Fransa, Esquiule
...Balaka peynir evi, Ossau Iraty çiftlik peynirinin uzmanıdır. Taze peynirler satın alıyor ve bunları Bask Ülkesi'ndeki mahzenimizde 4 ila 8 ay olgunlaştırıyoruz. Bu peynirler yalnızca Bask Ülkesi ve Béarn dağlarındaki çobanlar tarafından üretilmektedir. Manuel ve el yapımı olgunlaştırma. Bu peynir, AOP (Denetimli Menşei Belgesi) avantajına sahiptir.
Fransa, Montmorot
...Rijvac quadri: 8 ila 10 ay arasında olgunlaştırılmış Comté peynirleri. Kırmızı Rivjac: Ekstra seçim Comté: bu peynir, müşterinin özel taleplerini karşılamak için özellikle seçilmiştir, olgunlaşma süresi 6 ila 8 aydır. Yeşil Rivjac: En az 4 ay olgunlaşmış Comté Extra.
Fransa, Marseille
... yeşil yem, Grana Padano üretim bölgesinde bulunmalıdır. Sütün yağsızlaştırılması, ham sütün dinlenmesi sırasında krema doğal olarak yerçekimi ile yükseltilerek elde edilir. Sadece, spesifikasyon kurallarında belirtilen Konsorsiyum düzenlemelerine uygun olan ve en az 9 ay olgunlaşmış peynir tekerlekleri, Grana Padano markası ile ateşle damgalanacaktır. Grana Padano üretimi, İtalya'nın süt üretiminin yaklaşık %22'sini ve bu bölgelerin üretiminin yaklaşık %40'ını temsil etmektedir.
Fransa, Saint-Etienne
...Olgunlaşmış keçi peyniri, dışarıda beyaz bir kabuğa, hafif kırılgan bir dokuya, belirgin bir keçi aroması ve tadına sahiptir. Bu peynir, mükemmel bir peynir malzemesi olup birçok uygulama için idealdir; pizza, yemekler, kış turtaları, tuzlu tartlar, sandviçler, panini, salatalar..
Fransa, Pont D Ain
...Rasteau Vin Doux Naturel Doré, bir mirabelle tartı, foie gras veya olgunlaşmış bir banon (peynir) ile mükemmel bir şekilde eşlik edecektir. Durum: Yeni ürün Ülke: Fransa Üretim Bölgesi: Rhône Vadisi Adlandırma: Rasteau (Vin Doux Naturel) Yıl: 2021 Alkol: 16,5° Hacim: 75cl...
Fransa, Hélette
...Hélette'ye hoş geldiniz, AOC Ossau-Iraty süt havzasının kalbinde, Basse Navarre'ın küçük, pitoresk köyü. İşte burada, dağların otantik atmosferinde, Agour peynir evi, gelenek ve modernlik arasında yer almayı seçti. Burada, kaliteye odaklanan geleneksel hayvancılığa dayanmaktadır. Agour Evi, katkı maddesi ve koruyucu içermeyen, doğal kabuklu Bask peynirleri üretmektedir: 12 ay olgunlaşmış AOP...
Fransa, Maulevrier
...1979'dan beri Cholet çevresinde organik süt üreticisi ve yetiştiricisi olan Bernard Gaborit, bugün Vendée, Deux Sèvres ve Maine et Loire departmanlarında süt toplayıcısıdır. Yoğurt, sütlü tatlılar, (çiğ) tereyağı, (çiğ ve pastörize) krema, beyaz peynir ve olgunlaşmış peynir üretmektedir. Tüm bunlar, adından da anlaşılacağı gibi, Anglo-Norman Adaları'na özgü güzel bir inek olan Jersiaise sütü ve keçi sütü ile yapılmaktadır. Tam yağlı inek sütünden doğal yoğurt üreticisi. Jersiaise ineklerinden çiğ süt üreticisi. Keçi sütünden doğal yoğurt üreticisi.
Fransa, Saint-Denis-De-Villenette
...GAEC LE TRISKEL, Normandiya'da Orne bölgesinde yer alan bir işletmedir ve bitkisel üretimin yanı sıra özellikle süt üretimi ile tanınmaktadır. "FLEURS DE FERME" markası altında taze ve doğal süt ürünleri üretiyor ve pazarlıyoruz. Fransa'da %100 yerli çeşitli süt ürünleri sunuyoruz: - doğal yoğurt - meyve püresi ile yoğurt - pastörize beyaz peynir - aromalı pastörize beyaz peynir - olgunlaşmış...
Fransa, Rungis Cedex
...doğal olarak, şirketimiz "yüzyılın taşınmasına" katılarak Rungis Uluslararası Pazarı'na yerleşir. Bugün, sahada kendini kanıtladıktan sonra, Sophie Desailly dördüncü neslin öncüsü olarak, tutkunun her zaman güncel olduğu bir dönemi temsil ediyor. Rungis M.I.N'de bulunan firmamız, çiftlik ürünleri, tavuk ürünleri ve olgunlaşmış peynirlerin dağıtımını yapmaktadır. Her gün yaklaşık 250 müşteriye hizmet...
Fransa, Banon
...Banon Peynir Evi, peynir üretimi ve pazarlaması konusunda uzmanlaşmış bir şirkettir. "Banon", Koruma Altında Menşei Belgesi (AOP) olan bir peynirdir ve ayrıca geniş bir taze ve olgunlaşmış keçi peyniri yelpazesine sahiptir. Peynirlerimizin hazırlanması, şirket tarafından dikkatli ve sürekli bir özenle gerçekleştirilmektedir; bu, müşterilerinin en büyük zevki için geçmişin peynirlerinin otantikliği, tadı ve lezzetini koruma amacını taşımaktadır. Şirket, tadı aracılığıyla müşterilerine bir gelenek ve belirli bir kalite iletmeyi hedeflemektedir.
Fransa, Saint-Malo
... tereyağı, deniz yosunu tereyağı, Yuzu tereyağı, Espelette biberi tereyağı. Bordier tereyağlarının işlenme ustalığını, kalıptan paketlemeye kadar, çam ağacından paletlerle keşfetmeye davet ediyoruz. 230 çeşit olgunlaşmış peynirin seçkisine dalın (kokteyl tepsisi olarak da mevcut). Krema, sütlü tatlılar, Bordier tereyağı ile gurme gıda, şarküteri ve bir şarap seçkisi. La Maison du Beurre'da, Jean-Yves Bordier ayrıca tereyağının insanlık tarihi ve beslenmesindeki rolünü keşfetmeye davet ediyor! Zaman içinde inanılmaz bir SAGA.
...Cloche d’Or, Pont de Ruan'da bir süt ve peynir üreticisidir. Geleneksel yöntemlere uygun olarak şekillendirilmiş taze sütle yapılmış keçi peynirleri üretmektedir. Keçi peyniri üreticisi. Kontrol edilen menşei adı (AOC). Taze ve olgunlaşmış. Çiğ sütle. Pastörize taze sütle.
Fransa, Pont De Ruan
...Cloche d’Or, Pont de Ruan'da bir süt ve peynir üreticisidir. Geleneksel yöntemlere uygun olarak şekillendirilmiş taze sütle yapılmış keçi peynirleri üretmektedir. Keçi peynirleri. Korunan menşei belgesi. Taze ve olgunlaşmış. Çiğ sütle. Pastörize taze sütle...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play