aynı şekilde, olgunlaşmış peynir 24 saat meşe odununda tütsülenir ve bu sayede kendine has aromasını kazanır. Aromasını ve tadını korumak için bir balmumu tabakası ile kaplanmıştır. Soğutulduğunda peynir yaklaşık 4 hafta dayanıklıdır. Buzdolabında nefes alabilen bir şekilde saklamanızı öneririz, lütfen folyo ile sarmayın, en iyisi bir pamuklu bezle sarmaktır. Yılbaşı ve Paskalya öncesi sezonluk teklif için lütfen ön sipariş verin.
Almanya, München
...Görünümü koyu sarıdan neredeyse zeytin yeşiline kadar değişir ve oldukça sivri dikenler taşır, bu da yaralanmalara neden olabilir. Ancak durianı satın almanın en belirgin özelliği kokusudur. Aşırı olgunlaşmış peynir ve terebentin karışımına benzer bir koku, Avrupa'dan gelenleri nefesini kesmektedir. Birçok insan bu nedenle "kusma meyvesi"ni denemekten veya satın almaktan çekinmektedir. Ama tadı eşsizdir. Yumuşak, nazik bir vanilya tadı ile hafif bir badem veya ceviz notası, ardından ise muzdan ananasa kadar uzanan bir tat bırakır.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play