İtalya, Marmirolo
...W: 330 ÷ 360. Tam tahıl işlenmesi ile elde edilen, ince ve geniş yulaf kepeğini, lifleri ve Mantograno buğdayının filizini koruyan, %100 vital ve %100 İtalyan tedarik zincirinden gelen profesyonel yumuşak buğday unları karışımıdır. Bu ürün, kül içeriği (yani mineral tuzlar) %0,95'in üzerinde ancak %1,30'un altında olduğu için herhangi bir sınıflandırmanın dışında kalmaktadır. IN3, daha doğal...
...Termal ve hidrotermal işlemler, gıda endüstrisinde belirli uygulamalar için gıdaların farklı özelliklerini geliştirmek amacıyla kullanılmaktadır. Bu işlemler, tahıl unları, filiz, kepek, nişastalar, lifler, baklagiller ve bunların türevlerinin özelliklerini değiştirir. VOMM'nin gıda sektöründeki tüm termal işlemleri tamamen doğaldır, kimyasal ekleme yapılmamaktadır. "CLEAN LABEL" ürünler üretmek için kullanılmaktadır. Pilot tesis, VOMM Ar-Ge departmanında Rozzano'da mevcuttur.
... öğütülen unlardan yapılan el yapımı makarna, taze ve kuru organik makarna - Podere Le Casacce'deki BioLaboratuvarımızda işlenmiştir - Chianti'nin küçük nohutları - Küçük çeşitlendirilmiş mercimekler - Kamut ve arpa - Odunla kavrulmuş arpa - Kabukları soyulmuş darı - Taş değirmeninde öğütülen tahıl ve baklagil unları - Tahıl gevrekleri - Toskana çorbaları - Turistik konaklama: Siena'daki Bioagriturismo...
İtalya, Zafferana Etnea
...1950 yılında Giuseppe Russo tarafından kurulan şirket, çeşitli türde gıda unlarının (yeniden öğütülmüş irmik, çift zero, tam tahıl, soya, 5 tahıl, Arap ekmeği unları, organik unlar ve glütensiz unlar) ve gıda ürünlerinin (mantar, domates püresi, susam ve katkı maddeleri) ticareti konusunda uzmanlaşmıştır. En iyi ulusal ve yerel unların tek yetkili satıcısıdır. Bugün şirket, G. Russo'nun kızı tarafından aynı özveriyle yönetilmektedir; babasının unlar konusundaki on yıllık deneyiminden faydalanarak, nitelikli personel ile birlikte, doğu Sicilya'ya doğrudan teslimat ve sevkiyat yapmaktadır.
İtalya, San Lorenzo In Campo
Organik tahıl ve baklagil üretimi. Monokok, dikok ve spelta tahılı üretimi. Organik ve tam buğday unları üretimi. Perlatılmış tahıl üretimi. Ön pişirilmiş farro üretimi. Yulaf ezmesi üretimi. Patlatılmış tahıl üretimi. Bir yıl boyunca buzdolabı dışında saklanabilen hazır yemeklerin üretimi.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play