Slovakya, Košice
...Milkyland Mozzarella Original, masanıza otantik İtalyan esintili bir lezzet getiriyor. İnce, kremsi tadı ve pürüzsüz, elastik dokusuyla tanınan bu mozzarella mükemmel bir şekilde eriyor ve pizzalardan makarnalara, salatalardan aperatiflere kadar çeşitli yemekler için ideal hale geliyor. Premium sütle yapılmış ve en yüksek kalite standartlarını karşılayacak şekilde hazırlanmış olan Milkyland Mozzarella Original, her öğüne zengin, besleyici bir tat katıyor. Taze ya da eritilmiş olarak keyifle tüketildiğinde, olağanüstü bir peynir deneyimi arayanlar için mükemmel bir seçimdir.
İtalya, Misano Adriatico
Export Prodotti Italiani, İtalyan ürünlerinin ihracatı konusunda uzmanlardan oluşan bir kolektif olup, İtalya'nın en iyisini küresel müşterilerle buluşturma taahhüdündedir. Yüksek kaliteli, otantik ürünlere doğrudan erişim sağlamak amacıyla kurulan şirketimiz, uluslararası pazarın ihtiyaçlarına yanıt vermekte ve yalnızca güvenilir İtalyan üreticileriyle işbirliği yaparak, "made in Italy" mükemmeli...
Polonya, Warszawa, Poland
...Gouda, inek sütünden yapılan Hollanda menşeli sarı bir peynirdir. Olgunlaşmış (yarı) sert bir peynir türüdür. Ürün, sarı veya kırmızı renkte folyo ile sarılmış blok veya küp şeklinde mevcuttur. Gouda, olgunlaşma süresinin uzamasıyla güçlenen hafif bir tat ile karakterizedir. Tat, hafif, nazik ve aromatik olup, hafif ekşi veya baharatlı olabilen pastörizasyonun ince bir sonrası tadı ile birlikte...
Almanya, Heidelberg
...Bu doğal aroma, iyi olgunlaşmış cheddar peynirinin tipik tadını ceviz ve fındık dokunuşuyla birlikte ekler. Aperitif hamur işleri, kekler, aromalı peynirler, soslar, tavuk nugget'ları, hamburgerler ve ravioli'leriniz için tipik, tuzlu aromatik bir imza ekler.
İtalya, Martina Franca
...Cevizli Peynir, kaliteli inek sütünden yapılmış olgun bir peynirdir ve kaliteli ceviz içi ile zenginleştirilmiştir. Bu peynirin içini saran aromalar özellikle nazik, orta kalıcılıkta ve ortalama derecede sarıcıdır. Sıkı ve eriyen yapısı, içinde karıştırılmış bronz renkli ceviz içleri ile zenginleştirilmiş olup, eşsiz bir tat deneyimi sunar. Damakta, peynirin tatlılığı bitkisel ve meyvemsi aromalarla takip edilirken, ceviz her zaman ön plandadır. Bu peynir, zarif ve ayırt edici bir tat arayanlar için idealdir ve yemekleri ve aperatifleri zenginleştirmek için mükemmeldir.
İtalya, Radicofani
...Bu ürünü göz ardı etmemenizi öneriyoruz. Peynir hamuru, olgunlaşmış olmasına rağmen, damakta yumuşak kalır; içindeki karabiber taneleri, sonsuz bir şekilde tüketilmesini sağlayan oldukça etkileyici bir tat bırakır. Şekli düz, yaklaşık 2,00 kg ağırlığındadır. Ayrıca vakumlu ambalajda da mevcuttur (bütün şekil kg. 2,00) (yarım şekil kg. 1,00); (dörtte bir şekil kg. 0,500)...
İspanya, Guijuelo-Salamanca
...Sütü çiğ koyun sütünden yapılmış peynir. Lezzeti tam ve kalıcı, tereyağlı ve yağlı bir yapıya sahiptir. Duyusal Özellikler Lezzeti tam ve kalıcı, tereyağlı ve yağlı bir yapıda, mükemmel bir tuz dengesi ile, iç kısmı küçük düzensiz deliklerle dolu, saman rengi ve kısa ama kırılgan olmayan bir hamur yapısına sahiptir. Menşei: Zamora Süt Türü: Tam ve çiğ koyun sütü Üretim Türü: Enzimatik pıhtılaşma Rennet: Kuzu sütü renneti Aile Türü: Pişirilmemiş, preslenmiş hamurdan olgunlaşmış, küflü/yıkanmış kabuk Olgunlaşma: Üç ila beş ay arasında.
...Peynir severler için bu gurme peynir 6 ay olgunlaştırılır ve bu süre zarfında daha yoğun ve kalıcı bir tat geliştirir. Ağırlık: 0,5 kg Ağırlık: 0,8 kg Ağırlık: 1,2 kg...
İspanya, Alaior-Menorca-Islas Baleares
...Mahón-Menorca D.O.P. sertifikalı, el yapımı yaşlı Queso Quintana, %100 doğal malzemelerle ve koruyucu veya katkı maddesi olmadan, çiğ inek sütü ile üretilmiştir. Peynir ustamız ve peynir olgunlaştırma ustamız tarafından olgunlaştırılmıştır. Her zaman Menorca adasının geleneksel peynir yapım sürecine ve binlerce yıllık olgunlaşma uygulamalarına saygı gösterilmektedir. 10 aydan fazla olgunlaşma süresine sahip olan bu peynir, dış yüzeyi yaşlı kahverengi bir renge sahip, biraz daha sert bir dokuya ve güçlü tat ve aromalara sahiptir; ağızda unutulmaz bir kalıcılık sunar.
Fransa, Esquiule
...Balaka peynir evi, Ossau Iraty çiftlik peynirinin uzmanıdır. Taze peynirler satın alıyor ve bunları Bask Ülkesi'ndeki mahzenimizde 4 ila 8 ay olgunlaştırıyoruz. Bu peynirler yalnızca Bask Ülkesi ve Béarn dağlarındaki çobanlar tarafından üretilmektedir. Manuel ve el yapımı olgunlaştırma. Bu peynir, AOP (Denetimli Menşei Belgesi) avantajına sahiptir.
İspanya, Legasa
...Çiğ koyun sütü ile üretilmiş peynir. Bertiz'in yerel küfleri ile doğal bir kabuk, peyniri korur ve ona eşsiz bir krema kıvamı kazandırır. Uluslararası ödüller: 2023 Mondial du Fromage Tours - Altın Madalya 2023 Superior Taste Awards - 2 yıldız 2023 Frankfurt International Trophy - Büyük Altın Madalya 2022-2023 World Cheese Awards - Altın Madalya 2022 Cincho Cheese Awards - Altın Madalya...
İtalya, Noci
...Aged provolone, sadece inek sütü ile üretilen, geleneksel olarak elle işlenen ve şekillendirilen bir peynir türüdür ve yaklaşık 9 / 12 ay olgunlaştırılır. Renk olarak sarı, çok hamurumsu bir dokuya sahip, dışarıdan sert ve oldukça yoğun, hafif baharatlı bir lezzete sahiptir. Ayrıca, ince dilimler halinde tüketildiğinde veya mükemmel bir şarap kadehi ile birlikte sunulduğunda harikadır.
Fransa, Montmorot
...Rijvac quadri: 8 ila 10 ay arasında olgunlaştırılmış Comté peynirleri. Kırmızı Rivjac: Ekstra seçim Comté: bu peynir, müşterinin özel taleplerini karşılamak için özellikle seçilmiştir, olgunlaşma süresi 6 ila 8 aydır. Yeşil Rivjac: En az 4 ay olgunlaşmış Comté Extra.
...daha az olgunlaşmış peynirlerin standart porsiyonlarını kesebilir (örneğin caciotte). Son derece hızlı: ortalama saatlik üretim, yaklaşık 55 tekerlek Parmesan tipi peynirden 1 kg'lık 32 parça. Kesim türünü ayarlamanıza olanak tanır: Standart porsiyonlar: 1/2, 1/4, 1/8, 1/16, 1/32 tekerlek. Özel porsiyonlar: 1/10, 1/12, 1/20, 1/24, vb. (kesim plakasının anında değiştirilmesi ve PLC tarafından otomatik tanınma ile). Derinlik: 855 mm Genişlik: 950 mm Yükseklik: 2200 mm...
Fransa, Marseille
... yeşil yem, Grana Padano üretim bölgesinde bulunmalıdır. Sütün yağsızlaştırılması, ham sütün dinlenmesi sırasında krema doğal olarak yerçekimi ile yükseltilerek elde edilir. Sadece, spesifikasyon kurallarında belirtilen Konsorsiyum düzenlemelerine uygun olan ve en az 9 ay olgunlaşmış peynir tekerlekleri, Grana Padano markası ile ateşle damgalanacaktır. Grana Padano üretimi, İtalya'nın süt üretiminin yaklaşık %22'sini ve bu bölgelerin üretiminin yaklaşık %40'ını temsil etmektedir.
Avusturya, Klagenfurt Am Wörthersee
...Peynir Olgunlaşma Dolabı Kälte|Klima|Technik Lackner'dan Manüfaktürler, kendi ürünlerini pazarlayanlar, çiftçiler ve ayrıca süt fabrikaları veya meslek okulları gibi enstitüler için ideal olgunlaşma dolabı; yaklaşık 500 kg'a kadar küçük partiler için yeni peynir çeşitlerinin geliştirilmesi amacıyla. Aromatik ve lezzet açısından olgunlaşmış lezzetler için sabit iklim koşulları sayesinde mükemmel...
Yunanistan, Eleftherio
...Feta (Yunanca Φέτα, féta, "dilim") Yunanistan'da koyun sütünden veya koyun ve keçi sütü karışımından yapılan tuzlu beyaz bir peynirdir. Kırılgan, olgunlaşmış bir peynir olup genellikle bloklar halinde üretilir ve hafif taneli bir dokuya sahiptir.
VEGA MANCHA, QUESOS VEGA SOTUELAMOS, CENTRAL QUESERA MONTESINOS ve QUESERIA LAFUENTE tarafından üretilen süt ürünlerinin uluslararası ticari markasıdır. Geleneksel koyun peyniri çiftliğimiz, Albacete'ye çok uzak olmayan küçük bir çoban köyünde yer almaktadır. Peynirimiz, %100 yerel koyun sütünden yapılan bu peynirin özel lezzetini ve kalitesini veren antik yöntemlerle üretilmektedir; hem çiğ hem d...
Litvanya, Bajorai, Vilniaus R.
...10/12 ay olgunlaşmış Grana Padano, altın rengi ve pürüzsüz bir kabuğa sahip olup, neredeyse deliksiz, sarı, kompakt bir pasta içerir. Aroması hoş ve tadıldığında, pastanın kompakt yapısı sütle tipik olan hafif ve tatlı bir lezzet sunar. Bu ürün, PDO (DOP) sertifikasına sahiptir.
İspanya, Malagón
...Pastörize koyun sütü ile yapılmış preslenmiş peynir. Yumuşak Koyun Sütü Peyniri Rocinante - 7 gün olgunlaşmış. Yarı olgun Koyun Sütü Peyniri Rocinante - 3 ay olgunlaşmış. Olgun Koyun Sütü Peyniri Rocinante - 6 ay olgunlaşmış.
Fransa, Saint-Etienne
...Olgunlaşmış keçi peyniri, dışarıda beyaz bir kabuğa, hafif kırılgan bir dokuya, belirgin bir keçi aroması ve tadına sahiptir. Bu peynir, mükemmel bir peynir malzemesi olup birçok uygulama için idealdir; pizza, yemekler, kış turtaları, tuzlu tartlar, sandviçler, panini, salatalar..
Fransa, Pont D Ain
...Rasteau Vin Doux Naturel Doré, bir mirabelle tartı, foie gras veya olgunlaşmış bir banon (peynir) ile mükemmel bir şekilde eşlik edecektir. Durum: Yeni ürün Ülke: Fransa Üretim Bölgesi: Rhône Vadisi Adlandırma: Rasteau (Vin Doux Naturel) Yıl: 2021 Alkol: 16,5° Hacim: 75cl...
...en az %50 yağ i. Tr.; acı biberli dilim peyniri; yaklaşık 4 kg'lık bir parça; en az 8 hafta olgunlaşmış; Tat: ince baharatlıdan hafif ekşi, acı biber tadı Yağ oranı: %50 Tat: ince baharatlıdan hafif ekşi, acı biber tadı...
İspanya, Fresno De La Vega (león)
...León ilinin güneyinde koyun sütünden üretilen peynir, AGED, CURADO, SEMI CURADO ve YUMUŞAK çeşitlerinde mevcuttur. 1 kg veya 3 kg vakumlu paketlerde mevcuttur. Ayrıca keçi peyniri ve koyun ile inek peynirinin karışımını da sunuyoruz.
Almanya, Obermoschel
... sonra dayanıklılığı yaklaşık 2 haftadır. Aynı şekilde, olgunlaşmış peynir 24 saat meşe odununda tütsülenir ve bu sayede kendine has aromasını kazanır. Aromasını ve tadını korumak için bir balmumu tabakası ile kaplanmıştır. Soğutulduğunda peynir yaklaşık 4 hafta dayanıklıdır. Buzdolabında nefes alabilen bir şekilde saklamanızı öneririz, lütfen folyo ile sarmayın, en iyisi bir pamuklu bezle sarmaktır. Yılbaşı ve Paskalya öncesi sezonluk teklif için lütfen ön sipariş verin.
Almanya, München
...Görünümü koyu sarıdan neredeyse zeytin yeşiline kadar değişir ve oldukça sivri dikenler taşır, bu da yaralanmalara neden olabilir. Ancak durianı satın almanın en belirgin özelliği kokusudur. Aşırı olgunlaşmış peynir ve terebentin karışımına benzer bir koku, Avrupa'dan gelenleri nefesini kesmektedir. Birçok insan bu nedenle "kusma meyvesi"ni denemekten veya satın almaktan çekinmektedir. Ama tadı eşsizdir. Yumuşak, nazik bir vanilya tadı ile hafif bir badem veya ceviz notası, ardından ise muzdan ananasa kadar uzanan bir tat bırakır.
Portekiz, Vale De Cambra
...Tereyağlı peynir, olgunlaşmış, çok yumuşak ve beyaz bir hamur ile, yumuşak ve sarımsı bir kabuğa sahip. Yoğun ve belirgin bir tat ve aromaya sahiptir. Satış formatları: 75g'dan 1,5Kg'a kadar (Standart: ± 1,2Kg / ± 0,5Kg) Silindirik şekil (tabak tipi)...
...inek veya keçi sütünden yapılan eşsiz başyapıtımız Trüf Peyniri Tartufo dahil olmak üzere, otlar ve baharatlarla zenginleştirilmiş çeşitli peynir özeliklerimiz bulunmaktadır. Ayrıca, Pesto Tradizionale ve Pesto Piccante ile de tanınmaktayız. Tüm ürün yelpazemizi web sitemizde keşfedebilirsiniz. Ayrıca, talep üzerine pastörize edebiliriz. Aradığınız ürünü bulamazsanız veya özel bir tarif fikriniz...
Fransa, Hélette
...Hélette'ye hoş geldiniz, AOC Ossau-Iraty süt havzasının kalbinde, Basse Navarre'ın küçük, pitoresk köyü. İşte burada, dağların otantik atmosferinde, Agour peynir evi, gelenek ve modernlik arasında yer almayı seçti. Burada, kaliteye odaklanan geleneksel hayvancılığa dayanmaktadır. Agour Evi, katkı maddesi ve koruyucu içermeyen, doğal kabuklu Bask peynirleri üretmektedir: 12 ay olgunlaşmış AOP...
... çalışıyoruz. Şirketimizin konumu nedeniyle Koyun Peynirleri konusunda uzmanız. Tavsiyelerimiz: Burgos Taze Peynirleri, %100 Taze Peynir Özel Koyun, Füme Peynirler, Şaraplı Peynir, Gran Palancares Peynir, DOP Olgunlaşmış Peynir. Konaklama sektörü ve endüstriyel projeler için özel Peynir Kremleri.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play