Almanya, Gnarrenburg
... yapılacak tahıl, ilk adımda suya ıslatılır ve ardından filizlenmeye bırakılır. Bu süreçte, tahıl tanesinden birçok enzim serbest bırakılır; bu enzimler, örneğin proteinleri ve nişastayı parçalar. Filiz yeşil renge dönmeden hemen önce, filizlenen tahıl 35-50°C'de maltlanır (kurutulur). Bu nispeten düşük sıcaklıklarda enzimler aktif kalır. Ardından, kurutulmuş tahıl malt unu haline getirilebilir veya malt ekstresi üretimi için kullanılmak üzere öğütülebilir...
Almanya, Bad Bentheim
... rendelenir veya un haline getirilir. Hindistan cevizi unu, böylece hindistan cevizinin kurutulmuş ve öğütülmüş rendesidir. Hindistan cevizi unu glütensizdir ve buğday ve diğer tahıl unları için iyi bir alternatiftir. Hindistan cevizi unu mükemmel bir lif kaynağıdır ve hafif tatlı bir lezzet verir...
Almanya, Hüfingen
...Fonksiyonel ürünleriniz için, hamurlarınızın ve karışımlarınızın istenen viskozitesini kolayca elde etmenizi sağlayan çeşitli kaynak unları üretiyoruz.
Almanya, Alzenau
... Menşei ülkeleri: İtalya, Yunanistan, Fransa Tüm protein unları için uygulamalar: - Unlu mamuller - Süt alternatifleri - Et alternatifleri - Balık alternatifleri - Makarna ürünleri - Köfte - Hazır gıda ürünleri - Atıştırmalık ve tahıl ürünleri - Bitkisel dilimlenmiş et ve sürme - Ekstrüzyon - Barlar - Spor beslenmesi - Temiz etiket emülsifikatörü...
Almanya, Düsseldorf
... tahıllı, vegan veya organik eriştelerimiz olsun, doğal hammaddeler her zaman erişte ürünlerimizin temelini oluşturuyor. Yerel buğday veya tam tahıl unları, taze su ve seçilmiş tuzlar üretimi tamamlıyor. Bu harika çeşitliliğin yanı sıra, özellikle yerel üretime ve kısa taşıma mesafelerine odaklanıyoruz, böylece düşük bir CO2 ayak izi sağlıyoruz. Sonuçta, ortak çevremiz için bu önemli! Misses...
... değirmenleri için tesisler ve arpa, darı, sorgum, biber ve baklagillerin işlenmesi için makineler; anlık gıda üretimi, pirinç ve yulaf özel unları için tesisler; parboiled pirinç, tahıl ve baklagillerin hidrotermal işlenmesi için tesisler; dünya genelinde temsilcilikler, satış ve servis. F.H. Schule ismi, dünya genelindeki tüm üretici ülkelerde tahıl işleme konusundaki buluşçuluk ruhunu ve büyük deneyimi temsil etmektedir. Şirketimiz, 100 yılı aşkın bilgi birikimi ve sürekli yapısal gelişim üzerine inşa edilmektedir.
... için kullanılabilir: -Ekmek: tüm tahıl türleri, un ve kepek ekmekleri için -Baguette, Ciabatta: Buğday ve Dinkel unları için optimaldir, ayrıca tam tahıl için de uygundur -Poğaça: tüm tahıl türleri için, tam tahıl için optimaldir, ancak tip unları da kullanılabilir -Ince hamur işleri: hafif buğday ve Dinkel hamur işleri için -Kesme poğaçalar...
Almanya, Balingen
...Hobi fırıncıları için buğday unu, spelt unu ve çavdar unu gibi tüm unları bulabilirsiniz. Kendi ürettiğimiz ekmek karışımlarıyla, kendi ekmeğinizi kolayca ve hızlı bir şekilde yapabilirsiniz. Ekmek yapım kurslarımızda, hem acemilere hem de ileri düzeydeki katılımcılara ekmek ve çörek yapımında önemli olanları öğretiyoruz. Değirmen dükkanımızda makarna, yumurta, bal ve reçel gibi yerel ürünler de bulabilirsiniz. Geniş tahıl yelpazemizden favori müsli'nizi de seçebilirsiniz. Birçok ürünü ayrıca www.mehlkaufen.de online mağazamızdan da temin edebilirsiniz.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play